• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: možná jo, zkusím si s tím pohrát, až mi přestane být blbě - a mimochodem na "blbě z CP" funguje docela dobře visual studio, takže možná je to úmysl :))
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: To spis bude pro tebe neprijemne nastaveny FOV
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    L4MA: Jo to máš recht... Nicméně je to problém všude (na konzolích... No počkám si na patch) :-))... Jdu si raději pustit fotbal
    L4MA
    L4MA --- ---
    TENENTE: takle cerny na bilym je to jesne smesnejsi. :)

"Chromatic abberation blurs the edges of your screen when you start moving faster. Depth of Field blurs out the background to give it an out-of-focus, cinematic feel, but mostly in cutscenes. Motion Blur blurs the whole screen when you do sudden movements and might trigger too often. Film grain blurs the whole screen in a different way – it adds a slight grain effect for a more cinematic feel. When disabled, the whole screen should look more sharp, but less stylized."

TENENTE
    TENENTE --- ---
    Cyberpunk 2077 Blurry Look Help for PS4, Xbox and PC
    https://www.gosunoob.com/cyberpunk-2077/blurry-look-help-ps4-xbox-pc/
    DIOM
    DIOM --- ---
    L4MA: zkoušel jsem a nejde to

monitor: LCD, Full HD 1920 × 1080, IPS, 5 ms, 8bit, 250 cd/m2, DisplayPort, HDMI 1.4

TENENTE: ano..tvorba postavy je díky tomu otřesná
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    Na xss to mám také mázlé... Už při tvorbě postavy to bije do očí...
    L4MA
    L4MA --- ---
    DIOM: mas ho zapnuty ve Windows?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CHEWBACCA: zkus to na ulici - jak je tam víc pohybujících se předmětů, doostřuje to
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KID_MCHUTT: zvlastni. takovy provlem na xsx a 4k uhd tv nemam
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: ...ale možná to dělá to 4k
    DIOM
    DIOM --- ---
    MELDA: HDR mi nejde zapnout..předpokládám, že za to může můj monitor
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    NAGASAWA: češtinu jsem snad po 15 minutách přepnul do eng.. doufal jsem, že s ní nebudu mít problém, jako tomu bylo u W3, ale kvůli některým výrazům a chybám hned na začátku (jako je ta na screenu) jsem si říkal, že si tu hru nebudu kazit :)

jinak na PC za 9h jsem co se týče bugů akorát zaznamenal párkrát, že mi quest říkal zabij toho a toho když už bylo hotovo, ale jinak nic vážného a žádné šílené glitche...
    horší je ta optimalizace, ale nakonec jsem to pošteloval a jede to celkem v klidu i na 1080 na poměrně vysokých detailech, samozřejmě s pár kompromisy, nejvíce mám dojem pomohlo snížit Cascades Shadows Resolution
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CHEWBACCA: ty textury jsou neostré, prostě se mi z toho dělá blbě. Samozřejmě že mám motion blur a všecky ostatní filmové kraviny vypnuté (ne že by se nedoostřovaly textury, když se člověk otočí...)
    MELDA
    MELDA --- ---
    DIOM: Vypnul sem vsechno rozmazavani krom rozostreni vzdalenych objektu, cinema vypnuto, sum vypnutej a hlavne mam zapnuty HDR, ktery si musi clovek zapnout, protoze v defaultu je vypnuty.
    DIOM
    DIOM --- ---
    CHEWBACCA: taky to mam na PC maznuty..cinematic vyfikundace vypnuty a je to tam porad..trosku mi to pripomina tu AA metodu z RDR2..z toho me taky bolela za par minut hlava
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw, jsem jedinej komu prislo, ze se mu po namontovani ocniho implantatu fakt zostril obraz?:p
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KID_MCHUTT: rozmazany to neni, resp vypni si rozmazani pohybu ale i s tim mi to neprislo rozmazany. to mas asi neco spatne :)
    TRAGED: jj je to tam a i v quality to beha svizne i kdyz je to teda dost osklivy :) performance sem radsi ani nezkousel nebylo potreba.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Po peti hodinach hrani jsem si vsiml, ze mam Minimapu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam