• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    je ovsem chvalyhodne, ze si na tiscali dali skutecne praci s porizenim tuny skutecne prdelnich screenshotu:p
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    RUDOLF: Tak já pochopil ze CD projekt chtěl aby recenze byly az později po patchi.Nevadí

Zatím to vypadá podobně jako Skyrim, ten mám na třech platformách, utopil jsem v něm stovky hodin a stejně ho nikdy nedohrál, takže rushnout main linku a to zrecenzovat nemá pro me osobně žádnou vypovídající hodnotu
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    FRIZER: tak recenze jsou customer service, nemůžeš hodnotit stav hry po zero day patchy. Hodnotíš stav buildu co máš. Všechno ostatní jsou jen předpoklady. Je zodpovědnost vydavatele, jaký buildy dá novinářům. Když s bugama, tak se to v recenzi logicky projeví. Já jako zákoš vím, co riskují, že mě bude trápit při rané koupi. Plus je dobrý ten tlak na vydavatele, že první releasy by mohli být co nejodladěnější, bez ohledu na to, že distribuce patchů pro PC je teď easy. A konzole platformy to trochu zpoplatňujou.
    JANOS
    JANOS --- ---
    By me zajimalo na co se ty Dilda zmeni kdyz zapnu Nudity filter...

Ja jsem si naivne myslel ze to budu moct alespon trochu hrat pred detmi kdyz pojedu jako pacifista...
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    a nemuze to byt schvalne jako viral? vsichni recenzenti ted budou psat o dildech a oni to s velkou slavou day one patchnou. ostatni problemy pak spis zapadnou. naco jako v tom filmu "vrteti dildem" :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Ja si skoro myslim, ze ty dilda jsou jen placeholdery :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Me baví, jak tam zas zminujou technickou stránku, ty recenzenti jsou fakt dmnti....jedna z věci která jde vcelku jednoduše v čase napravit, všichni ví ze patch day one....budou na tom asi dost dlouho průběžně makat...ale stejně drzkujou. To same s Valhallou, manik vše vychvali a pak tomu sejme bod,dva za stav....já nemám po 100 hodinách na starém ps4 vůbec žádný problém, možná mi párkrát přeskočila textura....
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SEKI1: Hustota davu! Takze by to na PC mohlo jit pres ini poradne zalidnit!
    L4MA
    L4MA --- ---
    SEKI1: uff...
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Jinak taky je nastaveni, je tam toho tuna co lze nastavit i od hustoty davu :)
    Aké nastavenia ponúka Cyberpunk 2077 na PC? | Sector.sk
    https://www.sector.sk/novinka/250933/ake-nastavenia-ponuka-cyberpunk-2077-na-pc.htm
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: CyberBloom 2007 :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SEKI1: Kopie chodily snad někdy koncem tydne, alespoň tak to par redakci psalo, takže rush a fofr recenze
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Moje domneka je ze recenzenti dostali preview patch, kde je aspon neco. :D ten final podle me drti do posledni chvile. Ale mozna se pletu.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Recenze ani moc nehodlam cist, Pisou tam kdy to dostali a kolik na to meli casu ? To bude akorat samej rush aby honem, honem byla recenze jako prvni. Takze jsem v klidu a stylem jakym hraju, ze vsechno prolezu a pak profesni deformace, jak delali grafiku a vsechno studovat tam budu do jara :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja bych se nedivil, kdyby ty dilda tam byli schvalne :-) jakoze nepockali jste s recenzi, tak tady mate vsude dilda.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    Dildos are everywhere in Cyberpunk 2077 | MMG NEWS
    https://www.mmgnews.com/dildos-are-everywhere-in-cyberpunk-2077/
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    ta hustota je dána výkonem mašiny no. viděl sem nějakej leak a mám pocit, že jsem ho sem i dával, kdy na PS5 bylo lidí všude mraky. na xbox zas nikdo nikde.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RUDOLF: Mas ho tam zase :-)

L4MA: No, jak na to koukam, tak slovo "hustotu", bych opravdu nepouzil :-)
    Tu si predstavuju takhle:
    The woman in the red dress | The Matrix [Open Matte]
    https://www.youtube.com/watch?v=YgJ5ZEn67tk

L4MA: Uz se tesim an ty patchnotes, "Places where soda cans are generated as sexual toys instead are now corrected"
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    náhodou ty dilda bych tam nechal... zvláště na místech kam se nehodí nebo bys je nečekal :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Day1 patch bude asi treba :)

Z kategorie bizáru je fakt, že se v ulicích (a všude jinde) povalují mraky erotických hraček. I na místech, kde to nedává nejmenší smysl – třeba v dětském pokoji nebo v čekárně v nemocnici. Může za ně nejspíš náhodné generování předmětů zařazených do kategorie šuntu, ale epidemie umělých penisů na chodnících není úplně moje vize města příští generace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam