• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    LSDMASACRE: seznam lidi co "nakoupili" na alze je fake btw
    L4MA
    L4MA --- ---
    LAUNCHER: starsi, procez "COD HAS GREAT GRAPHICS" uz vskutecnosti plati. :D ale je vtipny, jak najednou zjistili, ze vic nez 24fps vlastne je poznat. :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    L4MA: O tom prekupniceni by slo diskutovat. Nevim co je nebo neni ideal, ale slo by napr. povolit max 2 kusy na jednu adresu doruceni, prvnich par mesicu prodeje.

Nicmene, ze placou dospeli konzoliste je kazdopadne spravne ;-)

L4MA
    L4MA --- ---
    LSDMASACRE: stejne placou v PS klubu, ale ja na tom nic zmrdskyho nevidim, problem je v dodavkach, ne v tom, ze existujou dementi, co zaplatej na bazosi x nasobne vic. :) holt kdo driv prijde, ten driv vydelava na hejlech... :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    L4MA: protože existujou lidi co maj taky aktivní distill akorát sou to bez pardonu zmrdi co to jdou pak hned poslat na Bazoš a podobně. Když jsem hlídal svoji 3080 tak jsem viděl na Alze furt ty samý lidi že kartu zakoupili. Jako chce to mít asi i trochu štěstí. Myslím, že ho mám z tohodle kaufu vybraný tak na pět let dopředu :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LSDMASACRE: Take si pogratuluj, ze jsi vychytal objednáni 3080, ja jsem propasl to okno, kdy jeste byly.

I tim, ze jsem zbytecne resil, jestli si nechat 2080 Ti nebo jit do 30X0, kdyz bylo stejne jasny, ze to driv nebo pozdeji nevydrzim a grafiku si objednam.

No a pak jsem si musel objednavat 3090 za $$$, ktere se o víkendu objevily na TS Bohemia.

Ty uz jsou btw vsechny tez pryc, co jsem se koukal :-)

No... Alespoň nejspíš budu mit hezke Vanoce :-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    LSDMASACRE: pro oci nevidim... tak gratuluju. :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    L4MA: LSDMASACRE:
    nikdy bych si nekoupil nějakej předem sestavenej komp ze součástek co nejdou na odbyt :)
    počítač si vždy stavím sám a i tak si nechám poradit. ještě jednou díky lidem co mě tady někde poradili čekat na 3080, vyplatilo se :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    LSDMASACRE: a GPU pod pultem, nebo v nejaky prebuilt vydridussky sestave? :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    Koukám, že zareagovali na únik PS gameplaye a rovnou to zahrnuli do dalšího videa... Každopádně, kde sou kurva ty hroudy lidí na ulici... doufám, že to pujde nastavit..
    Cyberpunk 2077 – PlayStation Gameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=pFB-Z6mNKvM&feature=youtu.be&ab_channel=Cyberpunk2077
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    Tak sem završil letošní Vánoce o měsíc dřív s krvavou peněženkou. Nový PC jen kvůli týhle hře :D a korunu tomu nasadila digitálka Cyberpunku která už touto chvílí leží a čeká na GOG.

Je to moje první předobjednávka hry v životě, tak se zeptám... Když mám nastavený adresář kam se hry budou z GOG instalovat, spustí se to stahování samo, nebo si mám dát budíka na 10.12. 01:00?
    Teda pokud to nebude mít nějaký pre-load, což by bylo fajn.

A co jsem četl tak Z GOG jdou celý prachy CDPR. Steam a ostatní mají logicky nějakou provizi.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: no, v poslední době to tak je.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MELDA: Přesně. Vím že jsou nějaké knihy či komiksy které jsem nečetl tak pro základní poznání pozadí celé hry je to super. Ten zážitek to určitě posílí, hlavně když bude někde nějaká narážka kde si řeknu: Ha! tohle sem četl! :)

Jinak za mě top momentálně záběry z China Town se všema těma holo rybyčkama a holo lucernama...
    A rozhodně se jako Corpo budu muset přestěhovat do Westbrook. Doufám, že se budou dát kupovat nemovitosti...

LAUNCHER: One-day patch už je oznámenej. Hra je na discích už cca měsíc a je jasný, že za tu dobu se našlo spousty chyb :/
    MELDA
    MELDA --- ---
    LAUNCHER: Aha, takze polepenejch, zabalenejch xx krabic neznamena, ze je hra dokoncena... dobre. :-) V tom pripade neni dokoncena jedina hra, dle tveho uhlu pohledu, protoze takrka mesic co mesic stahuju ruzne updaty na hry ;-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: To preci neznamena vubec nic o tom, jestli je hra dokoncena nebo neni.

Spoustu her vyzaduje update ihned ode dne 1.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Nemala hvezda :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    A jinak budte v klidu, uz to maj zabaleny v krabicich :-)

MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    LSDMASACRE: Hlavne je dobry, ze se vlastne tak nejak dozvis neco o historii tech klanu a tak takova vomacka, ktera se cloveku v ramci toho hrani bude hodit pro doplneni atmosfery.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    interaktivní mapa.. - WIP
    třeba se někomu bude hodit... šup s tím na nástěnku :)

Night City CyberPunk 2077 - Interative Map - NightCity.io
    https://www.nightcity.io/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam