jee, sorry, jsem uplne zapomnel, ze jsem tu mel nejakou konverzaci :)
ja jsem uz taky celkem spokojenej (nebo zvyklej?) .... bavej me novy zbrane, takova ta grapling varianta spidermana, jezdeni na kancich je super (vlci taky dobry, ale skoro nic nezerou, primabaleriny ...), baller taky celkem dobry ... ted je pro me nejvetsi haluz takovej ten jump pad, typek hodil pet na sebe, ja se do toho rozjel s autem a vystrelilo me to do vesmiru .... cekal jsem nakej error, ale pristal jsem v mori, pet minut plaval do zony a nedoplaval ... ale v dalce uz jsem videl ostrov ;)
uplne jsem vytesnil staveni, hraju striktne zero build, bavi me mise, hrat si s tema kytkama z letajiciho cestmira nebo co .... vtipny je, ze furt delam ty mise, kde mi rika neco nakej psychicky vysinutej hlas, ale dej mi uplne unika, se to cely nejak moc zamotalo :))
a co se tyce protivniku, tak ty jsou myslim vseho druhu, od bludiskaku strilejicich do rohu po typka, co si da po sobe sedm presnejch shotu z ar na dalku ... horsi je to s mym tymem, tradicni slozeni je hlucny dite, dospelej open mic, u kteryho slysim, i kdyz polyka, a jeste ma blby kecy nebo si zpiva, nakej uplnej lamer, co se snazi a tim je to jeste horsi, a uplnej bludistak, co vubec nevi, ktera bije .... jednou za uherak dostanu dobrej tym, kterej projede obranou hostu jako horky nuz maslem, ale to je fakt vyjimecny
nemate nekdo discord? mohli bysme se tam domluvit na hru nebo sdilet vtipny screenshoty .... nyx ma nakej svuj server, ale je to tam dost mrtvy a uz vidim ty kecy z ostatnich roomu, jakou ze to hrajem picovinu ;)