• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TERZ
    TERZ --- ---
    SEKI1: Jen do nich do šmejdů!! Ne kecám, ta hra je supr, problém je ten až extrémní hype, který tomu předcházel a fakt, že CDPR, chodící důkaz toho že i developer/publisher se může chovat slušně a pořád vydělat, se vlastně zachoval jako ti ostatní zlí publisheri protože prachy. Když 8 let cpou do proma že to vyjde "až to bude ready" tak si to měli pohlídat. Ale za mě paráda, začátek mě trošku vyděsil ale nakonec se to pěkně rozjelo.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Kdyby to chtel nekdo proverit a testnout, posta.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak sem dostal echo, ze nejakej nouma, programator napsal blbe script, takze cela hra CP2077 vyuziva pouze 4GB Ram jak CPU, tak GPU. Pokud je tahle chyba i u gondoli, tak by to pak mohlo behat slusne i na starejch sunkach. Pro PCckare byl uz i navod, kde co, jak co. A udajne to pak velmi pekne frci i na starsich grafikach. Vecer budu vedet vic.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    GANDHI: Taky jsem zadny nenasel. hraju na nejtezsi obtiznost ale stejne si myslim ze to za chvilku bude lehky az se preexpim :D uvidime
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SEKI1: Treba ja nemuzu vystat, zkratku CB pro CyberPunk.
    DIOM
    DIOM --- ---
    a ja nemuzu najit vcerejsi save za 6 hodin hrani, respektive save files jsem ve windows nasel, ale hra se k nim nema :(
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: ale ja je tam nemel nikdy - abych nejaky vubec videl musel jsem se na ne koukat v Clouds ve vitrince:p
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    btw co si myslite o tom hejtu co ted prochazi na netu ? Osobne jsem si CB77 nevysnil jako ultimatni hru a nejak jsem od toho neocekaval revoluci, revoluce. Sice hraju na PC podle vseho ktere trpi nejmene na ty bugy ale ja se naramne bavim. Svet je krasnej a kazdy mini quest ma pribeh. V main story jsem porad na uplnym zacatku takze ten nemohu soudit jak je napsany, protoze delam spise zakazky a side questy (ktere jsou sranda) ale ten hejt co je vsude je podle me uz extrem. Kazdopadne byla prasarna zatajit vedome ten stav konzol verze. Vydaji par patchu ted lidi pokoupi zase akcie kdyz jsou tak dole a bude zase dobre.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SEKI1: asi - ale ja hraju za zenskou:p matne si ale vybavuju, ze jsem nasel dvoje sprcky.

Nicmene ten skillovaci system mi prijde velmi solidni a imho funguje vyborne
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Taky se mi prestali generovat :-)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    GANDHI: toho si vsimaji jenom zensky :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw, asi je neco fakt spatne, protoze jsem zatim za celou dobu nenasel jediny dildo:p
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    FRIZER: Jdi v apartmanu na zachod a hledej hajzl papir :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Objevil někdo nějaký popkulturni odkazy? Já mel už celou story z The Office, slovo od slova...."neurochirurg". Streameri a developeri jsou jasný...
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    HONCKA: Ano, quest so susedom.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DAVESADE: Ja myslel, ze uz hrajes a delas tam Rippera! ;-)

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TRAGED: to jsou ale jen doplnujici otazky vzdycky. Nejak mi neprislo, ze by mely extra vliv, jen dodatecnej background, ale mozna se pletu :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    PSYCHO: já už to rozehrál podruhé (chtěl jsem jinou postavu) a zkoušel jsem tedy jiná rozhodnutí v questu, kde máš získat Flatheada a průběh celého questu pak byl úplně jiný
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PSYCHO: Tam jsou tam moznosti zavisle na "puvodu" a obcas i na skillech.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FRIZER: BR na VHS FTW! CZ dabing tomu dodava dalsi surreal rovinu, v ktere se ztratis snaz nez v puvodniom deji: "Co to bylo za cloveka?" "Poclicat - muz." :-]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam