• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    V3S: tak ona půlka tý hry je ta její fyzika protředí, co jsem viděl, takže se zajebávat na nějakých nesmyslných easter-eggs mě může bavit i celkem dlouho (narozdíl od stavění!) :)
    V3S
    V3S --- ---
    weeping woods se to tam jmenovalo, muj oblibenej landing

V3S
    V3S --- ---
    MASLIX: shield beru ze zacatku, nez najdu neco poradnyho, at mam aspon nakou obranu, kdyby na me nekdo vyskocil ... ale i splnit ten quest (10 hitu) byl pro me docela vopruz ... dokazu si predstavit sehranej tym, kde ma kazdej svoji roli, ze te nekdo kreje pri snajpovani nebo kdyz claimujes takovy to nevim co (pripomina mi to nakej mucici nastroj, sloup s kolem - http://img.geocaching.com/cache/314185dd-48e3-4d59-be0a-95f383901ffc.jpg :)) ... dost podobny je to s falconem ... bez tymu, co te pohlida, aby te nikdo nezabil, je to trochu k nicemu, ale ta myslenka se mi libi, pripomina mi to takovy wargy z game of thrones (jak se mohli jakoby prevtelit do zvirat)

MICHELLEDANIELS: ja to nikomu neberu, ale proste mi to neprinasi zadny poteseni, tak jsem rad, ze muzu hrat i bez ... ale ja jsem v tom konzerva, tady na nyxu vypinam vsechny novy featury jako chat atd. ... luky a paleni me taky bavilo, ale bez toho staveni uz tam nema moc co horet ... ted jsi mi pripomnela, jak byl v naky minuly mape ten velkej les s velkejma srubama, tak to bylo uplne epicky nasbirat svetlusky a zapalit vsechno kolem sebe :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASLIX:
    MICHELLEDANIELS: tak kluk už to hraje a tyhlety návyky už má, komu chybí jsem já ;) a moc se mi do toho nechce právě kvůli stavění, no uvidíme a kdyžtak se někdy ozvu, že bych si zahrál
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: začni Zero, prý je to lehčí. Já když začínala, tak jsem na výběr neměla, takže u mě je zvyk jiný...
    na videa prď, par her a budeš to mít v ruce
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    PALEONTOLOG: Asi bude nejlepsi zacit zero build bez staveni, pak pomalu zkouset buildy jestli se oba chytite. Ja jedu pouze zero build, staveni je na me moc hardcore pridavek + editace na gamepadu neni to prave.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    kluk to chce hrat, tak musim zacit. pri tutorialech, jak na to, me totalne odradilo staveni. je to zajimava feature, ale mit to jako hlavni napln 3d akce me to neba :/
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MASLIX: falcona protihráči používají hodně na sběr slotů. Proto je dobre po killu místo hned zastavět, ať to nemají tak jednoduché :) Ale já to nepoužívám vůbec
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    V3S: teď už nikdo moc nestaví věže nebo mě to neháže s takovými hráči. Věž je teď provarova s tou srajdou. Na druhou stranu je spoustu bez, kde tuto možnost nemáš, takže proč té hře brát zrovna to, v čem je výjimečná. Chce to proste trochu více skillu a opatrnosti.
    Navíc já jsem herní pyroman... vždycky je tam vypalím jak Lidice 😅
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    MASLIX: Solo nepouzitelny, ale tria a squady to vyuzijou. Hraju teda taky s deckama, ale asi mam stesti, takze je ty novy veci bavej a falcon dokaze bejt mega handy ke konci….
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    A co rikate na posledni prirustky, shield a falcon scout? Za me na solo nepouzitelne, zabira to extra slot a clovek to skoro nepouzije. V duo, solo a squadech docela ok, ale kdyz kazdej chce jen killit a nikdo nechce delat pruzkum nebo drzet shield, tak to je pak tezky :D Mozna bych to mel min hrat s deckama :D
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    V3S: to jsme na tom stejně, taky hraju jen zero. Stavění občas max s dcerou :D
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    V3S: Preskocil jsem to a ani jsem nepatral 😂
    V3S
    V3S --- ---
    who the fuck is kid laroi?? :D
    V3S
    V3S --- ---
    ja jsem teda za zero build hrozne rad, staveni me hrozne nebavilo, ty finishe byly jen o tom, ze se stavely nejaky megaveze, coz me nebavilo a neslo mi to zaroven ... od ty doby, co je zero build, nehraju nic jinyho a doufam, ze ho nezrusi ;)

jdu si dat jednu dve vecerni, kdyby mel nekdo chut ... uz zas jsem pet dni bez vyhry, ale protoze mam lemply v tymu ...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TERAMORPH: já nehraju na PC, takže jediné co umím rychle je proste jednoduchý kryt kolem dokola se střechou, ale řekla bych že kidi si to klidně postaví někde na začátku a pak to jen kopírují ve hře :)
    Na dveře a okna jsem ještě nepřišla třeba...
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jako v terenu si pomaham taky v pohode, ale jako zkratku: NEBEZPECI -> cink…a jsem obestavenej. Tu nemam. Tuhle synator nekoho battlil….totalne me obestaveli a ja ani pomalu nevedel jak odtamtud vylizt 😂 v Zero buildech me nikdo neprekvapi….teoreticky…. :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TERAMORPH: já nestavím žádné pevnosti, ale pomáhám si mosty mezi kopci, krytí atp. Zero jsem hrála na chvíli a vždy zapomenu, ze nestavim a tak mě pak musejí často zvedat, protože páchám různé nechtěné sebevraždy :D
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    MICHELLEDANIELS: Tak to mame stejne! 😂 staveni je ale peklo….v Zero Buildech docela dobry 😁
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MASLIX: já mám vždy malorážku (na blízko i delší vzdálenost super a rychlejší než brokovnice), sniperku, kladivo (když potkám), hořící luk na Bořky a většinou plechovky, které doplňuji v průběhu hry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam