• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    HELVETE: Lilků? :) Krásný překlep
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Tak jsem si dal asi rekord, 15 lilků a týmově celkem 20. A pak nás na konci zmastili úplně suverénně 3 týpci a druhý místo. Trochu nasere.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    A mam takovej pocit, ze weekly quests jsou casove omezeny na tyden a ze se nebudou dat splnit zpetne v prubehu cele season.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Treba to nekomu pomuze.

Navod jak trochu vylepsit aim-hit (udajne kvuli bugu), se kterym se nas asi v nove chapter potyka vice: https://youtu.be/Cc_mw_hfTo4

Navod jak si zlepsit prehlednost prostredi: https://youtu.be/Zwn8syCTEtQ

U me ani jedno moc nezabralo (pocitove), ale s obema problemy se potykam docela dost. Trefuju se DMRkem do primo naproti me beziciho hrace, krizek na jeho hrudniku, ale zadny damage to nedava. Nejdriv jsem myslel, ze to je tim zapnutym cumulative, ze to zacne ukazovat az po chvili, ale i po tomhle tweaku se mi to porad deje. A to druhy taky pretrvava-dost casto na me nabehne nekdo na otevrenem prostranstvi aniz bych si ho vsimnul z dalky, a ne, neprileti pomoci kladiva ani balonku :D
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Tak trik s nasednutim do auta nezabral. Vazne je lepsi ze hry vystoupit a zkusit znovu nez se trapit. V pozdejsich fazich hry maji proti tobe souperi velkou vyhodu
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Tak první squad win. Bohužel mě těsně před vítězstvím killnuli, ale 8 killu v zápase dobrých.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: Jj, stava. Nekdy se to spravi nasednutim na zvire, motorku nebo do auta a zpatky. Nekdy to nepomuze. Je tam vice takovych malych bugu. Napr itemy se zaseknou v otevrene truhle nebo skrinky zustanou viset ve vzduchu, kdyz pod nima rozbijes objekt, na kterem lezi.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Taky se vam stava ze ve hre nemuzete sprintovat? Macknu tlacitko a nic. Ani prd. V dalsi hre uz zase vsechno funguje. Nejdriv jsem si myslel ze nam rozbity controller ale ne, ten je v poradku. Premyslim jestli to nahlasit Epicu
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Dirt bike zacina byt docela zabavny prvek cele hry, cela hra se da jen projezdit min az do top 10. S ballon augmentem se mi povedlo dat trick jump za 100k score points:) A hammer mi prijde strasne nevyvazeny, nekdy je totalne OP a nekdy zase dokaze zkazit dobre rozjetou hru (napr kdyz das bounce pred vetsi prekazkou a ono te to vykopne dozadu do bourky).
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: To taky
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: Taky si pripadam uplne levej :D Hlavne mam problem rozpoznat odkud na me nekdo strili, zatim je pro me to prostredi strasne jednolity a neprehledny.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Ze zbrani zatim nejlepsi SCAR, brokovnice mi prijdou stejny jedna jak druha. Navic mam pocit ze mi nekdo rozhodil sens, nemuzu nic trefit a dostavam ode vsech hroznou sodu. Uvidime
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Kdyz si das Bushwarrior a zalezes si do krovi, tak te to vprdumrdu vyhealuje
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    To si sedne, zbrane i mapa. Zatim nejlip #2. Zatim nevidim moc velkej prinos tech augments no ale kdyz questy rikaj at je pouzivam, tak ok :) Na rychlej presun jedine motorky :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Abych nezapomnel - skiny Doom slayer a Zaklinac - pro me osobne trefa do cerneho. To mi udelali HODNE velkou radost.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Me to prijde hrozne zmateny a chybi mi neco cim bych se mohl presunovat rychle po mape - jako byly v minule s balony. Ale to si sedne. Lip nez myslim 33. jsem zatim neskoncil, vetsinou jsem odnekud spadl a umrel. Hlavne najit nejaky dobry landing spot a kombinaci zbrani a bude veselo. Co jsem si vsiml, tak dost lidi pristava v tom hrade na severozapade mapy. Co ale teda velice ocenuju - neni tam snipa co da 250 a posle te na jednu ranu do lobby. Takze krovaci maji smulu :)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Mě se teda mapa líbí. Hrál jsem pr her s mladým a jak mě ta poslední mapa ničím nevadila, ale současně ani nepřirostla k srdci, tady mě to zatím přijde fajn.
    V3S
    V3S --- ---
    jinak prvni hra v novy chapter a #2 ... not bad ;)
    V3S
    V3S --- ---
    ja to propasl, pak kus videl na youtube a jsem docela rad, ze me to minulo .... hlavne ten typek byl ze vseho uplne wow, jak nakej 12yo, asi proto, ze byl dobre zaplacenej ;)

Fortnite *LIVE* EVENT - END OF CHAPTER 3! (Fracture)
    https://youtu.be/fC8rp8_XcSo
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    strasnej event, za prve se nedalo kecat s squad clenama a za druhe ty questy nebyly moc jasne popsany... LOL
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam