• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    MELDA: Já se obávám že to je skript...a je to prostě debil....měl jsem teda nějáký puntikový šortky, ale taky byl na pěst
    L4MA
    L4MA --- ---
    NAGASAWA: na nahotu, ani na nic jinyho. :)

GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: kdybys jezdil na motorce, vsimnes si, ze jsi v neglize:p
    MELDA
    MELDA --- ---
    NAGASAWA: Nebyl to bug, byla to ma nedbalost, opravdu sem nebyl v menu postavy vybaven jedinou veci :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MELDA: Bug. Mizí zbraně i oblečení. Navíc na nahotu npc nereaguji řekl bych - alespoň co říkali na Vortexu
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: tím to není :) já byl oblečenej a dopadl stejně.
    MELDA
    MELDA --- ---
    KID_MCHUTT: Auto si ukradnes...ja vsude jezdim taxikem :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak teda se s vama podelim o jeden zazitek ze hry, kdy vlastne uplne nevim, jak s tim nalozit. V jedne nejmenovane misi sem s Takemurou mel schuzku kdesi v docich u vody z dalsim bodyguardem od osoby xyz.. od zacatku se celej rozhovor vedl v duchu, ze dotycnej bodyguard mne naprosto ignoroval a vsemu co sem rekl se vysmal nebo ho to urazilo a nakonec mne oznacil za blazna a s vyhruzkou at si na nej dam majzla odjel. Vubec sem to nepobral, nechapal sem tedy absolutne smysl tohoto setkani a proc to nabralo takovy smer, kdyz sem se vmisil do hovoru. Kdyz ten bodyguard odjel a ja mel s Takamurou nekam pokracovat, tak jsem si vsimnul v odlesku na aute, ze mam nejakou divnou barvu sve postavy. Nacez sem jakoby sklonil hlavu a vidim, ze sem bos a trajdam tam jen v trenaglich :-) Chvilku sem premyslel jakoze proc doprdele nejsem oblecen a uvedomil sem si, ze sem v zaveru predesle mise upadl do neplanovaneho vykomaceni a probudil sem se v posteli v tabore Panam. No a to da rozum, ze v takhle dokonale hre sem v te posteli nespal voblecenej a s botama. Mne debilovi samozrejme tahle promakanost a dokonalost nedocvakla, tak sem se nejakou dobu po meste poflakoval a potuloval jen ve slipech :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KID_MCHUTT: kupuju jen motorky, auta jsou v hustym provozu na hovno:p
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: viděls ty ceny aut? šetřit se musí!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    GANDHI: já se jen rozhoduju, čím se vybavit, jinak samozřejmě kupuju všechno (na poslední továrně bylo hodně mědi). Dvojskok mám rád :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VIRIK: me bavi vic ten chargeovaci skok (a taky zastavam nazor, ze double jump je proste arkadova opicarna a tady nema co delat:p) - ale tak jestli mas dost penez, jakoze jako inzenyr z vychodu asi jo, tak kup oboji a eventuelne switchuj u doktora:)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    je lepší vzít si dvojskok? Nebo ten silnej výskok?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AVATAR: a ještě líp by se ovládala, kdyby provoz dával smysl...
    btw, auta se mnohem lip ovladaj, kdyz si nastavite nizsi sensitivitu v settings.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: lítaj z toho tousty supersonickou rychlostí? :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    KID_MCHUTT: Babisovka vole :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: sniperku od Penam snad ne :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    FRIZER: Jako patrne sem te trochu zmatl, protoze je pravda, ze ja pouzivam sniperku prave od Penam, takze jak jsem se tu docetl, ta ma tlumic. Ja sem si ji nechal a dal si ji vic a vic vylepsuju a teda pouzivam ji nejcasteji v kombinaci s rychlym hackovanim, kdyz odvadim pozornost, tak odlakam straz nekam bokem a bum headshoot :-)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    MELDA: Jo, to o stráži vim kdž jsou sami....ale většinou jsou právě po skupinkách....a postupné čištění bez toho aniž by kdokoliv věděl že jsem tam vůbec byl, mě baví nejvíc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam