• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Ale notak...s RDR2 sem se tehda taky trefil :-) Proste je to jen odhad..nemaji uz nac cekat...jen musi proste udelat dobre PR a hlavne vylezt tehdy, kdy nema jit ven nejaka silena pecka.

Coz ted nejak o nicem nevim nez o Days gone.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA: si byl pokecat s klukama polskyma jo? ;))
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: A vydani bud pred vanoci letos a nebo pristi rok na jare...to je tutovka :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    For those of you asking, yes, we will be at E3 this year.
    — Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) February 28, 2019
    MELDA
    MELDA --- ---
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MELDA: Přesně tak.
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Rekl bych, ze to nebude nic zasadniho, troufam si tvrdit, ze scenar je uz davno, davno hotov a hra se uz jen dodelava.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Hlavní scenárista Cyberpunku 2077 odešel do Blizzardu - Games.cz
    https://games.tiscali.cz/oznameni/hlavni-scenarista-cyberpunku-2077-odesel-do-blizzardu-323297
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    kdyby si to dole nekdo neprecetl,nebo uplne divnou nahodou neznal film Akira

JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    Cyberpunk 2077 vyjde ještě na současnou generaci konzolí - iDNES.cz
    https://bonusweb.idnes.cz/cyberpunk-ps4-x1-hry-04d-/Novinky.aspx?c=A181016_150000_bw-novinky_srp
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: O laděni FPS pohledu.ma pěkné video Bungii
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tvůrci Cyberpunku 2077 se spojili se studiem Digital Shapes, které se specializuje na multiplayer, cloudové technologie, tvorbu vývojářských nástrojů a assetů. komentáře

https://www.digitalscapes.ca/

Tak to vypada i na nejakej multacek.
    MELDA
    MELDA --- ---
    DAVESADE: Vzdy v kazdejch 1st p. hrach to tam vse doladoval zvuk, kdy jsi slysel smer odkud jde vystrel, nekdo prichaz a tak.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOFI: Bude dulezity, jak to zvladnou a udelaji. Na zpusobu pohybu a ovladani. Ja jim verim, ze to maji promysleny a vychytaj to a bude to hratelny a jeste vic te to vtahne do deje prave diky tomu pohledu. Ani bych se nedivil, kdyz by to chystali i pro pripadnej VR rezim.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    TOFI: Jako kdyz s tim hra pocita, tak je to super. V realu taky nevis, kdo po tobe odkud sije - ale hra to musi samozrejme nejak inteligentne ztvarnit, nejde mi o realismus samozrejme. Kdyz te nekdo prepadne ze zalohy, tak je podle mne zadouci, aby byl hrac zmatenej na okamzik, jinak je to houby utok ze zalohy ;).

KCD jsem hral jen chvili, ale teda nevedel jsem, ze tam jde prepnout kamera ;).
    TOFI
    TOFI --- ---
    DAVESADE: a co KDC stavena na 1st ale stejen by se mi to lepe hralo na 3rd, zkousel jsi? Jedes na koni e nechapes odkud kdo a kam po tobe sije....
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    TOFI: To je mi fuk, umim to na vsem.

Abychom se chapali: ja mam ve 1st person lepsi immersion, ale hra na to musi byt stavena od zacatku, aby k tomu ladily herni mechaniky, ai a podobne. Kdyz je hra delana primarne pro 3rd person a umoznuje prepnuti na 1st person, tak to vetsinou nejde hrat. Proto vitam, ze prave tento titul bude first person.
    TOFI
    TOFI --- ---
    DAVESADE: a hrejes to mysi ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam