• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Ale jo, i pres počáteční rozčarování jsem si ted dal šest hodin v kuse, pěkně od začátku a ten first person byla dobra volba, se sluchatkama na uších me dlouho nic tak nevtahlo a katana je teda přehnaná s par perkama do secnejch zbrani a na hard ez v podstate
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Aha, tak ted ctu na netu ze je to nejakej cybermod co nekteri nepratele maji, takze ne bug. Tak to je cool, akorat clovek pak nemuze hrat jen se smart weapnama.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: hele, ja si taky koupil legendary smart link ,ale teda asi je to zabugovane. Normalni smartlink mi fungoval v pohode, ale upgrade na legendary verzi udelal to, ze ted netrefit skoro zadnou stelu. JE to komicke.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    akorát teda zavolal jsem si své auto... to přijelo, ale nezastavilo a jelo dál a zmizelo ve městě. A při tom jsem drcnul do policajta a ... no, naštěstí mám uloženo
    MELDA
    MELDA --- ---
    CHEWBACCA: Tak ja vnimam lepsi textury na vsem, karavany jsou omsely a potagovany, grafitti jsou grafitt, barely a sudy vypadaji jako sudy a ne jako valec a vubec cele to vohaknuli do hezciho kabatu.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    AVATAR: mám XoneS... Ale nevím, je prostě slabší no. Stejně jsem uvažoval o Xseries :-))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VIRIK: vnimam nejvic vyssi hustotu lidi a provoz. + vice typu obleceni u lidi.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    CHEWBACCA: ty ostřejší textury jsou lepší pro postavy, šaty jsou fakt lepší a dělá to hodně, tenhle detajl.
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    LSDMASACRE: už to ani nepočítám, nacházím dilda na každým druhým rohu :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jinak ale zase na mnoha místech je vidět doskakování vzálených budov a jejich detajlů, není to plynulé a na tržnici kde by pád fps ten zůstal, jen postavy jsou lépe vidět.

ještě na tom budou mít hodně práce.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    on ten lepsi vizual se stejne tyka jen starych konzoli
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    hezčí tváře bez rozmazání, více reklam na Ježíše a méně dild
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    viditelný nárůst FPS a oprava té reklamy s pronikáním :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    jj patch uz vali na xsx. jsem zvedav
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    mě to tu hru normálně shodilo s tím, že aktualizace :) 15.9 G

XOX
    TENENTE: na series x jsem to ted vypnul a zapnul a leda prd :)
    Mhmm, koupil jsem si legendary smart link a uz pet hodin jsem nenarazil na smartlink gun. Nakej tip?
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    Na Xko už update také je
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    NAGASAWA: Biblickej výjev byl se mi při jízdě autem "V" postavil na střechu s roztaženejma rukama... :D ale TRAGED: epický únik z auta nemá chybu. Pokud hráče ty bugy přímo neomezujou v postupu ve hře, tak je to kolikrát prdel sledovat.. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TRAGED: To je skoro až biblickej výjev
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam