• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    rozbalit záhlaví
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    MICHELLEDANIELS: Tak to mame stejne! 😂 staveni je ale peklo….v Zero Buildech docela dobry 😁
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Tak mi to včera večer nedalo 😅
    Dve výhry s korunkou, z toho jsem tři ve finále sejmula sniperkou, když se chystali nabijet na tu srajdu-nevím, jak se jmenuje. Takže taková osobní satisfakce... no a pak další hry max kolem 10. místa, tak jsem to zase zahodila a šla spát :D
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Na kladivo uz jsem si zvyknul a hlavne se hodi na utikani pred Deku uderem a bourkou (to me naucilo hammer konecne aktivne a hlavne rychle pouzivat). A Deku? Tim, ze drop pointu s Deku je docela dost, tak v late game ho ma kazdej druhej. Takze podle pravidla "if you can't beat them, join them" mam ted kladivo a Deku v loadoutu pokazde, kdyz to jde. Takze aktualne za me pistolka, deku, hammer, splashe a red eye/twin mag.

Augmenty jsou podle me cesta spravnym smerem, samo nektere jsou jen do poctu, nektere jsou hodne rare a nektere radeji vypnuli :D

Deku nooba musis bud na jistotu dat takhle nebo se odkladivovat pryc :)
    V3S
    V3S --- ---
    jsme obeti popularity naruto (nebo co to je anime blikacku) a snahy teto popularity maximalne marketingove vyuzit .... kladiva mi prijdou dobry, zvlast na rychly pohyb (do zony, na mista, kam nejde vyskocit, uteky z bezvychodnych situaci), jako zbran na blizko hodne op ... nejvic me v tyhle sezone bavi asi ta motorka, opet rychly presuny a uz davam na jistotu docela pekny triky ... takze vzdycky nalozim nekoho z tymu a jdeme se projet :)) ... teda pokud mu to nezasedne 'hired gun', ktery beru temer kazdou hru, protoze jsou fakt uzitecny (noobove strilej na ne misto na me, umej revive, coz je super, kdyz je team daleko)

jo a augmenty jsou super, ale mam asi pet oblibenych a zbytek je na prd (jako nabijeni brokovnice nebo rybarskej prut, fakt?), takze hrozne krvacim v goldu na rerollech
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    V posledních 10 lidech je to pak už masakr, to je boj jen s touhle srajdou. Taky na to teď peču, takze si ani neuziju novou Mary Jane :))
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KYRYS: A ještě to byl typos s jedním killem co kempoval v křoví
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    taky jsem se včera nasral, měl jsem plnou shieldku i životy a ta kravina mě dala na první ránu. Během chvilky ten týpek pak stejně na jednu ránu zabil dalšího. Co to je za kravinu?
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Kokotskej zajebanej Dekus's smash, kterej kurví celou hru! Nedosti na tom že to musí kurvit tím zkurveným kladivem, teď ještě tady tímto. Seru na to, tato sezóna stejně stojí za hovno, počkám na další.

Tak, ulevil jsem si a zase jdu :)
    V3S
    V3S --- ---
    hammerzeit :)

MASLIX
    MASLIX --- ---
    GHOSTSTALKER: Tak za me dobry, vsechny tri klice fungovaly bez problemu :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Šťastný nový rok, přátelé. A hodně lilků :)

BOD1E
    BOD1E --- ---
    Santa pod vlivem

V3S
    V3S --- ---
    tak jsem si prave nadelil vyhru nejakou tou svitivou kouli (neco jako bylo to naruto, nevyznam se v tom) .... celou squad hru vicemene solo, jsem spokojen ;) ... lilky jsem nepocital

s tim skinem maeve z chapter 2, season 5, si uz prijdu trochu vintage :D
    V3S
    V3S --- ---
    na epicu je aktualne zadarmo pubg, kdyby nekdo chtel presedlat ;)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Ano, klic mi take prisel, tak snad nebude trapas, az nebude fungovat :-D.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    GHOSTSTALKER: Vcera koupeno par veci, aktivacni klice prisly do par minut od transakce. Jejich pravost se projevi az na stedry vecer :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Potřebuji někomu jako dárek koupit v-bucks - kde to můžu udělat? :-D Máte někdo zkušenost třeba s https://www.k4s.cz/fortnite-2800-v-bucks/ ?
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    HELVETE: Lilků? :) Krásný překlep
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Tak jsem si dal asi rekord, 15 lilků a týmově celkem 20. A pak nás na konci zmastili úplně suverénně 3 týpci a druhý místo. Trochu nasere.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    A mam takovej pocit, ze weekly quests jsou casove omezeny na tyden a ze se nebudou dat splnit zpetne v prubehu cele season.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Treba to nekomu pomuze.

Navod jak trochu vylepsit aim-hit (udajne kvuli bugu), se kterym se nas asi v nove chapter potyka vice: https://youtu.be/Cc_mw_hfTo4

Navod jak si zlepsit prehlednost prostredi: https://youtu.be/Zwn8syCTEtQ

U me ani jedno moc nezabralo (pocitove), ale s obema problemy se potykam docela dost. Trefuju se DMRkem do primo naproti me beziciho hrace, krizek na jeho hrudniku, ale zadny damage to nedava. Nejdriv jsem myslel, ze to je tim zapnutym cumulative, ze to zacne ukazovat az po chvili, ale i po tomhle tweaku se mi to porad deje. A to druhy taky pretrvava-dost casto na me nabehne nekdo na otevrenem prostranstvi aniz bych si ho vsimnul z dalky, a ne, neprileti pomoci kladiva ani balonku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam