• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    rozbalit záhlaví
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    BOD1E: Já uvidím...já jsem před dvěma dny přeinstaloval Fortnite a po tom co jsem ho znovu nainstaloval, se mi celej večer strašně sekalo, doufám, že to bylo jen tím, že si to dotahávalo nějaký data, protože jestli ne, tak jsem asi dohrál:)))
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    čaute, nedáme večer zase dua, tria, squady? Zase po té 20?
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    MASLIX: elims nic moc, to jsou takové ty hry na plnění questů :)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Můj dnešní hon na VR....hodně katanistů zařvalo a taky mi jich pár pokazilo end game :(

Zjistil jsem, že nejvíc proti nim funguje zůstat stát, zamířit (bez ads) mírně doleva dolů a vyprázdnit do nich zásobník z ARka. Samozřejmě za předpokladu, že máte plné zdraví a plný zásobník a oni nesmí zahájit útok úspěšným jump attackem.

MASLIX
    MASLIX --- ---
    Je nejvyšší čas jít spát!

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Kebabcz je ID z nyxu?
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    BOD1E: Neměl jsem broknu a masili jsme se s typem na pětníku, takže se hodila:)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BAJKER: Co ta šavle v ruce? :D
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    Dneska to tam padá, hmmm:))

BAJKER
    BAJKER --- ---
    Yes!!! Totálně ultimátní Victory royale s veiled precision smg. To byla taková snajpeřina, že borec s legendární katanou se nestihl ani nadechnout:D Kurva to potěší s katanou v klidu v báglu:)))
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Gulaz pridal jsem si tě, jen ať je nás víc! :)

Jinak Godzilla dnes a celý víkend spawnuje v každé hře.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    MASLIX: same here:/
    Ale pak jsme se teda se synem nasrali a jeli jsme full Kill Bill taky a dali jsme korunku:)

Kdyztak Epic ID GulaZ23. Rad si dam s nyxakama;) Zatim hraju jen se synatorama od Night City sezony (slabejch 850h)... Zero Build. Vetsinou chvily pres den na HO mezi mitingama nebo navecer:)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Holo Twister shoots SLOWER, chyba byla u zdroje ;-)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: + zmeny v cislech, 2% faster reload je ROFL a vlastne cokoliv pod 10% neni zadna realna zmena...

NEW FORTNITE CH6 BALANCE UPDATE ‼️

• Typhoon Blade Damage NERFED against players from 30 to 28, and against builds from 50 to 44
    • Holo AR Shoots 6% FASTER & Reloads 4% SLOWER
    • Holo AR DPS is now 140/151/156/166/172/182 instead of 150/161/166/178/183/194
    • Oni Shotgun Shoots 8% FASTER
    • Twinfire Shotgun & Veiled SMG Reload 5% FASTER
    • Fury AR Reloads 2% FASTER
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Dneska strasne vyhrocene druhe misto (po kolikate??), kvuli frajerovi s katanou....
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: Typhoon Blades - slightly but still deadly :(
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    We've made some balance adjustments to Battle Royale and Zero Build!

💥 Oni Shotguns will now fire shots slightly faster.

💨 Typhoon Blades now deal slightly less damage to both players and structures.

⬇️ Holo-Twister Assault Rifles shoot slightly slower and reload takes slightly longer.

🔁 Twinfire Auto Shotguns, Fury Assault Rifles, and Veiled Precision SMGs now all reload quicker.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    PALEONTOLOG: Třeba “AIM EDIT PIECE CONTROL & 1V1”, kód 5112-1759-8096
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASLIX: oni maj na edit normálně minihry, kde trénuješ jen tohle. poptám se po nějakých mapách a nasdílím.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: Zkusim, snad najdu cas i na practice :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Zkus si v nastavení zapnout Simple edit. Najetý děcka tím opovrhujou ale nám starším a pokročilým to výrazně usnadňuje život
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam