LOPIK: Mam za sebou par crunches, ale mimo herni branzi. Teda v dobe, kdy jsem jeste nemel decka.
Jak jsou moje zazitky porovnatelne s tymy v herni branzi netusim.
Spal jsem typicky mych ~7 hodin bez budiku, nevyspaly spatne funguji. Leckdy ale mene, sam jsem se vzbudil drive.
Denni cyklus se mi nahodne otacel, kdyz uz jsem nemohl, sel jsem se prospat.
Krome spani jidlo, sprcha, jinak prace. Obcas mrknout po netu co je noveho, na coz byl leckdy prostor, kdyz na neco/nekoho cekas. A leckdy taky na tohle prostor nebyl :-)
Spal jsem mimo kancl (i kdyz uz i to se mi parkrat stalo, typicky opet kdyz vis ze mas "pauzu" na par hodin, to se Ti nevyplati jit na ubytko.
Ubytko jsem mel od klientu vybavene typicky "za rohem", pro jejich vlastni dobro, abych mel vic casu byt v praci.
Tohle 6 dni v tydnu. Vetsinu soboty jsem pak prospal :-)) V nedeli zpet do prace. Vice mi vyhovovaly ty "volne soboty", v nedeli byl v kanclu vetsi klid.
Ideal by byl mit "volnou" treba stredu, jenze bohuzel, bylo potreba byt v kanclu kazdy pracovni den, kvuli ostatnim (realne spise ne, ale bylo to typicky vyzadovano). Zajimave, ze se neresilo ze jsem treba pres ~"pracovni dobu spal", prisel ve 14 hod a pak delal do rana. Tzn v ramci tech dnu byla vetsinou mozna "flexibilni" pracovni doba.
Vykazovani prescasu se na vyjimky nesmelo, vsude se psalo 5*8=40hod tydne. Ale hodinova sazba byla zajimava, takze se to vyplatilo i tak.
S koncentraci atp nebyl problem, ukoly nastesti zajimave a samotneho me to bavilo. Kdyby nebavilo, nemel bych asi sanci to vydrzet.
Motivace to podstoupit tez nebyla problem, bylo to dobre zaplacene a ja shanel finance na dum.
Podle konkretniho projektu, mezi 0-20% tymu to nedalo a odesli, neumim posoudit kolik odeslo samo a kolik bylo odejito, to se malokdy dovim a nepatram po tom.
Zasadni mi prislo dotahnout si vlastni preferovanou zidli, sluchatka, monitor(y). Samozrejme klavesnici a mys. Sluchatek vice ruznych a stridat, mene se pak otlaci usi.