• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: 75GB 9. a hned 10. 35GB patch ;-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Takze dle meho Pre-orderu budu mit moznost stahovat 9.12. od 19:30.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LSDMASACRE: ja jsem spis zvedavej na vyreseni paradoxu - jsem krutoprisnej hacker, ale do vetsiny lokaci/dveri se stejne neprohackuju:p resp. na jejich reseni konfliktu openworldu s limitama herniho sveta a rpg mechanismu
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    oni i hrajou věci s melodickými linkami z těch písniček, chce si to chvíli počkat :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KID_MCHUTT: navic celej ten dialog je protkanej nazvama songu - to se fakt povedlo:)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    celkem sem hodně zvědavej na soubojovou mechaniku. čistá střílečka to nebude, to je jasný. Nemá se počítat se stejným soubojovým stylem ala Witcher 3..
    Já jen doufám, že souboje např. s použitím katany nebude jak v KCD. Tu hru jsem kvůli soubojům s mečem přestal hrát...
    asi sem nechápající idiot ale: Not just click and swing. Charge, swing, lung, parry are mechanics tied to stamina ... strašně mi to připomíná KCD :(
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FRIZER: kdyby jenom na Prodigy, tam to je toho celkem hodně. Ale je fakt, že Smack my bishop se neomrzí :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    FRIZER: Navíc fajn grafika je bonus k dobre hře, ne naopak
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    D1RABBIT: Tak jsme v klubu o CP, ne kdo ma jakou masinu a kolik pixelu z toho vytáhne. Vzhledem k tomu ze to ma byt obrovské, a pokud to neposerou, tak se víc tesim na zážitky a příběhy co kdo zažil.

Stejně jako ve Valhalle jsem narazil na odkaz na Prodigy a hodil vedle
    MELDA
    MELDA --- ---
    A jinak teda zde bych si dovolil vlozit i dalsi srovnavaci video, kde ten vystup z PS4Pro vypada podstatne lepe nez na tom prvnim videu zde: [ SEKI1 @ Cyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED ]

Ciste za mne ta grafika vypada uchvatne na vsech platformach a myslim si, ze bude na kazdem, jak si nastavi zaverecne odladeni. Je jasne, ze starsi konzole budou zaostavat za vsim, ale i tak to bude super zazitek.

Jak poběží Cyberpunk 2077 na PS4 Pro a PS5? Podívejte se na video | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/.../jak-pobezi-cyberpunk-2077-na-ps4-pro-a-ps5-podivejte-se-na-video-500222
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Hoši, ja ted hraju remaster hry z roku 2009, kde menu vypada takhle...

...a grafika je to posledni, co bych u ni resil, protoze je ta hra tak skvela napsana a zabavna, ze je mi uplne jedno, jak vypada. Pokud bude mit Cyberpunk 2077 skvelej scenar, subquesty, propracovany a charismaticky postavy, tak mi bude uplne jedno, jak to bude vypadat na 4K monitoru, anebo na 2 metrove televizi. Pokud nebude scenar stat za nic, tak to next-gen grafika nezachrani, protoze ji stejne po hodine prestanete vnimat a pokud bude napsana skvele, tak bude grafika leda ta k prijemnej bonus.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Pokud bylo, tak sorka, ale tady neco k onomu tematu co se tu natuklo..

Cyberpunk 2077 System Requirements Revealed: GeForce RTX 3070 Recommended
    https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/cyberpunk-2077-system-requirements/

Cyberpunk 2077 | Behind The Scenes w/ CD PROJEKT RED – Featuring NEW RTX GAMEPLAY
    https://www.youtube.com/watch?v=lKmhDFMuAkI&feature=emb_logo
    LSDMASACRE: tos rek hezky!
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    nádherná dystopie :)

jinak na redditu už se začali množit komentáře, jestli jen nebude CP "too much dark". Tvl já doufám, že bude to bude brutálně dark a jen ta vrchní neonová slupka bude svítit na cestu.... :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    LAUNCHER: tuhle už mám... World of Cyberpunk je skělej, mě spíše jde o tu Collector Edition
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LSDMASACRE: Hezke to maji...

The World of Cyberpunk 2077 | Book Flip Through
    https://www.youtube.com/watch?v=kFlK5_9VhlU

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LSDMASACRE: Nechces si to objednat a pak nam udelat recenzi? :-D

Ja na merch moc nejsem, ale rikam si, jestli u CP2077 neudelat vyjimku :-))
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    nebude tohle i v češtině? ne, že bych nedával eng ale čeština je čeština

https://www.alza.cz/...pv6zeCAKgPvcDOFpLS-Wwo77CnEoWP_BZyVFStgUt0ndK5IxoCQK0QAvD_BwE#discussionPosts
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FRIZER: MELDA: Vizual u me na prvnim miste.

Ale nezamnenoval bych vizual a grafickou narocnost. Jsou graficky nenarocne hry, treba Samorost, u kterych me vizual dostal.

A jsou graficke orgie, ktere mi vizualem nevyhovuji. Treba nove Fallouty - nechci se koukat na trosky a nevabnou poust, sorry.

Pokud je vizual ok, nastupuje zabavnost, kterou nevim jak popsat, asi si rozumime ze tam ma kazdy pozadavky hodne jinde.

Na Cyberpunk 2077 me prave dostal ten vizual a prostredi.

Jestli to bude zabavne, to preci jeste uvidime. Tady za me stejne, jestli me to bavit nebude, tezko se to dozene vizualem.
    MELDA
    MELDA --- ---
    LSDMASACRE: Tak vizual je snad jasnej pro kazdyho...je to nedilna soucast toho, aby jsi mel z toho vseho totalni neopakovatelnej zazitek. Ale zase k cemu ti je super vizual, kdyz pribeh je uplna sracka. Musi to jit ruku v ruce a chapu Frizera jak to myslel, ze kolikrat je lepsi hra co se zazitku a pocitu tyka ta, ktera ma silny pribeh, ale ne tak dobrou grafiku, nez hra, ktera ma grafiku, jako prase, ale pribeh je plitkej.
    A ja verim, ze tech 7 let prace tady na tomto projektu se proste odrazi v obojim, jak ve vizualu, tak v pribehu a hlavne hratelnosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam