• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    SEKI1: nevidim rozdil :D nebo vidim, no, paradoxne s ti RTX je to tmavsi, rozmazanejsi a hnusnejsi. i kdyz v pohybu to asi bude znat vic.
    LSDMASACRE: hele, ja uplne nevim, prijde mi ze se az moc snazi bejt jakoze jo drsnej a dost tlaci na pilu. nejak jsem si na to jeste nezvyknul.
    L4MA: proste to vypada, ze spustu toho obsahu museli jednoduse vyhodit, protoze by to nestihli a pak vsechno sesili horkou jehlou. i ty 3rd person cutsceny nejspis dali pryc, protoze animace nebyly hotovy, immersion hadr. ja bych jim i veril, ze o tom puvodne nelhali, ale uz zacatkem tohohle roku bylo jasny, ze to nestihaj. a ne, nemuze za to covid, spis toho tam chteli mit moc.
    ted je jen otazka, jestli tam vsechny ty feature napatchujou zpatky, co je v tech free DLC, ktery uz mely byt davno oznameny, anebo jestli se na to vyserou. kazdopadne maji jeste rok a pul vyvoje pred sebou, nez vyjdou oba dva datadisky. a tipnul bych si, ze pak navazou enhanced edici a multiplayerem.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    jinak musím říct že Keanu si tam hází hrozný hlášky. Od kohokoliv jiného by to asi vyznělo trapně, ale on je pan herec... kam se hrabe nějakej ultimátní bůh Chuck Norris :)

Cyberpunk 2077 - V and Johnny Silverhand joke Together - V and Johnny have a Bonding Moment
    https://www.youtube.com/watch?v=DMs9mUrnjN8&ab_channel=JekavacTV
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    JANOS: si děláš prdel? po 23 hodinách. palec nahoru. to už máš ale vymetenou mapu od side questů ne? :)
    JANOS
    JANOS --- ---
    Tak jsem po 23 hodinach konecne potkal Keanu :D
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    CHEWBACCA: zrovna tenhle quest sem teď dohrál :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Vávra teď.

Takhle vypadá Cyberpunk na 150 palcích z PC ve 4K na ULTRA nastavení. Jste tam. Je to prostě boží.

Podívejte se na to. Tohle je fakt naprosto top a opravdu převratná věc. Sedím si v autě vedle ženský. Každej pitomej detail interiéru tam je a je dokonalej. Všechno vidím v nadživotní velikosti a jsou vidět švy na bundě, ale i chlupy na koberečcích na podlaze, špína na botě, která skutečně šlape na plynovej pedál a póry na kůži, která je vidět na vylezlým podolku... Nic to neruší. Nic mě neříká, že tohle je "jen hra" a když se podíváte z okna, vidíte široširou krajinu, dokonale nasvícenou s neomezeným dohledem a neskutečným detailem.

Tohle je skutečně milník v dějinách her. O tomhle každej nerd v době osmibitů snil jako o největším scifi. A je to tady.

TOFI
    TOFI --- ---
    Sony údajně vrací hráčům peníze za PS4 verzi C77 - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96221188/sony-udajne-vraci-hracum-penize-za-ps4-verzi-c77/
    GURBON
    GURBON --- ---
    PSYCHO: se nam skalnim oldschoolerum proste stejska, no :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    GURBON: ATI neexistuje uz 14 let a porad to lidi pisou :))
    GURBON
    GURBON --- ---
    SEKI1: teda taky nerozeznam kterej je ktrerej :D Nicmene FPS mi nechybi a nakonec sem rad ze sem sel do ATI/AMD.
    JANOS
    JANOS --- ---
    Jak na to koukam tak standardni postavy maji presne 2 romance options a trans postavy maji jenom jednu moznost (protoze ta gay moznost nebere trans, wow)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    GURBON: Na druhou stranu musim rict ze v celku to RTX tomu dava vetsi nadech a pocitove je to proste prirozenejsi. Kdyz jsem to ted chvilku hral vypnuty, tak to pusobi proste jinak. Screenshot to zachyti spatne. Ale ted je to hlavne PR vecicka aby se prodavali RTX karty nic vic. DLSS naopak je skvela technologie, ktera prida fps a dokonce vylepsi vizual.

DLSS ON (nastavení vyvazene cca 40-50FPS), DLSS OFF (cca 25 FPS)

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    pekna recenze

Cyberpunk 2077 - Recenze (bez spoilerů)
    http://www.youtube.com/watch?v=Cd1YAFXq67Y
    MELDA
    MELDA --- ---
    LSDMASACRE: jinak ja mam rozdelanou jinou rostenku :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Muzete jeste nekdo hodit screeny s a bez DLSS? to taky nemam.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SEKI1: LSDMASACRE: Díky. Takže stíny na konzolích jsou natvrdo vypnuté, i když by je HW dávali. Chvíli jsem totiž CDPR podezříval, že stíny v interiérech jsou implementovany jen přes RTX.
    MELDA
    MELDA --- ---
    LSDMASACRE: Nechci koukat na odpoved, ja jen mluvim o te chybe :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    SEKI1: je fajn videt ze bez RT absolutne o nic neprichazim :)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Prvni OFF druhej ON. Kdyz to nemas vedle sebe tak to nevnimas, Ja teda vnimam rozdil 30fps vs 60FPS plynule a DLSS na kvalita. Diky hosi vypnu tu blbost a budu mit plynulou hru :) A ke vsemu RTX prinasi dalsi bugy pri grafice co jsem koukal. BTW hosi asi nepocitali ze budu travit ve hre 20h pred uvodnim titulkem CB, tak ted se konecne odemklo spousty veci :D Neco jako ve W3 travit 20h v te uvodni mape :D

LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MELDA: nene, odpověď najdeš pod příspěvkem se spoilerem.. :) ale zkus Judy sbalit taky viď :D

když sem dělal screeny, tak sem taky čuměl že nic moc rozdíl. sem zvědav až budu dělat v poušti něco pro Panam, tam prezentovali ten nárůst těch stínů s RT dost.... ale k čemu to je když to není vidět všude :)
    Grafiku to má ale pěknou i bez RT co jsem se tak díval.
    MELDA
    MELDA --- ---
    SEKI1: I kdyz u tech prvnich dvou si nejsem vubec jistej, tam je to na stejno, pravda, ze mne ted prijde ten druhej screen takoej ostrejsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam