• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LSDMASACRE: Me hlavne stvou civilisti, kteri mi porad skacou pod kola a obcas mi prijde, jak kdyby to delalo AI umyslne, protze misto aby uskocili smerem od silnice, skacou naopak do ni, takze se prejedou o to snaz.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    PENTAFEKTEK: mam zatím jen to jedno ale má zajímavej damage :) kolik už si jich nasbíral?

JANOS: policajti mě taky serou. navíc mě dostává, že když čistíš pro ně město a přiběhneš na daný místo tak se vždy krčej v koutě jako ostatní civilisti
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    MELDA: nejde, kradena auta sou jen docasna
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JANOS
    JANOS --- ---
    Je strasny jak funguje policie -- zadne auta, spawnujou se metr za tebou ve volnem prostranstvi, a kdyz uteces za roh se vsichni hned despawnou
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JJ, 1.0.0.4 patch na PSku je strasne znat. Ohrome obohatil generator podoby NPC. Vecer zkusim najit screen z pred a udelat ho po.

MELDA: PSko umi sdilet screeny na Twitter, odkud myslis, ze to skoro v real time shareuju ja? ;-)

NAGASAWA: No, ale Yakuza je jen par bloku, ne? Tam mas prostor se venovat detailum.

MELDA: Zatim jsem jen jisitl ze □ prepina svetla: off / potklavaci / dalkove

PSYCHO: Asi by jsi mel zaskocit za Jackem na nudle a pak s nim k reappearovi :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    treti konec done :)
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    CHEWBACCA: no to je jasny..vic nerikej ani mě :D já zatim sbíram dilda, konec neni na blízku :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PENTAFEKTEK: tak nejak. zalezi co volis za odpovedi. vic to rozebirat nebudu kdyz to lidi hrajou
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    CHEWBACCA: počkej počkej...jakože když dohraješ hru tak je tam volba hrat dal s jinym koncem? a pak zase? nebo ja to asi něchápem
    L4MA
    L4MA --- ---
    LSDMASACRE: default je double alt.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    hele jakou klávesou schovám zbraň? :)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    ale jak tak koukam na vsechny ty screenshoty, tak se teda mohli trochu rozsoupnout s tema japonskyma napisama - dle vseho je jich tam jen nejakych 5 variant, ktery jsou doslova na kazdym rohu (hlavne eye implanty a volny mista v hotelu). zrejme spolehali na to, ze to lidi neprectou.

jinak yakuza 3-6 dostane v pristim roce remaster i na PC a budou pohromade v gamepassu.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    MELDA: z toho neni moc poznat, je to mazly oboje. fotit mobilem obrazovku neni to pravy pro porovnavani grafiky. tusim, ze to jde posilat na twitter.

nebo https://www.gottabemobile.com/how-to-transfer-ps4-screenshots-to-your-computer/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: *kompromisy
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MELDA: Ja jeste nemam ani auto. Nahodne kradu auta Netwatchi :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak ja zatim neprisel na to, zda je mozne ukradene auto ulozit tak, ze je pak vase, kdyby nekdo vedel, jestli to jde, tak posta. Vcera sem nejakejm punkacum slohnul super faro a docela mne mrzelo, ze sem neprisel na to, jak ho ulozit.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PSYCHO: abych pravdu rek ztrati i ten pribeh po prvni tretine smrnc ale druhej konec jak jsem psal uz je lepsi a treti podle toho rozhodnuti co te ceka bude jeste stavnatejsi. docela to graduje s temi ruznymi konci
    MELDA
    MELDA --- ---
    Hele a uz jste prisli na to, ze si do auta muzete odkladat vybaveni? :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    NAGASAWA: Jestli si nechtej udelat ostudu, tak ten patch na ps5 bude do konce ledna.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam