• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DAVESADE: optimisto :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    MELDA: To je teda trapnejsi, nez bych cekal. "We would appreciate it if you would give us a chance". Jakoze sanci jsem jim dal tim, ze jsem to koupil az kdyz oni to vydali.

Anyway - jsem porad optimista a nadelil jsem si PS3 verzi pod stromecek. To snad budou patche uz dostatecne.
    MELDA
    MELDA --- ---
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Cyberpunk 2077 PC Best Settings: Improve Performance By Up To 35% - With Minimal Impact To Visuals!
    https://www.youtube.com/watch?v=pC25ambD8vs
    JANOS
    JANOS --- ---
    LSDMASACRE: Ale jen ten prvni sektor - Watson :)
    vzdycky neco rozepisu, paj si uvedomim, ze spoileruju jako prase a tak to zas smazu. Tak se jen omezim na: byl to supr vikend. Skoda, ze zitra musim do prace :D

gn
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CHEWBACCA: to mozna, ale ne side questy v te prvni lokaci
    MELDA
    MELDA --- ---
    CHEWBACCA: Ten si u toho vyhoni az mu Panam sedne na klin :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LSDMASACRE: side questy jsou na 100+h
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ta hra má presah

LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    jinak musím říct že Keanu si tam hází hrozný hlášky. Od kohokoliv jiného by to asi vyznělo trapně, ale on je pan herec... kam se hrabe nějakej ultimátní bůh Chuck Norris :)

Cyberpunk 2077 - V and Johnny Silverhand joke Together - V and Johnny have a Bonding Moment
    https://www.youtube.com/watch?v=DMs9mUrnjN8&ab_channel=JekavacTV
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    JANOS: si děláš prdel? po 23 hodinách. palec nahoru. to už máš ale vymetenou mapu od side questů ne? :)
    JANOS
    JANOS --- ---
    Tak jsem po 23 hodinach konecne potkal Keanu :D
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    CHEWBACCA: zrovna tenhle quest sem teď dohrál :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Vávra teď.

Takhle vypadá Cyberpunk na 150 palcích z PC ve 4K na ULTRA nastavení. Jste tam. Je to prostě boží.

Podívejte se na to. Tohle je fakt naprosto top a opravdu převratná věc. Sedím si v autě vedle ženský. Každej pitomej detail interiéru tam je a je dokonalej. Všechno vidím v nadživotní velikosti a jsou vidět švy na bundě, ale i chlupy na koberečcích na podlaze, špína na botě, která skutečně šlape na plynovej pedál a póry na kůži, která je vidět na vylezlým podolku... Nic to neruší. Nic mě neříká, že tohle je "jen hra" a když se podíváte z okna, vidíte široširou krajinu, dokonale nasvícenou s neomezeným dohledem a neskutečným detailem.

Tohle je skutečně milník v dějinách her. O tomhle každej nerd v době osmibitů snil jako o největším scifi. A je to tady.

TOFI
    TOFI --- ---
    Sony údajně vrací hráčům peníze za PS4 verzi C77 - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96221188/sony-udajne-vraci-hracum-penize-za-ps4-verzi-c77/
    GURBON
    GURBON --- ---
    PSYCHO: se nam skalnim oldschoolerum proste stejska, no :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    GURBON: ATI neexistuje uz 14 let a porad to lidi pisou :))
    GURBON
    GURBON --- ---
    SEKI1: teda taky nerozeznam kterej je ktrerej :D Nicmene FPS mi nechybi a nakonec sem rad ze sem sel do ATI/AMD.
    JANOS
    JANOS --- ---
    Jak na to koukam tak standardni postavy maji presne 2 romance options a trans postavy maji jenom jednu moznost (protoze ta gay moznost nebere trans, wow)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam