• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KID_MCHUTT: zvlastni. takovy provlem na xsx a 4k uhd tv nemam
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: ...ale možná to dělá to 4k
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CHEWBACCA: ty textury jsou neostré, prostě se mi z toho dělá blbě. Samozřejmě že mám motion blur a všecky ostatní filmové kraviny vypnuté (ne že by se nedoostřovaly textury, když se člověk otočí...)
    MELDA
    MELDA --- ---
    DIOM: Vypnul sem vsechno rozmazavani krom rozostreni vzdalenych objektu, cinema vypnuto, sum vypnutej a hlavne mam zapnuty HDR, ktery si musi clovek zapnout, protoze v defaultu je vypnuty.
    DIOM
    DIOM --- ---
    CHEWBACCA: taky to mam na PC maznuty..cinematic vyfikundace vypnuty a je to tam porad..trosku mi to pripomina tu AA metodu z RDR2..z toho me taky bolela za par minut hlava
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw, jsem jedinej komu prislo, ze se mu po namontovani ocniho implantatu fakt zostril obraz?:p
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KID_MCHUTT: rozmazany to neni, resp vypni si rozmazani pohybu ale i s tim mi to neprislo rozmazany. to mas asi neco spatne :)
    TRAGED: jj je to tam a i v quality to beha svizne i kdyz je to teda dost osklivy :) performance sem radsi ani nezkousel nebylo potreba.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Po peti hodinach hrani jsem si vsiml, ze mam Minimapu :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    JULIAN: krabice je bohuzel na gog, to jsem trochu nedomyslel...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Hele, takovej opozdenej dotaz, ale krabicove verze - to je vsechno na GOG? nebo jsou i Steam krabice?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: jo, to já taky, ale nepomohlo to :/ budu muset počkat na ostřejší textury :/
    MELDA
    MELDA --- ---
    KID_MCHUTT: Vypni si ty cinema mrdky a to co tam je, sum atd. To sem udelal okamzite hned.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: je, ale v quality je to tak rozmazané, že se mi po dvou hodinách hry udělalo regulerně špatně od žaludku a musel jsem to vypnout. To se mi teda s žádnou hrou ještě nestalo...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CHEWBACCA: Takze ne Xku je Quality / Performance prepinac? Protoze na PSku nic takoveho neni, takze bych se moc nedivil, kdyby se na to CDPR vykaslal a na PS byla jen verze pro zakladni, 2 TFLOP PS4.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: To je verze pro lesni elfy, oni nejsou tak chytri, jak by rekl Medděd ;-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: To je jasnej AFT-03B neboli Artificial Fitness Trainer model 03 rev. B , to proto jsou vsichni stejni! ;-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Když nad tím tak přemýšlím, tak mi hra udělala prvotřídní transku, takže nechápu, co ten Polygon měl za problém :-)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    NAGASAWA: jj, na pc cdpr radi zapnout jak tohle a hodit hustotu davu na minimum. je ale otazka, jak to maj defaultne na gondolich, je mozny ze ten posledni patch jeste neprosel certifikaci a nejakou dobu potrva, nez tam tu optimalizaci pridaj.

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tyve! Pul hodiny si klikam cyberme, abych se vyblil do umyvadla a zacal mluvit zenskym hlasem a v zenskem rode? Jako vazne? (sem si na 110% jist, ze jsem mel navolenej muzky hlas)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MICHIGAN: tohle resili podle jedny recenze i v pc verzi, kde je v menu udajne polozka "slow hdd", kde se tomu ma configem predchazet.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    MELDA: ps4ka ma nema ssd? protoze tohle je problem nacitani, se ktery se toho nejspis na oldgenu bez rychlyho streamovani neda moc udelat. maximalne vymenit disk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam