Uaaa, ta hra obcas umi fakt vypect. Konecne se mi snizila obtiznost na zlutou u pestniho zapasu v arroyo, tak jsem tam vyrazil. Aktivuju quest a dostanu moznost si vsadit 12k a jeste donutit protivnika, at prihodi svou sniperku. Mno, dostal jsem strasne na budu, protoze jemu stacilo se trefit trikat, zatimco ja mu musel dat tak 80 tezkejch pecek. Ale kousnul jsem se a rekl si, ze to vezmu jako dark souls fight a dam to!
Pres hodinu jsem zkousel ruzny taktiky, vztekal se u toho jak malej jarda, protoze jsem prohraval zpusobem, ze protivnik stal zady ke me, mlatil do vzduchu a presto me zasahoval, kazdou dahu za tretinu zivota. Snazil jsem se nahit naky taktiky, ale stacila jedna dve chybky a bylo hotovo. Nakonec jsem uspel s brute force - mlatit ho heavy attackama a uskakovat, kdyz jsem ho zatlacil do rohu a on se me pokusil odstrcit. Ufff...
Tak mu rikam prohrals, nabal prachy a snipe a on na to, ze leda pres jeho mrtvolu a zavolal na me okolostojici kamose. Jsem se zdrave nasral pri predstave, ze to budu muset absolvovat znovu, vytah mantisy a rozsekal je na kasi. Mno ok, jenze jsem z toho mel jen tu snipe, dobrou leda tak na rozlozeni, a na uctu manko 12k. Nejenze jsem nedostal odmenu, ale ani sazku mi to nevratilo! Tak jsem to loadnul pred fightem :)
Tyhle bitky me teda zatim vic serou, nez bavi. S tema dvojcatama to byl taky dobrej opuz. Nejvic me stve, ze nepratele kopou, davaj haky, a tafky z otocky na desnou dalku a ja mam jen dva utoky pesti. Mozna neco mijim? Nevim...