• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    rozbalit záhlaví
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Tak trik s nasednutim do auta nezabral. Vazne je lepsi ze hry vystoupit a zkusit znovu nez se trapit. V pozdejsich fazich hry maji proti tobe souperi velkou vyhodu
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: Jj, stava. Nekdy se to spravi nasednutim na zvire, motorku nebo do auta a zpatky. Nekdy to nepomuze. Je tam vice takovych malych bugu. Napr itemy se zaseknou v otevrene truhle nebo skrinky zustanou viset ve vzduchu, kdyz pod nima rozbijes objekt, na kterem lezi.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Taky se vam stava ze ve hre nemuzete sprintovat? Macknu tlacitko a nic. Ani prd. V dalsi hre uz zase vsechno funguje. Nejdriv jsem si myslel ze nam rozbity controller ale ne, ten je v poradku. Premyslim jestli to nahlasit Epicu
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Dirt bike zacina byt docela zabavny prvek cele hry, cela hra se da jen projezdit min az do top 10. S ballon augmentem se mi povedlo dat trick jump za 100k score points:) A hammer mi prijde strasne nevyvazeny, nekdy je totalne OP a nekdy zase dokaze zkazit dobre rozjetou hru (napr kdyz das bounce pred vetsi prekazkou a ono te to vykopne dozadu do bourky).
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: To taky
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: Taky si pripadam uplne levej :D Hlavne mam problem rozpoznat odkud na me nekdo strili, zatim je pro me to prostredi strasne jednolity a neprehledny.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Ze zbrani zatim nejlepsi SCAR, brokovnice mi prijdou stejny jedna jak druha. Navic mam pocit ze mi nekdo rozhodil sens, nemuzu nic trefit a dostavam ode vsech hroznou sodu. Uvidime
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Kdyz si das Bushwarrior a zalezes si do krovi, tak te to vprdumrdu vyhealuje
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    To si sedne, zbrane i mapa. Zatim nejlip #2. Zatim nevidim moc velkej prinos tech augments no ale kdyz questy rikaj at je pouzivam, tak ok :) Na rychlej presun jedine motorky :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Abych nezapomnel - skiny Doom slayer a Zaklinac - pro me osobne trefa do cerneho. To mi udelali HODNE velkou radost.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Me to prijde hrozne zmateny a chybi mi neco cim bych se mohl presunovat rychle po mape - jako byly v minule s balony. Ale to si sedne. Lip nez myslim 33. jsem zatim neskoncil, vetsinou jsem odnekud spadl a umrel. Hlavne najit nejaky dobry landing spot a kombinaci zbrani a bude veselo. Co jsem si vsiml, tak dost lidi pristava v tom hrade na severozapade mapy. Co ale teda velice ocenuju - neni tam snipa co da 250 a posle te na jednu ranu do lobby. Takze krovaci maji smulu :)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Mě se teda mapa líbí. Hrál jsem pr her s mladým a jak mě ta poslední mapa ničím nevadila, ale současně ani nepřirostla k srdci, tady mě to zatím přijde fajn.
    V3S
    V3S --- ---
    jinak prvni hra v novy chapter a #2 ... not bad ;)
    V3S
    V3S --- ---
    ja to propasl, pak kus videl na youtube a jsem docela rad, ze me to minulo .... hlavne ten typek byl ze vseho uplne wow, jak nakej 12yo, asi proto, ze byl dobre zaplacenej ;)

Fortnite *LIVE* EVENT - END OF CHAPTER 3! (Fracture)
    https://youtu.be/fC8rp8_XcSo
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    strasnej event, za prve se nedalo kecat s squad clenama a za druhe ty questy nebyly moc jasne popsany... LOL
    V3S
    V3S --- ---
    jinak jsem si fakt oblibil tu goo-gun ... obcas mi prijde i dost op ;)
    V3S
    V3S --- ---
    MASLIX: jj, za ctyri sedmicky ;)

MASLIX
    MASLIX --- ---
    tak se nam blizi ke konci Chapter 3
    Play the Fortnite “Fracture” Chapter 3 Finale Event on December 3
    https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/news/the-fortnite-fracture-chapter-3-finale-event-play-it-on-december-3
    V3S
    V3S --- ---
    tak oprava, staci vybrat jinej druh hry a pak to zas zmenit zpatky ... ale i tak :)
    V3S
    V3S --- ---
    nestava se vam, ze se vratite do lobby a nemuzete nastartovat hru, protoze je tam 'disabled'? .... hru zavru, spustim znova a bez problemu ... ale je to trochu vopruz ;)

V3S
    V3S --- ---
    ja si dal 1v1 s darth vaderem na laserovy mece ... vyhral o jeden uder, myslim, ze prijde pomsta ;)

jinak dneska prvni hra win, not bad :)
    https://cdn.discordapp.com/attachments/813730652201287693/1037279410442747914/unknown.png
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam