• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    kurva! ted sem si uvedomil ze ve ctvrtek se stavi a spi u nas kamos z moravy a jdeme lejt nez nas ve 20:00 hodin nality vykopnou!! nejvetsi fail roku 2020 :-/ to sem logisticky vubec nezvladl
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak CDProjekt se s recenzema vyporadali tak, ze je maji uvedeny na svych ofiko strankach :-)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    a pozooor nejvíce debilní recenzi uvádí: https://www.polygon.com/...iews/22158019/cyberpunk-2077-review-cd-projekt-red-pc-ps4-xbox-one-stadia

tvl půl recenze o tom jestli je tam dost fialovej, trojkozejch a třípérovejch lidí. WTF?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    FRIZER: to nedá vůbec smysl, když časáky žijou z exkluzivity a kdo vydá recenzi první. Imho pokud časák porušil nějakou smlouvu, příště od publishera nic dostat nemusí.

Samo sebou, bych si radši přečetl review po patchy, ale to už budou dělat streameři.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    Cyberpunk 2077 Performance Preview and Initial Impressions | Tom's Hardware
    https://www.tomshardware.com/news/cyberpunk-2077-performance-preview
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    to je pristup! tesim se.

Cyberpunk 2077 navzdory obrovským očekáváním obstál. Podmanivý příběh plný výrazných postav a krásné, otevřené, detailní město chytnou a nepustí, dokud vám do žil nenapumpují všechen syntetický adrenalin. Tohle vynikající RPG si rovnocenně užijí fanoušci akce i plížení. Vaz mu naštěstí nesráží ani jeho největší slabina: špatný technický stav.
    9/10
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    je ovsem chvalyhodne, ze si na tiscali dali skutecne praci s porizenim tuny skutecne prdelnich screenshotu:p
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    RUDOLF: Tak já pochopil ze CD projekt chtěl aby recenze byly az později po patchi.Nevadí

Zatím to vypadá podobně jako Skyrim, ten mám na třech platformách, utopil jsem v něm stovky hodin a stejně ho nikdy nedohrál, takže rushnout main linku a to zrecenzovat nemá pro me osobně žádnou vypovídající hodnotu
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    FRIZER: tak recenze jsou customer service, nemůžeš hodnotit stav hry po zero day patchy. Hodnotíš stav buildu co máš. Všechno ostatní jsou jen předpoklady. Je zodpovědnost vydavatele, jaký buildy dá novinářům. Když s bugama, tak se to v recenzi logicky projeví. Já jako zákoš vím, co riskují, že mě bude trápit při rané koupi. Plus je dobrý ten tlak na vydavatele, že první releasy by mohli být co nejodladěnější, bez ohledu na to, že distribuce patchů pro PC je teď easy. A konzole platformy to trochu zpoplatňujou.
    JANOS
    JANOS --- ---
    By me zajimalo na co se ty Dilda zmeni kdyz zapnu Nudity filter...

Ja jsem si naivne myslel ze to budu moct alespon trochu hrat pred detmi kdyz pojedu jako pacifista...
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    a nemuze to byt schvalne jako viral? vsichni recenzenti ted budou psat o dildech a oni to s velkou slavou day one patchnou. ostatni problemy pak spis zapadnou. naco jako v tom filmu "vrteti dildem" :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Ja si skoro myslim, ze ty dilda jsou jen placeholdery :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Me baví, jak tam zas zminujou technickou stránku, ty recenzenti jsou fakt dmnti....jedna z věci která jde vcelku jednoduše v čase napravit, všichni ví ze patch day one....budou na tom asi dost dlouho průběžně makat...ale stejně drzkujou. To same s Valhallou, manik vše vychvali a pak tomu sejme bod,dva za stav....já nemám po 100 hodinách na starém ps4 vůbec žádný problém, možná mi párkrát přeskočila textura....
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SEKI1: Hustota davu! Takze by to na PC mohlo jit pres ini poradne zalidnit!
    L4MA
    L4MA --- ---
    SEKI1: uff...
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Jinak taky je nastaveni, je tam toho tuna co lze nastavit i od hustoty davu :)
    Aké nastavenia ponúka Cyberpunk 2077 na PC? | Sector.sk
    https://www.sector.sk/novinka/250933/ake-nastavenia-ponuka-cyberpunk-2077-na-pc.htm
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: CyberBloom 2007 :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam