• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    PAJA07: Je. A není jediný hrozný :)
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    BOD1E: btw. slovo "najetak" rikaji nase deti taky a je to teda hrozny slovo..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BOD1E: hraju dua s manzelkou a mamr to stejne, bud je hra kde mam 16 killu nwbo hra kd3 me sejme clovek co ma 20
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Prosím vás, přijde vám že to Skill based matchmaking funguje? Mě přijde že se pohybuje mezi dvěma extrémy. Buď mě to hodí do hry plné najeťáků (jak říkají moje děti) ve které mám stejnou životnost jsko auto v německém policejním seriálu a po pár takových utrápených hrách mě to hodí do hry plné botů které snadno pokosím (a není to žádná zábava). Po pár takových hrách mě to hodí zpátky mezi najeťáky a martyrium se opakuje. Trochu mě to už přestává bavit
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    V3S: za mě konečně pozitivní změna a velká. Je to takové pestřejší a odměna za pass taky dobra ;)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    V3S: Mě se to taky líbí. Barevný k fortnite patří. Zbraně dobrý. Ježdění na vlkovi ultra :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    V3S: Já čekám že se ti nějak vyvine a bude po diskotéce (jakože Dr. Sloane strikes back, nebo tak něco). Nové zbraně se mi vesměs líbí, pozitivně hodnotíme zejména to, že drum shotgun byl konečně odeslán do prdele. Ten Avatarský svět - nejdřív rozpaky ale poté co jsem zjistil co všechno se z nej dá vyždímat, se mi zalíbil :)
    V3S
    V3S --- ---
    co rikate ty novy diskotece? :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    V3S: já jsem spoko, jen mi trvalo asi 5 her, než jsem se naučila nakombinovat si nove zbraně
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    V3S: No vždyť o tom mluvím. S tím rpg sejmeš tank v klidu z dálky na 2 až 3 rány
    V3S
    V3S --- ---
    BOD1E: hele misto zdi ted lidi pouzivaj ty nastavby na auta ... cow catcher nebo tak neco, za to se da schovat ... ale uznavam, ze thermal sniper nebo drum shotgun jsou fakt pekelny ... me treba hrozne chybi m16 ar, heavy je moc pomala a ta s davkama po dvou a zasobnikem na 20 taky nic moc ... ale to je proste fortnite, losujou to nejak nahodne ... nedavno vytahli luky z ty primal sezony, to mi udelali radost, protoze me bavily moc ... tichy, efektivni, a kdyz si nekdo stavi nakej nesmysl, tak mu tam posles ohnivej sip a cau ... jinak proti tem tankum ted udelali naky rpg, ale funguje to fakt divne
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    V3S: Myslím že po dnešním weapon upgrade nebude už o tanky zájem :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    V3S: Mě se po 100 letech taky zadařilo

BOD1E
    BOD1E --- ---
    V3S: Ten parkur a sprint je super ale přijdou mi strašně nevyvážené zbraně. Přibyly 2 kterýma se dá snipovat a když se není za co schovat, tak máš hned po hře. Stejně tak drum shotgun na close combat. Když s tím na tebe někdo bafne, tak je za 2 vteřiny po tobě. Takhle bys mu tam prdnul zeď a zdar
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    V3S: To je můj příděl WR tak na 2 měsíce :)
    V3S
    V3S --- ---
    nekdy se zadari :)

sobota

dneska

V3S
    V3S --- ---
    BOD1E: prachy UA radsi naprimo pres cesky neziskovky ... s battle passem je to vtipny, koupil jsem si prvni sezonu, co jsem hral a od ty doby V-bucks vydelavam ve hre ... mam odhadem kolem 150-200 skinu i s variacema (no vlastne kdybych pocital vsechny toona a vsechny masky ...;) .. dobra sranda za 200 :)

BOD1E: me nestaveni bavi moc, protoze nestavim, bal jsem se, ze se budu zasekavat, ale paradne to vyrovnaly tim parkurovym vylejzanim na zdi .... zase me nebavim ty tanky a battle busy, dalsi op ptakovina ....

a facebook je zlo! ;)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Fortnite CZ/SK Komunita
    https://www.facebook.com/groups/czskfortnite/?ref=share

Je to kupodivu celkem dobře organizovaná skupina, i když tam samozřejmě přispívají i děti, ale mají aspoň čas hledat tyhle informace ;)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BOD1E: Na FB skupině, tam mají děcka čas sjizdet tweety a jiný soc. sítě. Takže když potrebuji nove info, mrknu tam :) Hodím sem odkaz
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam