• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FRIZER: Podal jsem to špatně. Mně komplet sežral 300 hodin, ale potřeboval jsem si dat po 150 hodinach pauzu.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    FRIZER: pravda, zapomněl sem, že na otazníky na Skellige sem se vysral :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja bych se nebal :-)

According to a recent statement from QA Lead Lukasz Babiel, he has put 175 hours of playtime into a single playthrough with a stealth build. That number is, of course, far more than just the main story, but it's promising news for anyone looking to sink time into Cyberpunk 2077.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Dojet Zaklínače za 150 se všema questama a otazníkama (zvláště Skellige) + DLC a bez přeskakování konverzace.... to vám nežeru
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    SEKI1: to jsem dohral minuly tyden bez dlc. nijak sem se s tim nemazal a dojel hsem to cca za 20hod
    MELDA
    MELDA --- ---
    HNIZDO: Me teda prekvapuje cim nebo spis kym se CDP ridi. Ja sem dojel W3 a okamzite si koupil obe rozsireni a stale to bylo malo. Odehrano 200+. Ale je pravda, ze sem ho musel rozjet na dvakrát.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Jinak W3 mam 180h a dohrano ale ze bych rekl na 100% to vubec, milion otaznicku a mozna jsem nejaky quest propasnul. Ted cekal na pristi rok kdy maji vydat grafik update pro W3, tak to dam znovu :)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Doufam ze tam jeste frknou day 1 patch nekdy ve stredu rano, abych jeste necekal na dalsich xxGB.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    AVATAR: já ho dohrál 2x po cca těch 150 hodinách. Pokaždé vybrané všechny otazníky, veškeré side questy. a kdyby to bylo o 300 hodin delší vůbec bych se nezlobil. :)

Asi prostě záleží jak se k tomu člověk postaví a jak to bude hrát. Pokud budu hrát Cyberpunk stylem Zaklínače 3, tak tam těch 150 hodin zase nechám a to si myslím, že je opět pěkný číslo.

Jinak Preload (GOG) běží pěkně rychle plnou rychlostí linky. Čekal sem nějaký přetížení serverů ale nic nenastalo. 70% doma :)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Podle gogu W3 dohralo 24,3% lidi na jakoukoliv obtížnost. Coz je takovej prubeh co lidi dohravaji obecne :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AVATAR: Ja ho dojel na dvakrat po 150 hodinach, takze v souctu to hodilo 300 hodin (vsechna DLC) podle Steamu, ale posbiral jsem vsechny otazniky, vsechny questy a jezdil jsem po svych, protoze se mi libila krajina. U CP2077 do toho tipuju narvu tak polovicni cas podle toho, jak budou vypadat minihry. Kdyz to bude bida a jezdeni vehikly nebude stat za moc, tak to vidim tak na kilo.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Tak treba Metro Exodus, lidi pisou 8h a ja tam mam 50h vc DLC :D
    HNIZDO: docela by me zajimal vysledek ankety, kolik % lidi dohralo zaklinace. Protoze ja teda kasuar primo nejsem, ale zaklinace jsem nikdy nedohral - bylo to moc dlouhe, vzdy prisla jina hra, kvuli ktere jsem zaklinace odlozil a priste rozjel od zacatku.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    HNIZDO: No tak když to vezmu poměrem, moje tři pruchody zaklínače každý 200+ tak se dostanem kolem tech 150+ hodin jak psal ten tester....AC valhalla taky psali průchod první 50-60 hodin, kampaň jsem dojel na 100 a 60 procent k objeveni a vysbírání ještě zbývá....o délku hráci doby bych se nebal
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    HNIZDO: tohle je strasne relativni (rychlobezci maj treba valhallu za 60 hodin, ja jsem na 180 a staty hlasej 74 procent), navic pevne doufam, ze gameplay bude nafouknutej sidequestama
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    Pre-load běží!
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    FRIZER: uprimne doufam, nicmene vyjadreni CDPR je dost neoddiskutovatelne
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HNIZDO: Tak ono se dá hrát všelijak, já nechal v Zaklínočovi třeba 200 a ještě jsem ho pořád nedojel. Takže vlastně za to možná můžu asi i já. :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    HNIZDO: To je nějakej nesmysl, Zaklínač za 50-60 hodin...to možná na easy s přeskakováním všeho co jde....a půlka a víc hry je zazděna do ztracena...to bude podobnej pripad
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Recenzent prozradil herní dobu CP 2077 - Hrej.cz
    http://www.hrej.cz/novinky/2020/12/07/rcenzent-prozradil-herni-dobu-cp-2077-56646/

„Příběhová kampaň ve hře Cyberpunk 2077 je o něco kratší, než u třetího Zaklínače. Dostalo se k nám totiž hodně stížností na příliš dlouhý hlavní příběh. Pokud se podíváte na metriky, uvidíte obrovský počet hráčů, kteří se dostali opravdu daleko, ale hru nikdy nedohráli. Chceme, abyste viděli kompletní příběh, takže jsme hlavní linku zkrátili,“ vysvětlil.

V Divokém honu nechali hráči v rámci kampaně zhruba 50 až 60 hodin, očekávalo se tedy, že návštěva Night City zabere minimálně 40 hodin.

Dreamcastguy ve videu uvedl, že ve hře nechal 37 hodin, přičemž čistých 21 hodin mu trvalo, než se od samého začátku dostal až k finálnímu bossovi.

Dopice, necekal bych ze zrovna CDPR bude lezt do prdele retardovanym casualum....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam