• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: No, ono by to na PS4 mohlo byt vetsi napriklad kuli optimaiizaci nahravani, kdy tam sposuta dat muze byt vickrat.....
    MELDA
    MELDA --- ---
    Dobry, tak uz se to rozjelo a ukazuje mne to ke stazeni 101GV, Wll done :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Nekdo kdo ma pre-order na PSko, je tu? Jde vam to stahnout? Podle CDProjektu by to melo jit uz stahovat. I mne to tu moznost nabidne, ale pak to hodi hlasku, ze se stahovani nezdarilo. To nezacina nejlip.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    trochu me zarazi, ze v nektery z tech recenzi autor tvrdi, ze v WD:Legion lze rozpoutat pomoci hackovani vetsi chaos nez v CP2077. Protoze v tom pripade je bud na tom v tomhle ohledu CP dost blede, nebo autor hral jinej Legion
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Filip Aleth Ženíšek@AletheiasCZ
    Kvůli pandemii a zavření hranic jsme ve Varšavě na testu lokalizace Cyberpunk 2077 nemohli strávit tolik času, kolik bychom chtěli/měli, takže CDP muselo řešit test jinou cestou.
    Jsme ale s vývojáři dohodnutí, že se na překlad po vydání ještě podíváme a doladíme, co bude třeba.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MELDA: já se s tim moc srát nebudu. zase nepotřebuju vytvářet svou podobiznu. dám tomu půl hodiny a čau. Vytváření vlastních postav sem nikdy nemusel a už ve Skyrimu sem dával přednost presetu.
    Ale nikdy neříkej nikdy... :) třeba to tady bude zábavné
    MELDA
    MELDA --- ---
    LSDMASACRE: Tak to padnes na hubu, kdesi sem cetl, ze nekomu tvorba postavy zabrala 3 hodiny :-)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    SEKI1: vzhledem k tomu, že si šéfík vymyslel vánoční večeři a domu se dostanu tak v pul desátý nějaký spánky by byli spíš kontraproduktivní. Pustim si pěkně Blade Runnera a vyčkám do jedné po půlnoci. I kdybych mě padnout na držku únavou, alespoň vytvořím postavu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    SEKI1: Puvodne sem takovy plan chtel mit, ale jaksi neverim, ze se mne ten patch podari stahnout nejak rychle, abych neco malo stihnul zahrat, takze spis se v klidu vyspim a kouknu na to v klidu po praci.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    A kdo neplanuje jit spat ze stredy na ctvrtek ? :D
    TENENTE: to nestihas, rekni ji, at si to o dva tejdny protahne :)
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    mne vcera pritelkyne oznamila, ze jede od zitrka do soboty k rodicum do hradce :o))) ... skvely timing!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MELDA: on nehraje hry (ano i takovy lidi existuji :)) chce jit do knajpy :-). No nic tak to dam az v patek.

VIRIK: lhat se nema
    MELDA
    MELDA --- ---
    CHEWBACCA: Kamo....kamaradi jsou nade vse :-) Kupte si chlast domu a poradne se zhulakejte u vytvareni postavy :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    CHEWBACCA: jednoduchá rada – rychle mu napiš, že jsi infekční a že máš kovid
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    kurva! ted sem si uvedomil ze ve ctvrtek se stavi a spi u nas kamos z moravy a jdeme lejt nez nas ve 20:00 hodin nality vykopnou!! nejvetsi fail roku 2020 :-/ to sem logisticky vubec nezvladl
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak CDProjekt se s recenzema vyporadali tak, ze je maji uvedeny na svych ofiko strankach :-)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    a pozooor nejvíce debilní recenzi uvádí: https://www.polygon.com/...iews/22158019/cyberpunk-2077-review-cd-projekt-red-pc-ps4-xbox-one-stadia

tvl půl recenze o tom jestli je tam dost fialovej, trojkozejch a třípérovejch lidí. WTF?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam