• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Tohle video mě rozesměje pokaždé, když ho vidím. Kdo by se v nem totiž nevidel 😅

So I Tried Fortnite
    https://youtu.be/JNqv8jPNkVc?si=T3hWxsN7fvlQWTzv
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    :)

BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Možno
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MASLIX: ja muzu, ale nehraju ZB
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    HELVETE: Škoda, můžu jen dnes. Zítra vůbec :(
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    MASLIX: Co zítra? Já si nechal notebooka v práci a na xboxu mi to nejde. A radši podvečer třeba v 19.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Nekdo dnes vecer na ZB duo/trio/squad? :)
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    Ještě k tomu autu...nestává se to často, ale když mi někdo vleze do káry, tak to rozjedu na plný pecky a pošlu to do bouře... Vyskočím chvilku před a kropim 😎
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Okey, tak ja budu ještě slapat. Dala jsem zatim asi tri hry a na silver III. je to jak, když to zapneš po roce :)
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    MASLIX: Tak já bych se také s dovolením pochlubil:))) Konečně první v týhle sezoně!

MASLIX
    MASLIX --- ---
    MICHELLEDANIELS: Rozdíl poznáš až někde na přelomu Goldu III. a Platinum I. Tam já většinou končím protože konkurence začne být hodně kousavá :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MASLIX: Ja si to zkusila, ale krom splnění úkolů jsem nevidela moc rozdíl.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    MICHELLEDANIELS: Hraješ pouze s reálnými hráči (nízké ranky občas mají i boty) ve stejném nebo velice blízkém ranku. Podle toho jak se ti daří v každé hře (kolik máš killů atd) ti rank postupně narůstá nebo klesá a až dosáhneš 100% postoupíš do vyššího (bronz, silver, gold....). Nejlepší je to vyzkoušet ;-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Ja vetsinou hranu ranked off. V cem je lepší ON?
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Dnešní hunt, musím se pochlubit aspoň tady, doma to nikoho nezajímá :D

MASLIX
    MASLIX --- ---
    MICHELLEDANIELS: Taky si auto většinou odkládám někam blízko. Škoda že už nefunguje to permanentní markování po vystoupení jako v Ch5. Občas nejsem schopný najít vlastní auto :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MASLIX: To jsem taky nevěděla. Ja treba nezustavam v autě, ale nechavam si ho někde poblíž. Taky se mi párkrát stalo, ze jsem dojela k protivnikovi, vystoupila si, ze ho sejmu a on mi mezitim ukradnul auto a ujel. Ted uz to delam taky. Dneska jsme se s botem a jeste jedním hracem taky vezli u protihrace a nejak mu moc nevadilo, ze ma plné auto :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: To jsem nevěděl. Člověk se pořád učí
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: Kdyz si ho oznacis (jako kdyz markujes landing) a zobrazi se ikonka auta = prazdne auto. Pokud je marker modry/cerveny, je v nem clovek. Nemusis na to pouzivat zamerovac, ale treba jsi rozeny smirak a bavi te to tak :-)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Kazde podezrele stojici auto si z dalky prohlednu pres zamerovac, jestli tam nahodou nesedi nejaky schovavacek :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam