• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    VIRIK: 80 hodin, mam komplet prolezlou mapu, vycistenou ze tretiny od side questu, lvl 25, mam asi 12 vehiklu, 150k na uctu, vsechen dostupnej cyberware...

Je mi jasny, ze kdybych to zkusil o par levlu pozdeji, dal bych to v pohode - vsak pisu, ze jsem se k tomu rozhodl pristoupit, jako k bossovi z ds. Byla to moje volba. Spis me pobavil vysledek :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AVATAR: ty mi připomínáš ty nešťastníky, co mi tvrdili že jsou tam sice auta, ale nemají peníze a že je tu těžké si je vydělat a že to na tom levelu 11 jen tak tak dávají... odpovědí je prostě - hrajto, exploruj jak prostředí, tak i perky a vlastnosti a přijdeš na to. Je to RPG, pokud maj něco, co tě hodně ničí, tak prostě asi máš u sebe něco blbě.

Já když jsem viděl konečně logo CP 2077, tak už jsem měl staticíe na účtu, vysokej level a byl jsem nabušenej inženýr/nomád.
    A hold ti CP2077 skutečně sice nabízí to proběhnout po hlavní linii, ale to neznamená, že to je ta správná cesta jak se má takový RPG hrát.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    TRAGED: v jednom tweetu jsem cetl, ze to snad chteji zapnout uz v tom prvnim velkym lednovym patchi.
    ale je to jednoduchy, nvidia jim za tu exkluzivni podporu proste zaplatila vic, nez jim asi nabidlo amd, to je cely. tak jako tak to tam post-launch bude:

Cyberpunk 2077 won't support raytracing on AMD cards at launch | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/cyberpunk-2077-wont-support-raytracing-on-amd-cards-at-launch/

(o konzolich a RT se zatim asi nema cenu moc bavit, mozna tak za pul roku)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MICHIGAN: Bohuzel, to zatim patri mozna tak do NVidia auditka. :-]
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MICHIGAN: Chybi moznost “oboje” :) doma rt nezapnu, v kanclu na tom testujem co dokaze ta nase masina :))
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---

Cyberpunk 2077 hraju:

31 hlasy od 31 respondentů

L4MA
      L4MA --- ---
      MICHIGAN: kdyby takle "nestihal a vsechno sesil horkou jehlou" po peti letech nonstop hypovani kdokoliv klatej, napr Ubi, tak uz se vytvarej hromadny zaloby, exemplarni monstrprocesy, a z recenzetu by se delali zrudy minimlane formatu dealeru, co rozdavaj pred skolou bonbony napichany herakem... :)
      vydat to kdokoliv jinej nez "ty co udelali Witchra a na E3 meli Keanu, tak cteme jen klasicky vyroky typu "ambiciozni hra od vychodoevropskeho studia, jehoz vyvojari si ukousli vetsi sousto nez dokazali rozzvykat, natoz spolknout, 2,5/10 za solidni dabing a postavy". :)
      o maraketingu lvl No Man Sky taky nikdo nehovori...
      GANDHI
      GANDHI --- ---
      SEKI1: zkusil jsem a prijde mi, ze to ma solidni efekt - jako bych se posunu u LoDu o level az dva vejs - textury i geometrie jsou mnohem detailnejsi
      AVATAR: hele dal jsem to do spiler tagu, ale me se to v nyxdroidu i tak zobrazuje, tak pripadne sorry :)
      GANDHI: k tem bd - muzu si i nepribehovy nejak prehrat? U tech v obchode mi to pise, ze nemam kompatibilni hw, ale junk to neni, tak snad maj nakej smysl, ne?
      MELDA: me uz i slza ukapla :)

Uaaa, ta hra obcas umi fakt vypect. Konecne se mi snizila obtiznost na zlutou u pestniho zapasu v arroyo, tak jsem tam vyrazil. Aktivuju quest a dostanu moznost si vsadit 12k a jeste donutit protivnika, at prihodi svou sniperku. Mno, dostal jsem strasne na budu, protoze jemu stacilo se trefit trikat, zatimco ja mu musel dat tak 80 tezkejch pecek. Ale kousnul jsem se a rekl si, ze to vezmu jako dark souls fight a dam to!

Pres hodinu jsem zkousel ruzny taktiky, vztekal se u toho jak malej jarda, protoze jsem prohraval zpusobem, ze protivnik stal zady ke me, mlatil do vzduchu a presto me zasahoval, kazdou dahu za tretinu zivota. Snazil jsem se nahit naky taktiky, ale stacila jedna dve chybky a bylo hotovo. Nakonec jsem uspel s brute force - mlatit ho heavy attackama a uskakovat, kdyz jsem ho zatlacil do rohu a on se me pokusil odstrcit. Ufff...

Tak mu rikam prohrals, nabal prachy a snipe a on na to, ze leda pres jeho mrtvolu a zavolal na me okolostojici kamose. Jsem se zdrave nasral pri predstave, ze to budu muset absolvovat znovu, vytah mantisy a rozsekal je na kasi. Mno ok, jenze jsem z toho mel jen tu snipe, dobrou leda tak na rozlozeni, a na uctu manko 12k. Nejenze jsem nedostal odmenu, ale ani sazku mi to nevratilo! Tak jsem to loadnul pred fightem :)

Tyhle bitky me teda zatim vic serou, nez bavi. S tema dvojcatama to byl taky dobrej opuz. Nejvic me stve, ze nepratele kopou, davaj haky, a tafky z otocky na desnou dalku a ja mam jen dva utoky pesti. Mozna neco mijim? Nevim...

MELDA
      MELDA --- ---
      TOMBRIDER: No jo, ale ty uz to mas o patchovany tim fixem 1.04, ten my jsme na zacatku nemeli a hra vypadala dost strasne.
      MELDA
      MELDA --- ---
      Jinak TLOU2 sem nehral, tak netusim, jak atmosfera, ale v CP2077 mne regulerne pri jedne misi behal mraz po zadech. Bravurne udelany.
      TOMBRIDER
      TOMBRIDER --- ---
      Hra dorazila z Alzy. Už to hraju na PS4pro. A teda nechápu hejt!
      Já mám grafiku libovou a jsem naprosto nadšenej!
      Jsem teda úplně na začátku. Ale ten svět Johnny Mnemonic?
      Ten je boží!
      Witchera jsem nehrál ani jednoho. Takže nemám trápení se srovnáváním.
      Super!
      GANDHI
      GANDHI --- ---
      ja si teda hned pri prvnim BD vybavil Strange Days
      FRIZER: na kazdym rohu... akira, gits, matrix, blade runnrer, johny mnemonic atd.. z her deus ex, portal, dreamweb a kdovico jeste. Z knih odkazy na stephensona, gibsona, sterlinga... v podstate kazda klasika. Hodne toho je v shardech, ale i pribezich a npc.
      MICHIGAN
      MICHIGAN --- ---
      SEKI1: nevidim rozdil :D nebo vidim, no, paradoxne s ti RTX je to tmavsi, rozmazanejsi a hnusnejsi. i kdyz v pohybu to asi bude znat vic.
      LSDMASACRE: hele, ja uplne nevim, prijde mi ze se az moc snazi bejt jakoze jo drsnej a dost tlaci na pilu. nejak jsem si na to jeste nezvyknul.
      L4MA: proste to vypada, ze spustu toho obsahu museli jednoduse vyhodit, protoze by to nestihli a pak vsechno sesili horkou jehlou. i ty 3rd person cutsceny nejspis dali pryc, protoze animace nebyly hotovy, immersion hadr. ja bych jim i veril, ze o tom puvodne nelhali, ale uz zacatkem tohohle roku bylo jasny, ze to nestihaj. a ne, nemuze za to covid, spis toho tam chteli mit moc.
      ted je jen otazka, jestli tam vsechny ty feature napatchujou zpatky, co je v tech free DLC, ktery uz mely byt davno oznameny, anebo jestli se na to vyserou. kazdopadne maji jeste rok a pul vyvoje pred sebou, nez vyjdou oba dva datadisky. a tipnul bych si, ze pak navazou enhanced edici a multiplayerem.
      MELDA
      MELDA --- ---
      TERZ: posli mne to z konzole sharem jako zpravu do psn. takhle t3d budu ja sosat fotky ven. Hele, poslu ti foto.
      MELDA
      MELDA --- ---
      SEKI1: podej pak hlaseni
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam