BOD1E: lucker, vůbec jsi nevěděl kam běží :D
z čechů umí se snipou alkan_, já ho sice lituju, že mu zůstala slovní zásoba jak z 9.třídy na zš, nicméně snajpuje jako bůh a nejen to.
čekal jsem další plačky na melee zbraně a dočkal jsem se :)) k tomu byl skvělej hoverboard, konečně něco, v čem není spalovák a neřve to na půl lokace :D
DREEK: lego jsem hrál hodně, nebudu složitě popisovat, jak zabugovaný je to od začátku, jakých změn jsem se dočkal v průběhu a přejdu rovnou k tomu, že mám v survival vše splněno. rybaření byl dobrej upgrade, stejně jako kompas a glider, největší překvapení pro mě bylo, když jsem z jezera vytáhl nahatýho chlapa (carl reef) a vzal si ho jako followera. ten šok jsem rozcházel 2 dny. postupně objevuju kouzla mechanických udělátek v legu, jako lítací plošiny nebo auta se zatáčením. ale je to tak na úrovni "člověče nezlob se", hrozný sraní a výsledky minimální. do toho se ti bugne kostrukce, odletí nebo se rozpadne část stroje a začínáš od začátku. nejlíp, když ti pomůže s rozbíjením částí tvůj follower, to jsem málem rozkousal klávesnici :))