• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    Omlouvam se za kvalitu, psko neumi sdilet fotky ven.
    MELDA
    MELDA --- ---
    A tady po nem:

MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak tady si udelejte obrazek sami...

Pred hotfix updat:

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CD Projekt vydal krátku správu pre svojich akcionárov, kde potvrdil, že titul už preplatil náklady na vývoj a aj marketing. Stačilo na to spomínaných 8 miliónov predobjednávok. Všetko čo odteraz predajú už pôjde do plusu. Túto informáciu zverejnili kvôli rozhodnutiam o ďalších investíciách (aby im akcie rástli).

Začiatkom budúceho roka ohlásia expanzie pre hru a aj detaily free DLC obsahu. Medzitým budú pracovať na patchoch. Kde okrem chýb by poriadne mali zapracovať na verzii pre staré konzoly. Plus samostatný tím pracuje aj na multiplayerovom Cyberpunku, ten vyjde buď ako doplnok, alebo úplne samostatne.
    MELDA
    MELDA --- ---
    CHEWBACCA: Spis to musi vic optimalizovat, bylo tam vic chyb a musi to rozjet i na starech xkach, takze fura prace.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MELDA:
    New hotfix to Cyberpunk 2077 is now live on PlayStation consoles and PC. For Xbox systems, we are working to have the update out as soon as possible.

bude urcite jeste promakanejsi proto bude k dispozici dyl :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    CHEWBACCA: Smeruj dotaz primo na CDP, kazdopadne ten vcerejsi fix byl na PC a PS, takze bych veril, ze bude brzo venku.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MELDA: a kdy to bude na xsx ten patch? vime? ze bych to jeste podrzel nez to strelim
    MELDA
    MELDA --- ---
    CHEWBACCA: Ps4Pro a je to velka mrda. Zavidim klukum na PS5. To mesto u nich ted musi vypadat uplne paradne.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MELDA: na cem to hrajes?
    MELDA
    MELDA --- ---
    Takze vsera sem hned implementoval novy hotfix update a panove, to je uplne jina hra. Mesto se promenilo konecne v mesto a ne ve stavebnici lego, lidi uz maji na sobe obleceni a ne vybarvene omalovanky, silnice je silnice a hlavne to cele ozilo tunou neonu, reklam, hologramu a zivotem celkem. Takze uz se stava, ze se na trzisti prodirate davem, vsude je plno pary, koure z wok panvi a z ruznych obcerstveni, do ktereho vrhaji barevne svetlo neony a nebo na silnici chytnete traffic jam, vidite horet hromadu pneumatik, nebo zapalene barely v ghettu.
    Vcera me ten update u toho uderzel do pul pate, takze sem dal pomalu 24 hodin hrani. Kazdopadne, mam za sebou bezmala 25-30 hodin, ukazuje mne to 4% v postupu a dle mnozstvi otazniku na mape a dalsich sidequest markeru tam toho na plneni mimo hlavni linii je na hodiny a hodiny. A me to bavi. Bavi mne ta moznost kombinovani vsech tech modu aka hacking, stealth mod nebo rambo style. To je proste pecka. Dojel sem Akt1 a teprve po nem sem tak nejak mel pocit, ze to byl teprve takovy tutorial, protoze to co ta hra nabidla potom, je neuveritelny mnozstvi misi na 5 nebo 6 ruznych lokacich, tak jak je mapa, potazmo mesto rozdeleny. Kdyz sem vcera pri jednomukolu to mesto krizem krazem projizdel, tak sem si naprosto uvedomil, proc to trvalo 8 let, je to obrovsky. Fix tomu pomohl, za mne je to razem jina hra.

A ted me omluvte, musim do Night City... :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    druhej konec je mnohem lepsi nez prvni a hru prodluzuje o dalsi cca 2 hodiny a je tam opet moznost zvolit si dalsi konec kterej hru podle me zase prodlouzi. dam je dnes komplet
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    SEKI1: toho jedinýho se bojím. přeexpení. mám 18 hodin, a i při vysoké obtížnosti mi to přijde jednoduché. asi to časem zvednu na nejtěžší a uvidíme. Ale je pravda že se stále pohybuju v širším centru města. Jedinej side quest boss co mi dal zabrat byla ta jeblá Mox ve skladu... tvl bojuj tam mezi regálama :))
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    PSYCHO: já to vždy řeším následovně. přijdu, hacknu dva tři enemáky, podle toho jak kolik mám volný ramky. následně tam hodim granát a buď je rozstřílím nebo na ně vezmu monowire.

S náboji sem měl problém jen do doby, než sem si je začal vyrábět. takže vše nepotřebný nebo věci co by se prodali za málo peněz rozebírám.

DOOMGUY: jedu střelné zbraně a hackování. občas střelim perk i někam jinam kam se to hodí, jako zdraví, nosnost a podobně. ale začíná mě bavit stealth. Jednou sem proběhl nějaký side quest kde se měly hacknout servery. bylo tam asi pět enemáků a všechny sem je potichu sejmul a schoval těla do těch kontejnerů. :) to bylo hned za jeden novej perk.

když děláš furt to samý, tak je logický, že další úroveň bude chtít víc a víc pointů.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    GOG patch měl 500MB ale rezervoval si prý 60GB :-D já nikam nespěchám. Nečekal jsem 8let abych to dal přes víkend :) mám 20h a ještě jsem neviděl úvodní titulek jak pisete. Hraju stealth a hacking, je to prdel. Obtížnost mám vysokou a je to tak akorát.uvidim jestli to zvednu. Jak člověk jen lozi a lootuje tak se za chvilku preexpi ale to je klasický problém těchto her a mého OCD všechno proletět a za to CD projekt nemám rád, protože to město je neskutečně propracované. Jinak žádný dildo jsem ještě nenašel :-D Nemám to asi tak nakoukane jako recenzenti :-D Ty bugy jsou horší, teď v hlavním questu se mi tam spamvnul nesmrtelný nepřítel. Prostě jsem mu nic neubíralo:-D pomohl check point. Dal někdy zvláštní propady FPS . Stejné místo atd a o 10fps dole. Tak jsem hru restartoval a už to jelo v pohodě. Každopádně tak půl rok odklad ještě měli dát. Ale jak někdo psal pokud W3 byl na tom podobně tak teď dojíždí na tom neskutečně hypu co udělali. A lidí čekali nadpozemskou hru.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    DOOMGUY: Ja mam ruzovou katanu z bordelu co sem omylem vystrilel :D
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Specializujeme se nebo ne? Já nehraju příběh a spíš se tak toulám po městě a koupil jsem někde žlutou katanu. Body dávám do reflexu a resistenci a i na nejtěžší obtížnost jsem ještě nenarazil na problém. Nepřátele padají na jedno dvě seknuti. Většinou hodím do místnosti flashbang a pak tam párkrát proběhnou s genjim a je po všem. Jen mi přijde že získávám Perky pomaleji než kdybych dělal všechno.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PSYCHO: holt musíš počkat, až skončí korona, no :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KID_MCHUTT: Aspon bych konecne mel ty dilda, opakuju se, ale citim se ochuzen.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PSYCHO: a nechtěl bys moc, jako? buď rád, že se ti po zásahu nemění nepřátelé na nasraná dilda s rozmazanou texturou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam