• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MELDA: neda, ale pojedu na XSX tak tam to snad bude plnohodnotne 4K
    MELDA
    MELDA --- ---
    CHEWBACCA: Otazka je, jestli se te verzi pro PS4Pro da rikat plnohodnotne 4K.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MELDA: dik. slo mi jen o to 4K.
    MELDA
    MELDA --- ---
    CHEWBACCA: ve 4K bude, ale bude to stale verze pro PS4Pro, kterou na PS5 budes hrat ve zpetne kompatibilite. PS5 upgrade bude az nekdy v prubehu roku 2021.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    vyjde ted 10. ten CB ve 4K pro nový konzole nebo ani to ne? nějak mi toto info uniklo/zapadlo/neřešil jsem :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    TRAGED: Jsem netušil ze je to tak univerzalni...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Z Redditu:

I come from the future. Here's a picture of the sub (after the game was released)

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SEKI1: já bych něco odladěného s minimem chyb, kdyby bylo skladem...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SEKI1: PS4
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    a co berete steam nebo gog verzi ?
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    CDPR začal rozesílat hru pro recenzenty. jako nějaký detaily herních mechanik by leaknout mohli :)

za 14 dní tohle dobou snad už budu na cestě k lvl 2 :D podle toho co sem četl na redditu bude mít jen blbej prolog okolo pěti hodin, takže 180 hodin herního času pokud budu bloudit NC a hledat každou blbost? + nějaké DLC něco ve stylu Blood and Wine? kéž by...
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    sjíždím všechny videa asi už po dvacátý a jen mě napadlo... ta buchta z úplně prvního teaser traileru to byla vlastně nějaká její psychovize ne? když si pak na konci nasazuje tu helmu a je to ta samá co na ní útočila ta jednotka?
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    7.12. máme očekávat první recenze...
    MELDA
    MELDA --- ---
    NAGASAWA: Nikde nic se o tom nepise a navic, kdyz se uz po netu toulaji videa ze hry, protoze nekdo nekde neco pokradl, tak bych rekl, ze to bude kazdym dnem. Ocekaval bych prvni vlastovky nekdy zacatkem pristiho tydne.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    btw vime neco o datu embarga na prvni recenze?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: 75GB 9. a hned 10. 35GB patch ;-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Takze dle meho Pre-orderu budu mit moznost stahovat 9.12. od 19:30.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LSDMASACRE: ja jsem spis zvedavej na vyreseni paradoxu - jsem krutoprisnej hacker, ale do vetsiny lokaci/dveri se stejne neprohackuju:p resp. na jejich reseni konfliktu openworldu s limitama herniho sveta a rpg mechanismu
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    oni i hrajou věci s melodickými linkami z těch písniček, chce si to chvíli počkat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam