• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TRAGED: To je skoro až biblickej výjev
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Cyberpunk2077 game has the best npc AI and animations ever created:

https://twitter.com/i/status/1337498107928596481
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Nevite, jestli je Vanessa Street Kid, nebo Nomad?

PETJU
    PETJU --- ---
    Miluju 911! ;)

Cyberpunk 2077 - Taking a Spin in the 911 Turbo
    https://www.youtube.com/watch?v=H7mb-eRyewU
    TOFI
    TOFI --- ---
    Cyberpunk 2077 PS5 vs Xbox Series X/ Series S - A Huge Improvement Over Last-Gen Consoles
    http://www.youtube.com/watch?v=l0aZocGxy3I
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    CHEWBACCA: máš ji na XBox zrovna docela v silné slevě a ty staré v game pass, takže JO!
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    TRAGED: auta nebrzdí přejedou tě. stojíš tři metry od auta a nedokáže tě objet... takový vosíračky no...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LSDMASACRE: Me hlavne stvou civilisti, kteri mi porad skacou pod kola a obcas mi prijde, jak kdyby to delalo AI umyslne, protze misto aby uskocili smerem od silnice, skacou naopak do ni, takze se prejedou o to snaz.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    PENTAFEKTEK: mam zatím jen to jedno ale má zajímavej damage :) kolik už si jich nasbíral?

JANOS: policajti mě taky serou. navíc mě dostává, že když čistíš pro ně město a přiběhneš na daný místo tak se vždy krčej v koutě jako ostatní civilisti
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    MELDA: nejde, kradena auta sou jen docasna
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JANOS
    JANOS --- ---
    Je strasny jak funguje policie -- zadne auta, spawnujou se metr za tebou ve volnem prostranstvi, a kdyz uteces za roh se vsichni hned despawnou
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JJ, 1.0.0.4 patch na PSku je strasne znat. Ohrome obohatil generator podoby NPC. Vecer zkusim najit screen z pred a udelat ho po.

MELDA: PSko umi sdilet screeny na Twitter, odkud myslis, ze to skoro v real time shareuju ja? ;-)

NAGASAWA: No, ale Yakuza je jen par bloku, ne? Tam mas prostor se venovat detailum.

MELDA: Zatim jsem jen jisitl ze □ prepina svetla: off / potklavaci / dalkove

PSYCHO: Asi by jsi mel zaskocit za Jackem na nudle a pak s nim k reappearovi :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    treti konec done :)
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    CHEWBACCA: no to je jasny..vic nerikej ani mě :D já zatim sbíram dilda, konec neni na blízku :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PENTAFEKTEK: tak nejak. zalezi co volis za odpovedi. vic to rozebirat nebudu kdyz to lidi hrajou
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    CHEWBACCA: počkej počkej...jakože když dohraješ hru tak je tam volba hrat dal s jinym koncem? a pak zase? nebo ja to asi něchápem
    L4MA
    L4MA --- ---
    LSDMASACRE: default je double alt.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    hele jakou klávesou schovám zbraň? :)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    ale jak tak koukam na vsechny ty screenshoty, tak se teda mohli trochu rozsoupnout s tema japonskyma napisama - dle vseho je jich tam jen nejakych 5 variant, ktery jsou doslova na kazdym rohu (hlavne eye implanty a volny mista v hotelu). zrejme spolehali na to, ze to lidi neprectou.

jinak yakuza 3-6 dostane v pristim roce remaster i na PC a budou pohromade v gamepassu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam