• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: už koukám.. počet pixelů je stejný jako pro 1440p, tj. počkám na nákup nový generace grafik..

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    TRAGED: pardon za uťuk, psal jsem to z telefonu;-)

ale když už ultra-wise, 21:9 má své příznivce i odprůce;-)

A je to 2560x1080, nějak mi to vypadlo z hlavy.. nevím jak se tomu říka ofiko.. ultra wide full-hd?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RUDOLF: Priznam se, ze jsem i chvilku premyslel, co je na tom rozliseni chytreho....
    MELDA
    MELDA --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Hele wise fullhd (2480x1080) na 1070 gtx na high, nebo mám zapomenout dokud nekoupím RTX?
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    prý když spustíš hru po preloadu na GOG
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FRIZER: Podal jsem to špatně. Mně komplet sežral 300 hodin, ale potřeboval jsem si dat po 150 hodinach pauzu.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    FRIZER: pravda, zapomněl sem, že na otazníky na Skellige sem se vysral :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja bych se nebal :-)

According to a recent statement from QA Lead Lukasz Babiel, he has put 175 hours of playtime into a single playthrough with a stealth build. That number is, of course, far more than just the main story, but it's promising news for anyone looking to sink time into Cyberpunk 2077.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Dojet Zaklínače za 150 se všema questama a otazníkama (zvláště Skellige) + DLC a bez přeskakování konverzace.... to vám nežeru
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    SEKI1: to jsem dohral minuly tyden bez dlc. nijak sem se s tim nemazal a dojel hsem to cca za 20hod
    MELDA
    MELDA --- ---
    HNIZDO: Me teda prekvapuje cim nebo spis kym se CDP ridi. Ja sem dojel W3 a okamzite si koupil obe rozsireni a stale to bylo malo. Odehrano 200+. Ale je pravda, ze sem ho musel rozjet na dvakrát.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Jinak W3 mam 180h a dohrano ale ze bych rekl na 100% to vubec, milion otaznicku a mozna jsem nejaky quest propasnul. Ted cekal na pristi rok kdy maji vydat grafik update pro W3, tak to dam znovu :)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Doufam ze tam jeste frknou day 1 patch nekdy ve stredu rano, abych jeste necekal na dalsich xxGB.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    AVATAR: já ho dohrál 2x po cca těch 150 hodinách. Pokaždé vybrané všechny otazníky, veškeré side questy. a kdyby to bylo o 300 hodin delší vůbec bych se nezlobil. :)

Asi prostě záleží jak se k tomu člověk postaví a jak to bude hrát. Pokud budu hrát Cyberpunk stylem Zaklínače 3, tak tam těch 150 hodin zase nechám a to si myslím, že je opět pěkný číslo.

Jinak Preload (GOG) běží pěkně rychle plnou rychlostí linky. Čekal sem nějaký přetížení serverů ale nic nenastalo. 70% doma :)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Podle gogu W3 dohralo 24,3% lidi na jakoukoliv obtížnost. Coz je takovej prubeh co lidi dohravaji obecne :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AVATAR: Ja ho dojel na dvakrat po 150 hodinach, takze v souctu to hodilo 300 hodin (vsechna DLC) podle Steamu, ale posbiral jsem vsechny otazniky, vsechny questy a jezdil jsem po svych, protoze se mi libila krajina. U CP2077 do toho tipuju narvu tak polovicni cas podle toho, jak budou vypadat minihry. Kdyz to bude bida a jezdeni vehikly nebude stat za moc, tak to vidim tak na kilo.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Tak treba Metro Exodus, lidi pisou 8h a ja tam mam 50h vc DLC :D
    HNIZDO: docela by me zajimal vysledek ankety, kolik % lidi dohralo zaklinace. Protoze ja teda kasuar primo nejsem, ale zaklinace jsem nikdy nedohral - bylo to moc dlouhe, vzdy prisla jina hra, kvuli ktere jsem zaklinace odlozil a priste rozjel od zacatku.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    HNIZDO: No tak když to vezmu poměrem, moje tři pruchody zaklínače každý 200+ tak se dostanem kolem tech 150+ hodin jak psal ten tester....AC valhalla taky psali průchod první 50-60 hodin, kampaň jsem dojel na 100 a 60 procent k objeveni a vysbírání ještě zbývá....o délku hráci doby bych se nebal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam