• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    JANOS
    JANOS --- ---
    JULIAN: Nasel jsem na youtube, vali se u jednoho domu kde je quest s plamenakama... https://www.youtube.com/watch?v=SjPsBo98bUs
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JANOS: kde jsi sehnal recept na epic granat?
    TERZ
    TERZ --- ---
    PENTAFEKTEK: To asi může, nedokážu posoudit. Každopádně jsem na té konzoli odehrál 150h PS4 verze Valhally bez jediného crashe takže v okamžiku kdy je přiznané, že to developer dojebal a ta hra se chová tak jak se chová, viním CDPR. Oni sice nemají next-gen verzi, každopádně to nejede v žádném PS4 módu, ta hra ví, že běží na PS5.
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    TERZ: hele a nemůže to bejt problem PS5? zrovna včera jsem to řešil s kámošem, a ten povidal že mu to padá tak nějak pravidelně, ale zároveň řiká že je to problém i ostatních PS4kovejch her na PS5...idk
    já hraju na XSX a za 27 hodin co mám odehranejch mi to padlo jen jednou.. vážnější chyba byla asi jen když mi přestali mluvit postavy, jakože titulky šli..odpovídat jsem mohl..ale postava se kterou jsem mluvil jen stála a čuměla...jinak žádný bugy co by mi nějak bránili ve hraní nemám
    TOFI
    TOFI --- ---
    Hack Cyberpunk 2077 umožňuje procesorům AMD využít více vláken | Diit.cz
    https://diit.cz/clanek/hack-cyberpunk-2077-umoznuje-procesorum-amd-vyuzit-vice-vlaken
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    Jede někdo dominantně melee build?
    TERZ
    TERZ --- ---
    GANDHI: Ty ale jedeš PC verzi ne? tam to hádám bude o mnoho lepší, mě to na PS5 padá pravidelně, převážně když mi někdo volá a zadává misi, nebo se preklikavam v menu. Už asi 10 hodin mam zaseklej hint UI pro turret na obrazovce protoze netuším a musel jsem pres nastavení upravovat co se mi ma zobrazovat tim padem ted nevidim zadny hinty. Jedno tlacitko na weapon draw/weapon swap a interakci taky vymejslel genius... Fuj fuj, hra se mi strašně líbí ale tohle mě sere.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JANOS: na epic imho potrebujes mnohem vyssi tech - iirc tak 12/13
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TERZ: me to nepadlo ani jednou, ale nutnost refreshovat si hud, aby se mi zobrazovala minimapa, eventuelne zmizely vselijaky relikty jako hp bary bossu, je trochu voser
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    co s tim děláte? mě to ještě ani jednou nespadlo a krom asi 5 bugů ve stytu T-pose vše v absolutní pohodě :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    TRAGED: Ta technická stránka věci je příšerná, padne to 3* do hodiny, zasekavajici se HUD, nefunkcni interakce, pořád něco.
    JANOS
    JANOS --- ---
    BOBISKO: Mam 10 v technical ability a asi 5 perku na craftovani... tech zbrane
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    JANOS: Na to je ale třeba jet primárně technickou větev ne? Jaké používáš zbraně?
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    A ja myslel ze legendarni veci jsou hodne vzacny a na 13lvl mam uz snad dve legend veci :D
    JANOS
    JANOS --- ---
    Moje oblibena technika je:
    1. kup si kolu za 10 kreditu
    2. rozeber ji na 6 common soucastek a 3 uncommon soucastky
    3. vyrob si 3 EPIC fialove thermal granaty, kazdy za 1 common+1 uncommon
    4. prodej zbyle 3 common soucastky za 15 kreditu
    5. rozeber 3 epic granaty na nekolik epic soucastek a nekolik rare soucastek

PROFIT

Uz jen najit legendarni granat, doufam ze se bude taky craftovat jenom z commonu :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Uz zase to padlo na hubu. OMG! Kdykoliv se priblizm k main questu, tak to zacne padat.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ted mi doslo! Kdyz se vlamuju pro ziskavani penez a soucastek, tak to nema byt Datova mina, ale datova tezba! Holt neni mine jako mine :-) Zenisku, Zenisku.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: aah, sorry :(
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Tak ted mi trochu spoilujes, teprve lezu do vytahu. A on mi tam takhle rve od zacatku plizeni :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh a ukapla mi vcera nostalgicka slza pri vzpomince na red faction, kdyz jsem kombinaci tech rifle a pingu oddelal chlapka o patro niz skrz podlahu:p (ne, fakt me predtim nenapadlo to takhle pouzivat:p - asi jsem prilis konvencni)
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    TRAGED: U mne se plížil hezky celou dobu se mnou a udělal mi to až u výtahu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam