• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    nebo na bedwars :-]
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    To uz vypada na squad, pokud se sejdeme v dostatecnem poctu
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    tak jsem si vás taky popřidával, helvetean
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    MICHELLEDANIELS: Taky si me kdyz tak pridej - DaRealMaslix
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PAJA07: ten autobus a Lama se mi taky libi. trochu me mrzi, že u nas to jedu jen já :)

BOD1E: super, prida si te MisalkaCz
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BOD1E: v ranked módu není klid ani tak ;)

můj nick je RookieBoo
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MICHELLEDANIELS: Já třeba - “TatkaPRO” (nick mi vymyslely děti).

Ale jsem věcný začátečník
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Mě taky. Nejvíc se mi na ní líbí, že si stáhla všechny ty pošašence co u toho sedí od rána do večera a v normální BR je klid :)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    HELVETE: DaRealMaslix na nastenku, pokud ji zalozis ;-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASLIX: no tak nějakej adrenalin je ok, to k tomu soutěžení patří, ale na ty malý zmrdečky, co s nimíi hraju, prostě nemám. oni tryhardí několik hodin v kuse :-P já jsem na odvoz sanitkou :D
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    PALEONTOLOG: Jj, to znam. Clovek pak macka, co nema... Dodneska nechapu, proc me po tech letech kazdy end game tak stresuje, vzdyt jsou to jen pixely :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASLIX: tak každej hraje to, co mu jeho nervová soustava dovolí :) reloady a minihry jako The Pit mi spouští panický ataky ;) ale mě ji dokáže spustit i dlouhej a vyhrocenej konec BR a musím se pak vydejchat.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    PALEONTOLOG: A presne ze stejnyho duvodu me moc bavi ZB Reload, rychla a cista akce. Kdyz si pak pustim OG nebo klasicky BR tak to je jak zpomaleny film :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASLIX: jo vidíš, mám v hlavě po zápalu plic zmatek. ano, OG vlastně nehraju, je to moc spartanský a ty koncovky mě nebaví. mě stačí zeštíhlení RB a ZB tak jak to je, po řecký mytologii je to stále obrovská úleva ;)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    PALEONTOLOG: Prave, ze auta v OG nejsou. Resp jsou ale jen jako dekorace a zdroj matra :) Movement je velka slabina OG modu, casto jsem v TOP 5 na velke mape bez bourky a presuny trvaji hrozne dlouho, takze dlouho nepotkavas zadne hrace = nizky kill count. Casto se z toho stane stealth-crouch simulator, milovnici sniperek si prijdou na sve.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASLIX: hele jako už chápu ty stesky po čistým gameplay bez nadbtečnejch kokotin a zvláštních předmětů, přišel jsem na to už taky. ale semtam nějaký oživeníčko neuškodí. auta tam stále jsou, řekl bych, vč. benzinek ;)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    OG sezona me strasne bavi tim, jak ma jednoduchy gameplay. Zadne auta, katany, medailony atd. proste cisty gunfight. Samozrejme mluvim o zero build modu :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    jinak og sezona je dobra na skybase taktiku, od kazdyho matra 999 je teda gamechanger
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RMUTT:
    MASLIX: mamndojem, ze jsme lete delali se synkem revizi, jak jsou funkcni pokrocily buoldy v legu a dopadlo to stejne jako pred rokem. rad ma proces stavny vesnice ve zmrzlym biomu vzpominam, udelal jsem ji na lvl 10, ale ten pocit, kdyz se spontanne rozpadaj ruzny hejbaci buildy je hroznej. taky jsme dopluli ja konec mapy, kde jsme o vse v kmventafi prisli. ja uz do toho nejdu a tech par novejch itemu k postaveni tu sracku nezachrani. mozna se zas neco zmenilo, ale ja uz to necham plavat.
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    co rikate na to Fortnite Lego? Autobus nam dneska prisel.. bude to darek pro dite k vanocum a je to tedy pekne velka krabice..
    https://www.lego.com/cs-cz/themes/fortnite
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam