• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    uprimne by me zajimalo, s ohledem na soucasny hype ohledne vraceni penez za CP, zda Ti co si ji ponechaji, dostanou nejakej bonus od CPR :o)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    JULIAN: Musi, bo Judy je na holky :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: hraješ za ženskou, co? Ty romance jsou podle toho dost omezené.
    Ja jedu primarne mantis blade v kombinaci se smart pistoli, kde mam non lethal mod a hackovani (z toho je snad nejvic penez). Nejvic bodu mam v int (16) kvuli crit cyberware, postupne dodelavam reflex, planuju ho dat na 20. Stacilo by mi 18, ale na zacatku jsem zabil jednoho tezce nesympatickyho rippera a jak na potvoru mel nejlepsi cyberware pro samuraje, na kterej stacilo 18 reflex. Druhej nejlepsi sandivan vyzaduje 20. Ale mozna se na to vyprdnu, protoze mam ten nejlepsi cyberdeck a je s nim dost sranda. Se spravnyma modama muzete nepriteli rozkazat, at se zastreli :D

Potom planuju jet tech, abych si mohl vyrabet legendary equip, ale dost mozna uz to nebudu potrebovat (uz ted mam prevazne legendary equip), takze skoncim u body, ktery umoznuje taky imba cyberware.

Zkousel jsem monobic, ale oproti mantis je to slaby - ty priskoky jsou proste super a davaji bojum velkou dynamiku.

Dnes jsem nasel power revolver, kterej ma v zakladu dmg pres 1000 a to jsou megadahy, moje epic smart genshiro s 450dmg je oproti tomu dost flusatko. Moc to nechapu, protoze druha nejlepsi zbran (legendary carnage brokna) ma 550.

Lvl 35/50, asi 90 hodin. Mam kousek pred koncem story line a asi dve tretiny mapy vymlaceny. Sice je fakt, ze moc netlacim na pilu, ale ten terzuv lvl taky nechapu. A hlavne se obavam, ze nebude mit moc dobrej konec, protoze se side questy do story line prej promitaj. Sbalil jsem Judy, Panam mi nedala, i kdyz to mezi nama jiskrilo :D

Hraju na xsx, pada to vyjimecne (dohromady tak 6x, z toho 3x pri zoomovani mapy), bugy se mi az na nakou kosmetiku relativne vyhybaj a kdyz uz se neco zbugne a ani load nepomuze, tak restart hry jo.

Na lvl 36 budu mit epic ashuru, tak si asi vyzkousim i to snajpeni, ale bavi me to hlavne rezat hlava nehlava :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    koupil jsem na steamu, prihlasil se do geforce now (free se da parit bez RT jednu hodinu denne) a bezi mi to na linuxovym notebooku se zoufalou intel grafikou v chromu :) hrat se to da, obcas se to trhne, tak holt nainstaluju widle na jeden disk svyho pracovniho desktopu a pustim to i na svym zeleze, ale je to alespon proof of concept ze se to da hrat i pres prohlizec okamzite bez stahovani patchu atd. idealni reseni na cesty :) jen bacha google stadia ma nejakou svoji vlastni zkriplenou cloudovou licenci, takze fakt je lepsi combo steam a geforce now.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Mám dohráno, vybral jsem blbej konec, takže asi rozjedu jinou postavu ;)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JULIAN: mas pravdu - tu poznamku o custom build silenceru jsem uplne prehlid:)
    TERZ
    TERZ --- ---
    TRAGED: To mi pořád někdo říká a já ty hry prostě jenom hraju... Main quest line dává násobně víc XP než jakákoli jiná aktivita, spln si tam 4 ukoly a jsi o 5 lvlu vejs.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    co vim, tak jedina sniperka s tlumicem je za quest s Panam.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TERZ: LVL 29 po 28h? Jak to delaas? Musis hrozne rushovat. Mam po 35h lvl 16
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    To krasne uzralo! :-)

SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Ta grafika je neskutecna :) odlozim si
    full zde: https://i.ibb.co/PWJKZKr/photomode-16122020-233324.png
    TERZ
    TERZ --- ---
    LSDMASACRE: lvl 29, cred 50, 28h. V main questu jsem pred poslednim ukolem, cistim mapu, dodelano odhadem cca 50% aktivit. Hadam ze to tak 15-20h jeste zabere.
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    FRIZER: overwatch ma tlumic zabudovanej, lepsi sniperku sem jeste nevidel
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PSYCHO: já jedu pistole/tech/hacking a je to fun :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    FRIZER: sniperku s muzzle slotem jsem jeste nevidel
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LSDMASACRE: Kdyz na mne jde nekdo z 200m tak sednu do auta a jedu do pr... :D

Ale jinak teda strilim na slusnou vzdalenost :) Dobrej scope je zaklad :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    FRIZER: taky hledám
    PSYCHO: když na tebe jde někdo z 200m tak je pistole k hovnu :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LSDMASACRE: Headshoty pistoli ted kolem 1k na crit (dps asi kolem 200). Sniperka je pro sraby :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já nutne potrebuju tlumič na sniperku, ale vůbec nevím jestli je ta moznost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam