• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    rozbalit záhlaví
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    RAM_VON_SEE: Tak nehraj zero build a můžeš si mezi nabíjením postavit ranč vole:D
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    PALEONTOLOG: naucit se jak nalozit s volnym casem behem re-loadu toho jednoho naboje :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RAM_VON_SEE: mamutka je teda super, jen se s ní naučit
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Já měl třeba vždycky nejradši modrou klasickou pistoli a s tou šel klidně do závěru. A doplnit klasickým AR. Hraju na výkonným noťasu na hodně vysoké detaily a dohlednost a tyhle 2 zbraně mi stačily.
    Teď si beru vždy smg a holo, což je podobná kombinace.
    Díky za tip s tím default umístěním zbraní 👍
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Tak co navrhujes? Tyden pockat, az se najety decka vyblbnou? :)
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    BAJKER: takhle s tim strilim taky, je to prsnejsi...a burst AR ti to zjednodussi :)
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    MASLIX: Jako možná to dělám blbě, ale já s holo twistem střílím tak, že střílím po jednom výstřelu, ale rychle za sebou a zatím mi to funguje docela dobře, ale možná dám tý burst AR ještě šanci. Vzhledem k tomu, že tohle je teď moje druhá sezóna, tak to ještě moc vošahaný nemám a vždycky si nechám rád poradit:)
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    Ja teda burst AR vylozene miluju a jsem rad, ze mi ji vratili. Vyhovuje mi ten simple zamerovac/krizek, nemam rad prepnuti do hledacku. Poslednich par her jsem si taky oblibil Mammoth pistol...
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    MASLIX: Nemluve o tom, ze proti sniperkam nechces dlouho trcet mimo kryti, takze chces poslat jeden burst a schovat se a tak porad dokola. Takhle s twisterem hrat nelze.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MASLIX: vím :)
    Je pravda, ze na PC je velky počet tlacitek, kor, když si šipky nastavi na stred klávesnice. Ja si na ovládací jeste vymackala analog, takže nabíjím a sbiram sbran stejným tlacitkem, proto si obcas naberu co nechci. Dobíjím automaticky hned po strelbe, aby se nestalo, ze mi tam zustane 1-2 naboje a pak pred manikem dobu nabíjím.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Hele a vite, ze si muzete nastavit kazdy slot v inventari na preferovany druh zbrane aby se to pri nabrani spravne umistilo?

Ja mam 1. shotgun, 2. smg, 3. utility (movement), 4. ar, 5. consume (heals). Ale casto hraju jen dve zbrane a na 2. si prehodim AR a pak se nekdy stava, ze se mi nove nabrane AR prohodi se 4.kou.

BAJKER: Spis jde o to, ze u Holo twister to drzis aspon vterinu dve, nez se zacne projevovat recoil, abys udelal aspon nejaky damage. S burst AR to prave vubec nemusis, tak mackas spoust jen kdyz si si jisty, ze je zamerovac na cili - a protoze to je burst, tak jedna nebo dve takove davky daji vic damage, nez treba 10 strel z holo - kde stejne 10 z 10 nenajde cil ale jen treba 7. No spatne se to vysvetluje psanim :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ale vzdy upřednostňuji "plechovky", universální heal.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BAJKER: ja si treba u naslapanych hráčů vsimla, ze naopak tahaji obvazy nebo male lahvičky a je pravda, že v soubojich je to nejrychlesi heal. Ja vzdy tahám neco, co muzu pouzit v zone. Ja bych rekla, ze muj herni styl je vlastne takovy healer. :))
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    MICHELLEDANIELS: Hraju na PC, takže tenhle problém neznám. Scrollovacím kolečkem na myši je přehazování zbraní extrémně rychlý a velmi pohodlný. Nicméně prázdný místo v báglu taky nenosím...obvykle tam mám jednu melee zbraň (baseballka / rukavice), střelný zbraně na close a long range a nějaký mlsání na shield. Lékárnu ani obvazy netahám a port-a-něco věci jsem se zatím moc nenaučil efektivně používat:))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BAJKER: no, ja musela poupravit ovladac a zbrane menim jen na jednu stranu, když mi jedna polozka chybí, tak to doplnim klidně nějakým shitem, protože podvědomě počítám pozice v batohu. Když mi nejaka chybí, tak mi chybí jeden klik, ktery pak delam navíc.
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    MASLIX: IMHO žádná zbraň se nedá efektivně používat stylem "držím spoušť" protože začne více či méně ujíždět z targetu. Mammoth pistole mi zatím taky moc nejde a se snajperkou jsem si začal hrát nedávno. Když člověk najde správnej keř, může to být zábava...včera jsem takhle uklidil tři týpky, co se pošťuchovali mezi sebou, myslím, že ani jeden neměl ani tucha, kdo je zfouknul:))
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    MICHELLEDANIELS: Long range používám prakticky jenom holo twist a hp smg a pochopitelně sniperku, ale s tou se zatím tak trochu sžívám, protože ještě neumím správně odhadnout tu balistickou křivku nebo jak se tomu nadává. Co se týká zbraní v báglu, tak v tom jsem trochu nemocnej...jsem schopnej stepovat X minut na fleku a vyhazovat zbraně z báglu tak dlouho, dokud to tam nemám seřazený přesně tak, jak chci:))) Že bych v báglu nosil něco co nechci, se mi nestává, byť nehraju dlouho, tak už si ty zbraně vizuálně pamatuju a tuhle burst AR kor, z tý mám pupínky:)))
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Burst AR se nesmi pouzivat stylem drzim spoust, pak to dela presne to, co pisete a proto mi trvalo tak dlouho ji zacit efektivne pouzivat :) Naopak snajperky a mamoth pistole se asi nikdy nenaucim :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BAJKER: tak ta me taky sere. Vzdy si beru nejakou dlouhou na dálku a když pak nechtene naberu tuhle a poprvé vystrelim, tak to pak padaji slova mládeži nepřístupná, protože akorat na sebe zbytečně upozorním a nic z toho.
    Pak je taky vyborne, když si v nejakem souboji chci přenabít a nechtěně po cestě naberu jinou zbraň a nevšimnu si toho :)) To uz mi bylo párkrát usudnym :))
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    MASLIX: Burst AR je to co střílí po dávkách? Z nějakýho důvodu mě tahle zbraň děsně sere a vůbec jí nezařazuju do svýho arzenálu:))) Je super, že má každej to svoje. Včera se mi povedlo (sice trochu na haluz) ale sundat týpka na 196m holo twistrem, viděl jsem v dálce skákající šmouhu, tak jsem vypálil dávku a týpoš lehl. Evidentně musel být načatej, ale i tak mě to potěšilo.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: carbot je bůh
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam