• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    MASLIX: Já mám poslední dva dny smůlu, sednu k tomu a začínám s korunkou, protože poslední match dne jsem za ty poslední dva dny končil vždycky výhrou. Jenže vždycky mě zfoukne nějakej vykuk obvykle když nás zbývá 5 až 10. Předminule jsem skončil myslím 5. a minule 3. Snad nikdy jsem nedal "crowned victory" s tím, že bych začínal s korunkou na kebuli, tak uvidíme, zda se mi podaří tohle prokletí prolomit v příští hře:)) Jinak za mě teda aktuálně dvě nejoblíbenější zbraně jsou legendární sentinel pumpa a legendární holo twister, s těma umím slušně zazlobit:)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Nedáme večer dua, tria, squady?
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Dnes rano, posledni hru tesne pred updatem, jsem skoncil treti, kdyz jsem podlehnul sweat palkari. A finalni souboj byla prehlidka dvou nadrzenych basebalistu, z nichz ani jeden v posledni minute nepouzil strelnou zbran. Byl jsem nakonec rad, ze jsem se takoveho zbabeleho finishe zucastnil pouze jako divak (i kdyz me z toho strasne tahly oci a svrbely prsty) :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BOD1E: pustila jsem si video na YouTube a ted si jen udělat cas seřídit si ovladač :))
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Ale jedním dechem Vás musím varovat - můj 12. letý syn vám vzkazuje, že simple edit vás nic nenaučí a navíc je vypnutý v turnajích. Což by vám mihlo zkomplikovat vaši kariéru pro hráčů :D
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Zapněte si simple Edit a půjde vám to samo
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HELVETE: mam to právě stejně, ale v tomhle módu už tam jedou nesmysly a presne behem vteřiny postaví hrad a jen tupě cumim a cekam, kde vykouknou :))
    Driv, když jsem mela cas, tak jsem si postavila mini pevnost nekde bokem, pak si ji ulozila a dala se následně postavit kopie na jeden klik, ale už ani nevím, jestli to pořád jde.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Já umím stavět tak akorát plošiny abych vylezl na kopec (a to ještě blbě). Editace je věc, která mi jde rychle asi jako v tom videu. Když si postavím železnou zeď místo dveří v safu abych to v klidu vyraboval, tak abych odešel tak ti teď vždycky radši rozmlatim, než abych ji minutu editoval 😂🙈
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BOD1E: No, sleduji, že na Platinum II. by to chtělo se naučit editovat. Stale neumím okna a dveře :))
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MICHELLEDANIELS: To jsem přesně já! Přesto stavění miluju :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BAJKER: to pak asi ztrácí smysl hrat Fortnite, ale proti gustu :)
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    MICHELLEDANIELS: Stavění nebrat:)))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Tohle video mě rozesměje pokaždé, když ho vidím. Kdo by se v nem totiž nevidel 😅

So I Tried Fortnite
    https://youtu.be/JNqv8jPNkVc?si=T3hWxsN7fvlQWTzv
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    :)

BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Možno
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MASLIX: ja muzu, ale nehraju ZB
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    HELVETE: Škoda, můžu jen dnes. Zítra vůbec :(
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    MASLIX: Co zítra? Já si nechal notebooka v práci a na xboxu mi to nejde. A radši podvečer třeba v 19.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Nekdo dnes vecer na ZB duo/trio/squad? :)
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    Ještě k tomu autu...nestává se to často, ale když mi někdo vleze do káry, tak to rozjedu na plný pecky a pošlu to do bouře... Vyskočím chvilku před a kropim 😎
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam