• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Tady jsem udelal dve porovnani. Pro tu prdel nebudu rikat co je co :)

MELDA
    MELDA --- ---
    LSDMASACRE: Tlacil jsi moc na pilu, vid? :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LSDMASACRE: cekal bych markantnejsi rozdil :-(
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    už vím co sem podělal s Judy...
    Judy je lesba takže pokud se pánové taky snažíte, máte smůlu
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    už vím jak se cejtí japonec když mu jeho virtuální buchta dá košem :D kolik je ve hře buchet ještě? Judy je pase, Panam, ještě nějaká?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Prosím, vy co hrajete na PC s RTX, nemohli by jste sem dát screeny z interiéru, nejlépe u zářících automatů s NPC a to jednou s RT a jednou bez? Jde mi o vrhání stínů. Díky.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    Doprdele! nekde sem posral romanci s Judy :D fuck :))
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    toho jsem si taky všiml, ale já hodně vyrábím a vylepšuju, takže v kombinaci s revolverem (a ano, dávám na gamepadu headshoty) jsem nesmrtelné V.
    JANOS
    JANOS --- ---
    Jo a tip: kupujte v automatech vsechny napoje za 10 eurodolaru. Pak je v inventari rozeberte, a vysledne komponenty prodejte... Zisk pres 50 za jeden napoj :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak teda zjistil sem, ze ja nemuzu postovat fotky od sebe, nebot tim, ze hraji pres HDR, tak to ma ve vyledku pak jiny barvy :-)
    Vyblity :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MELDA: ne, 76 takhle špatná nebyla, když vyšla. Fungovala jí customizace, stavění a místo tisíců bordelu jako lahviček, hrnečků, všech možných věcí, které byly poctivě vymodelované nebyl jeden placeholder v podobě pytlíku a bylo to navíc od začátku online a fungovalyi atomovky (kdy se v aktuálním čase ti mění mapa) a podobně. Bethesda jsou jelita, ale ten stav CP3077 je někde úplně jinde - navíc s tou reklamní akcí, kdy jen vybraní novináři kamarádi dostali PC verze a opakovaně slíbili v pořádku stav na starých konzolích (a podobné další věci, který hra má jinak, než tvrdili).
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: jj zrovna si hledá nový nohy
    MELDA
    MELDA --- ---
    TAP
    TAP --- ---
    NAGASAWA: vždyť to je Kofila!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MELDA: podle mne je to moc Kýč. Za nejlepší na světě považuji Srdce z kamene, to jsem ani nedutal.
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    KID_MCHUTT: Ver, ze tam litaj vypovedi, pokuty a vsichni makaj, protoze tohle je fakt spatny.

CD Projekt Red Has Lost Billions Owing to Cyberpunk 2077 Delays - EssentiallySports
    https://www.essentiallysports.com/...-has-lost-billions-owing-to-cyberpunk-2077-delays-esports-news/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam