• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TOFI
    TOFI --- ---
    DAVESADE: a hrejes to mysi ?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Budu to hrat, jako GTA5, vsechno first person, i v aute - doufam, ze tam ta funkce bude!
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Super, ja miluju first person!
    TOFI
    TOFI --- ---
    AVATAR: tak to dost posrali, zrovna vcera jsem si rikal jak by to KCD byla skvela hra kdyby to melo normalni 3rd person pohled, proc si to kua hrac nemuze vybrat jako ve Falloutu nebo kterekoliv zavodni hre ?!
    TOFI: dle dema bude minimalne pri jizde autem moznost prepnout se do 3rd person. Ale jinak jo, primarne to ma byt z pohkedu prvni osoby.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Bobesh mne vcera rikal ze to bude jen z pohledu 1st person? to jako vazne, nebude 3rd person mode ? Prosim at to neni pravda, protoze po rozehrani KC:D ten 1st person to je fakt peklo :-(
    MELDA
    MELDA --- ---
    ♫ Cyberpunk 2077 Radio / Synthwave- Retrowave - Darksynth ♫
    https://www.youtube.com/watch?v=0gHrA4JZ4PQ
    MELDA
    MELDA --- ---
    CYBERPUNK 2077 OST - E3 2018 Trailer Song [EDITED VERSION]
    https://www.youtube.com/watch?v=uCKREmnGa4k
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    D1RABBIT: aby se to nezvrhlo ve watch dogs...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    D1RABBIT: Víc Sin City like?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LOPIK: Tetsuo je nejvíc
    L4MA
    L4MA --- ---
    LOPIK: tohle jednou bezelo jako vizualizace na jedny ze stagei na letitrollu, a musim rict, ze po par hodinach uz to nebylo prijemny. :)
    JCD
    JCD --- ---
    Nezda se vam, ze s tema LED limcema zasli az prilis daleko? ;) Chapu, ze coolnes je dulezitej faktor v ulicich Night City, ale tohle prilis ;)
    (vlevo obalka z core rule booku pro cp2020, vpravo Maul cosplay pro gamescon 2018 )
    versus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: imho si tam v sidequestech spoustu odkazu a narazek na nippon neodpusti hele.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Uvidime. Ona i japonska Sibuja pusobi pres den vcelku nudne a kycovite, zatimco v noci se z ni stane atmosfericky a psychedelicky silenstvi, kor kdyz vplujes do mistnich ulicek a shopu. 40 minutovy gameplay me taky vylozene na prdel neposadilo, ale zase tam byly naprosto skvely momenty, tak verim tomu, ze tam nektery mista budou co se stylizace tyce vypadat a pusobit naprosto brutalne.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    btw řádnej cyberpunk je pro mně, než že se mluví čínsky v LA v dešti, víc tohle, ale to asi od CD Projektu chtít nemůžu :-)

Tetsuo The Iron Man (Legendado) 1989 720p BluRay x264 CiNEFiLE
    https://www.youtube.com/watch?v=Md8SmYeCeL8
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    VIRIK: Taky jim fandím, ale ta stylizace mně zatím teda moc neodrovnala - přijde mi, že si z BR (stejně jako spousta dalších) půjčujou naopak až moc..
    MELDA
    MELDA --- ---
    Sorry folks...ale jde tam...

Virik, diky...az budes mit neco opet vecneho ke hre, tak dej vedet. Mej se.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: nevybavuju si ani u normální verze hluchá místa, všechno navazuje, je to promyšlené a tak. Myslím, že i Dickovi by se ten film líbil, i když uhýbá od předlohy a vlastně i mění původní myšlenku té novely.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam