• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HNIZDO: a konkretne? hraju na xsx a je to zabugovany a osklivy :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CHEWBACCA: prej to odlozili kvuli gondolim. prej to neni moc videt.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LSDMASACRE: neboj to prijde :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HNIZDO: cim vic to hraju tim vic si s touto myslenkou taky zahravam. je to polotovar. nechapu ty odklady. myslel sem ze ladili ale zrejme dodelavali
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    tak další 4 hodiny hry a opět sem se nikam neposunul. tvl doufám, že to takhle bude pokračovat.
    FPS dropy ustali. nevím proč ale je to stabilní. díky bohu :)
    Bugy: jednou mě v zrcadle zmizelo péro a podruhé vlasy jinak jsem natrefil jen na jednoho panáka s roztaženejma rukama kterej jezdil po podlaze :)
    za mě v pohodě.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    tak on samotný pan Vávra říkal, že jak dodělali Kingdom Come, šli ti lidi dělat na Cyberpunku, že jim je vysál CD Red.
    Nevidíte zde náhodou podobný problém u vydání, zejména u konzolí? :)

A taky už padlo v jiných klubech, že jaksi lidi ze Zaklínače tři z CD Red vlastně jsou všichni pryč. Ti co odjeli dnes dělají v Kanadě (a jejich Immortals Fenyx Rising je úžasná hra a technicky jsem nenašel jedinej bug a je nádherná :) )a ti, co zůstali v polsku jsou u Techlandu, kterej má i lepší zaměstnaneckou politiku a je tolerantní, ti co se rozběhli po evropě dělali na Valhalle u evropskýho Ubi (a je to taky poznat).

prostě u CP2077 se nebojte počkat. Pokud se povedlo z bana vytáhnout i hry jako Fallout 76 (jsem se díval teď, dokonce to má 85 % na steam,a le to vždycky se zvedne po vydání DLC), tak Cyberpunk 2077 s tímhle zdravým základem bude po pár patchích skutečně tím dokonelým nextgenem, fakt bych se toho nebál, ti lidi jsou dříči a umí.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HNIZDO: jj vidim to stejne..Hra je to fakt pekna..ale asi vklidu dohraju valhallu a do cyberpunku se pustim za dva tydny.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Zda se zatim se budu jen vochomejtat a hrat zacnu tak po dvou patchich.
    L4MA
    L4MA --- ---
    This game is unfinished and total disaster with graphics and texture applying.
    9342 comments

fire! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Par sranda bugu

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PSYCHO: hele nevím, možná je tam opravdu nějaká chyba, protože jinak se tam všude kouří opium a fajfky od něj se odhazují po ulicích :) našel jsem jich 5 mezi začátkem a vyspáním se doma.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já jich tam měl několik a několik typů :)

pak i pouta a bičík, všechno jsem si to schoval, co kdyby...
    MELDA
    MELDA --- ---
    PSYCHO: Ja sem nasbiral tri a to jen na jednom miste ... pak uz sem po nich nekoukal :-) Jsou za 3E$, tak je pak nekde vyhandluju za bundu :-)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KID_MCHUTT: Ja jsem psal, ze je to dost mozna jen jako placeholder v novinarsky verzi.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PSYCHO: já taky ne, ale hrál jsem jenom necelé dvě hodiny, ta jsou zjevně určena novinářům... A nebo je tam chyba s generováním random předmětů :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Mimochodem bud sem slepej, nebo jsem za tech prvnich asi 5 hodin nevidel ani jedno dildo.
    MELDA
    MELDA --- ---
    L4MA
    L4MA --- ---
    GANDHI: to zni jako GTA 3. :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VIRIK: vida, to jsem ani nezaregistroval, ale po tvy zmince o mizejicich autech alidech jsem to zkusil - kdyz se otocim o 180 a zpatky, tak na mistech aut co byly cca dal nez nejakejch sest sedm metru mam vygenerovanou jinou nahodnou sadu aut (nemizej, ale jsou to proste jiny auta). Lidi se zda se nemenej:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam