• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Cyberpunk 2077 PS4 Pro vs PC Early Graphics Comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=ZvC8iyJ4S2E
    MELDA
    MELDA --- ---
    Panove, byl bych rad, kdyz by se zde ta debata drzela nejakeho ramce kolem CP2077, o kompech si muzete jit povidat jina nebo do posty.

Vas konzolista ;-)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    TRAGED: protože sem si spletl datum a furt mám v hlavě toho 19. co to mělo bejt už venku :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LSDMASACRE: Proc az 18.12 a ne uz 10.?
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    TRAGED: chci hrát hned :) 18.12. odchod z práce ve 12.00. Spánek od 16:00 do 01:00 kdy se má podle neoficiálních informací z redditu u nás hra spustit a následně si způsobit do neděle cyber psychózu :D čekám na to sedm let tak když už tak už ... :) nejsem žádnej pomatenej gamer ale tohle si chci užít.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LSDMASACRE: To je ale interaktivita ;-) Autor stranky s mapou ma divnej preklep v jejim title.

Klasika, 75 GB preaload 3 dny predem a v den vydani 30 GB day-one patch, prece by jste nechteli hrat hned!

Takze za jedy? :-) Ale srovnavas, neporovnatelne. Prenechani prebytecne objednavky znamemu za flasku je OK.

LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    TRAGED: u Witcher 3 mapy sis kliknul na místo co tě zajímalo a zjistils více co tam je
    nebo kde to je v případě když hraješ tak, že si na mapě neměl zobrazené otazníky a chybí ti snad dva až tři a běháš po celé mapě celý víkend abys dohrál hru na 100% :)

No já doufám, že ten jejich day-one patch bude už zahrnut při stahování samotné hry pro digitální distribuce a ne až večer v den vydání.
    Velikost mě celkem netrápí po zjištění že za pomalý net může můj zastaralý router a z 50/30 se stalo 800/600 :)

TRAGED: já sem po získání 3080 po týdnu dostal info o připravených dvou objednávkách na czc. Tak sem je prodal. Každou za flašku ruskýho standardu a krabičky Camelek :) Nejsem svině abych prodával o 5k výš než je prodejní, už tak napálená cena, ale zase nic není zadarmo :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: On nekdo poptava zprostredkovani nakupu za 3x cenu? To asi ne.
    L4MA
    L4MA --- ---
    TRAGED: samozrejme tomu rikej jak chces. kde je poptavka je nabidka... tem dementum ktery to kupujou, nikdo obcanky u vstupu nezabavuje.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LSDMASACRE: A co je to ta Interativita?

LSDMASACRE: Sice je to day-one patch, ale vubec bych se nedili, kdyby to na mych 30Mb/s byl i ten one-day patch :-)

L4MA: Problem nevidim, kdyz si nekdo karty nakoupi a pak proda se ziskem. Ale prodavat nevyzvednutou objednavku je na hranici obchodu s destem.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    No ja si na RT jeste chvili pockam no, ale je hezky, ze je potvrzeny, ze i AMD karty RT dostanou :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MIKEE: možný to je ale přišlo mi divný, že nějakej Pepa z Otrokovic si pořídil 3080 dejme tomu od MSI a pak byla na Bazoši ta samá karta v prodeji od člověka ze Zlína - a bylo více takových případů..
    Ale více o tomhle se dá řešit jinde... už jsme dost OT :)
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    LSDMASACRE: seznam lidi co "nakoupili" na alze je fake btw
    L4MA
    L4MA --- ---
    LAUNCHER: starsi, procez "COD HAS GREAT GRAPHICS" uz vskutecnosti plati. :D ale je vtipny, jak najednou zjistili, ze vic nez 24fps vlastne je poznat. :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    L4MA: O tom prekupniceni by slo diskutovat. Nevim co je nebo neni ideal, ale slo by napr. povolit max 2 kusy na jednu adresu doruceni, prvnich par mesicu prodeje.

Nicmene, ze placou dospeli konzoliste je kazdopadne spravne ;-)

L4MA
    L4MA --- ---
    LSDMASACRE: stejne placou v PS klubu, ale ja na tom nic zmrdskyho nevidim, problem je v dodavkach, ne v tom, ze existujou dementi, co zaplatej na bazosi x nasobne vic. :) holt kdo driv prijde, ten driv vydelava na hejlech... :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    L4MA: protože existujou lidi co maj taky aktivní distill akorát sou to bez pardonu zmrdi co to jdou pak hned poslat na Bazoš a podobně. Když jsem hlídal svoji 3080 tak jsem viděl na Alze furt ty samý lidi že kartu zakoupili. Jako chce to mít asi i trochu štěstí. Myslím, že ho mám z tohodle kaufu vybraný tak na pět let dopředu :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LSDMASACRE: Take si pogratuluj, ze jsi vychytal objednáni 3080, ja jsem propasl to okno, kdy jeste byly.

I tim, ze jsem zbytecne resil, jestli si nechat 2080 Ti nebo jit do 30X0, kdyz bylo stejne jasny, ze to driv nebo pozdeji nevydrzim a grafiku si objednam.

No a pak jsem si musel objednavat 3090 za $$$, ktere se o víkendu objevily na TS Bohemia.

Ty uz jsou btw vsechny tez pryc, co jsem se koukal :-)

No... Alespoň nejspíš budu mit hezke Vanoce :-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    LSDMASACRE: pro oci nevidim... tak gratuluju. :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    L4MA: LSDMASACRE:
    nikdy bych si nekoupil nějakej předem sestavenej komp ze součástek co nejdou na odbyt :)
    počítač si vždy stavím sám a i tak si nechám poradit. ještě jednou díky lidem co mě tady někde poradili čekat na 3080, vyplatilo se :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam