• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Cyberpunk 2077 — Official Launch Trailer — V
    https://www.youtube.com/watch?v=UnA7tepsc7s&feature=emb_title
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Je to mozny, trochu mne to zaskocilo, ale uz ctu jinde, ze tech 102GB je cajk a spravne.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jedu Playstation only, ale třeba to někdo ocení

Nech už budete hrať Cyberpunk 2077 na ktorejkoľvek platforme, budete si môcť na GOG odomknúť digitálne bonusy. Nájdete tam artbook, soundtrack, digitálny komiks Your Voice, Cyberpunk 2020 sourcebook a sériu wallpaperov. Majitelia GOG verzie dostanú aj ďalší komiks Big City Dreams, postery v printovej kvalite a ďalšie wallpapery a avatarov.

K bonusom sa môžete dostať cez GOG Galaxy aplikáciu. Ak ste kupovali hru na GOG, veci sa odomknú automaticky, ak ste hrali na niektorej inej platforme, musíte si prepojiť konto, na ktorom vlastníte Cyberpunk.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: No, ono by to na PS4 mohlo byt vetsi napriklad kuli optimaiizaci nahravani, kdy tam sposuta dat muze byt vickrat.....
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Cyberpunk 2077 Lets You Find and Speak to Hideo Kojima
    https://www.dualshockers.com/cyberpunk-2077-hideo-kojima-location/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kolem těch patchu podle twitteru panují trochu nejasnosti a hlavně mírná nervozita lidi s old-gen konzolemi

CD Projekt RED reaguje na první recenze Cyberpunku 2077 » Vortex
    https://www.vortex.cz/cd-projekt-red-reaguje-na-prvni-recenze-cyberpunku-2077/
    MELDA
    MELDA --- ---
    KOUDY: No, ten mel byt ale dle puvodnich informaci cca 10-15GB. Mne to taha o 40GB vic nez tem, co to do ted stahovali. Skoda, ze jedu po pomale lajne, jinak by to bylo stazeny za dve hodky. Kazdopadne mne opet uklidnilo to, ze hra co ma 100GB, bude kurva velka :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Podle me uz ti to taha i ten dayone patch nejakej ne? :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Hele nebudu vam kecat, ale sem celkem zvedavej a zaroven napnutej, co mne to ta moje krabice stahuje. Protoze PCckarum to stahlo 58GB, v pozadavcich se uvadi velikost mista 70GB a mne to stahuje 101,6GB. Za 6 hodin uvidim a podam hlaseni :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Dobry, tak uz se to rozjelo a ukazuje mne to ke stazeni 101GV, Wll done :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Nekdo kdo ma pre-order na PSko, je tu? Jde vam to stahnout? Podle CDProjektu by to melo jit uz stahovat. I mne to tu moznost nabidne, ale pak to hodi hlasku, ze se stahovani nezdarilo. To nezacina nejlip.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    trochu me zarazi, ze v nektery z tech recenzi autor tvrdi, ze v WD:Legion lze rozpoutat pomoci hackovani vetsi chaos nez v CP2077. Protoze v tom pripade je bud na tom v tomhle ohledu CP dost blede, nebo autor hral jinej Legion
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Filip Aleth Ženíšek@AletheiasCZ
    Kvůli pandemii a zavření hranic jsme ve Varšavě na testu lokalizace Cyberpunk 2077 nemohli strávit tolik času, kolik bychom chtěli/měli, takže CDP muselo řešit test jinou cestou.
    Jsme ale s vývojáři dohodnutí, že se na překlad po vydání ještě podíváme a doladíme, co bude třeba.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MELDA: já se s tim moc srát nebudu. zase nepotřebuju vytvářet svou podobiznu. dám tomu půl hodiny a čau. Vytváření vlastních postav sem nikdy nemusel a už ve Skyrimu sem dával přednost presetu.
    Ale nikdy neříkej nikdy... :) třeba to tady bude zábavné
    MELDA
    MELDA --- ---
    LSDMASACRE: Tak to padnes na hubu, kdesi sem cetl, ze nekomu tvorba postavy zabrala 3 hodiny :-)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    SEKI1: vzhledem k tomu, že si šéfík vymyslel vánoční večeři a domu se dostanu tak v pul desátý nějaký spánky by byli spíš kontraproduktivní. Pustim si pěkně Blade Runnera a vyčkám do jedné po půlnoci. I kdybych mě padnout na držku únavou, alespoň vytvořím postavu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    SEKI1: Puvodne sem takovy plan chtel mit, ale jaksi neverim, ze se mne ten patch podari stahnout nejak rychle, abych neco malo stihnul zahrat, takze spis se v klidu vyspim a kouknu na to v klidu po praci.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    A kdo neplanuje jit spat ze stredy na ctvrtek ? :D
    TENENTE: to nestihas, rekni ji, at si to o dva tejdny protahne :)
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    mne vcera pritelkyne oznamila, ze jede od zitrka do soboty k rodicum do hradce :o))) ... skvely timing!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam