• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    L4MA
    L4MA --- ---
    "Z kategorie bizáru je fakt, že se v ulicích (a všude jinde) povalují mraky erotických hraček. I na místech, kde to nedává nejmenší smysl – třeba v dětském pokoji nebo v čekárně v nemocnici."
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tady capek pise, ze si dal hlavni misi, par vedlejsich a jen se tak trochu poflakoval po meste a bum 40 hodin hrani :-)

https://www.google.com/...m/amp/22157995/cyberpunk-2077-cd-projekt-red-review-xbox-ps4-ps5-pc-stadia
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAGASAWA:
    MELDA: Nekde tu snad probehl pocet sidequestu..tak to vypadalo nadejne. Uvidime.
    MELDA
    MELDA --- ---
    KOUDY: Uklidnim te, Mafie III ma psano 20 hodin herniho casu a to byla jednohubka. Vubec bych se tech 100+ nebal.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KOUDY: Imho tam těch 50-70 hodin v pohodě zahuci. Uvidime co day one patch. Zatím čtu ze to je trochu bugfest, ale to se po měsíci odladi
    MELDA
    MELDA --- ---
    HNIZDO: Rostenka na games.cz pise o krasnejch 45 hodinach, ktere tomu venovala za posledni vikend, zakze ja bych byl v klidu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAGASAWA: Tyjo to by bylo pekne naprd pokud by to clovek za 20 hodin probehnul. I ve valhale mam 100 hodin a to nejsem na konci a rozhodne nejedu vsechny otazniky a dalsi veci na mape. U Cyberpunku bych cekal alespon tech 100 hodin taky
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HNIZDO: Doufejme.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    NAGASAWA: 17j, no, tohle na W3 story moc nevypada. snad to sidequesty natahnou aspon na tech 50.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Samotný príbeh totiž ponúka veľmi atmosferický a ucelený zážitok. Má okolo 17 hodín času v hre (s čistým časom mi to trvalo okolo 20 hodín), pričom autori hovorili, že to nechceli preháňať s dĺžkou hlavného príbehu a pre tých, ktorí budú chcieť viac, nechávajú vedľajšie misie. V nich sa môžete realizovať. Podľa toho koľko som ich zozbieral počas príbehu a koľko je ich ešte na mape, tak minimálne 20-30 hodín obsahu tam bude.
    MELDA
    MELDA --- ---
    PETJU: Ty jo, ja myslel, ze je na recenze embargo do stredy, tak co pisou.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: už koukám.. počet pixelů je stejný jako pro 1440p, tj. počkám na nákup nový generace grafik..

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    TRAGED: pardon za uťuk, psal jsem to z telefonu;-)

ale když už ultra-wise, 21:9 má své příznivce i odprůce;-)

A je to 2560x1080, nějak mi to vypadlo z hlavy.. nevím jak se tomu říka ofiko.. ultra wide full-hd?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RUDOLF: Priznam se, ze jsem i chvilku premyslel, co je na tom rozliseni chytreho....
    MELDA
    MELDA --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Hele wise fullhd (2480x1080) na 1070 gtx na high, nebo mám zapomenout dokud nekoupím RTX?
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    prý když spustíš hru po preloadu na GOG
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FRIZER: Podal jsem to špatně. Mně komplet sežral 300 hodin, ale potřeboval jsem si dat po 150 hodinach pauzu.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    FRIZER: pravda, zapomněl sem, že na otazníky na Skellige sem se vysral :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja bych se nebal :-)

According to a recent statement from QA Lead Lukasz Babiel, he has put 175 hours of playtime into a single playthrough with a stealth build. That number is, of course, far more than just the main story, but it's promising news for anyone looking to sink time into Cyberpunk 2077.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam