MASLIX: shield beru ze zacatku, nez najdu neco poradnyho, at mam aspon nakou obranu, kdyby na me nekdo vyskocil ... ale i splnit ten quest (10 hitu) byl pro me docela vopruz ... dokazu si predstavit sehranej tym, kde ma kazdej svoji roli, ze te nekdo kreje pri snajpovani nebo kdyz claimujes takovy to nevim co (pripomina mi to nakej mucici nastroj, sloup s kolem -
http://img.geocaching.com/cache/314185dd-48e3-4d59-be0a-95f383901ffc.jpg :)) ... dost podobny je to s falconem ... bez tymu, co te pohlida, aby te nikdo nezabil, je to trochu k nicemu, ale ta myslenka se mi libi, pripomina mi to takovy wargy z game of thrones (jak se mohli jakoby prevtelit do zvirat)
MICHELLEDANIELS: ja to nikomu neberu, ale proste mi to neprinasi zadny poteseni, tak jsem rad, ze muzu hrat i bez ... ale ja jsem v tom konzerva, tady na nyxu vypinam vsechny novy featury jako chat atd. ... luky a paleni me taky bavilo, ale bez toho staveni uz tam nema moc co horet ... ted jsi mi pripomnela, jak byl v naky minuly mape ten velkej les s velkejma srubama, tak to bylo uplne epicky nasbirat svetlusky a zapalit vsechno kolem sebe :)