• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AVATAR: a ještě líp by se ovládala, kdyby provoz dával smysl...
    btw, auta se mnohem lip ovladaj, kdyz si nastavite nizsi sensitivitu v settings.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: lítaj z toho tousty supersonickou rychlostí? :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    KID_MCHUTT: Babisovka vole :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: sniperku od Penam snad ne :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    FRIZER: Jako patrne sem te trochu zmatl, protoze je pravda, ze ja pouzivam sniperku prave od Penam, takze jak jsem se tu docetl, ta ma tlumic. Ja sem si ji nechal a dal si ji vic a vic vylepsuju a teda pouzivam ji nejcasteji v kombinaci s rychlym hackovanim, kdyz odvadim pozornost, tak odlakam straz nekam bokem a bum headshoot :-)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    MELDA: Jo, to o stráži vim kdž jsou sami....ale většinou jsou právě po skupinkách....a postupné čištění bez toho aniž by kdokoliv věděl že jsem tam vůbec byl, mě baví nejvíc
    MELDA
    MELDA --- ---
    FRIZER: Zatim sem nepotkal sniperku, ktera by mela vic nez dva modifikacni sloty, cimz se te tlumic lehce vylucuje, ale neni vyloucen uplne. Protoze jeden slot ja vetsinou zaplnim lepsi optikou, ktera mne zvysuje zaroven dostrel a druhej slot zaplnim modifikaci na rychlejsi kadenci. Patrne bych mohl ozelit opriku a dat tlumic.
    Ale v CP pokud pouziva snipu a sejmes straz, ktera neni pod kamerou nebo ji nevidi jina postava nebo ji jina postava nemuze objevit, tak to zadnej alarm nespusti nebo aspon mne se to uz nekolikrat povedlo, ze sem misto vystrilel ze zalohy pekne z dalky aniz bych spustil poplach :-)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já včera konečně nainstaloval ty legendární mantisy, dobre jsou....to skakani po stěnách a prisavani ale mohli nechat, když už je tam double jump

MELDA
    MELDA --- ---
    PSYCHO: No samuraj... ja teda jako jedu styl "samurai" ale s lesenarskou tyci :-)
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    uprimne by me zajimalo, s ohledem na soucasny hype ohledne vraceni penez za CP, zda Ti co si ji ponechaji, dostanou nejakej bonus od CPR :o)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    JULIAN: Musi, bo Judy je na holky :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: hraješ za ženskou, co? Ty romance jsou podle toho dost omezené.
    Ja jedu primarne mantis blade v kombinaci se smart pistoli, kde mam non lethal mod a hackovani (z toho je snad nejvic penez). Nejvic bodu mam v int (16) kvuli crit cyberware, postupne dodelavam reflex, planuju ho dat na 20. Stacilo by mi 18, ale na zacatku jsem zabil jednoho tezce nesympatickyho rippera a jak na potvoru mel nejlepsi cyberware pro samuraje, na kterej stacilo 18 reflex. Druhej nejlepsi sandivan vyzaduje 20. Ale mozna se na to vyprdnu, protoze mam ten nejlepsi cyberdeck a je s nim dost sranda. Se spravnyma modama muzete nepriteli rozkazat, at se zastreli :D

Potom planuju jet tech, abych si mohl vyrabet legendary equip, ale dost mozna uz to nebudu potrebovat (uz ted mam prevazne legendary equip), takze skoncim u body, ktery umoznuje taky imba cyberware.

Zkousel jsem monobic, ale oproti mantis je to slaby - ty priskoky jsou proste super a davaji bojum velkou dynamiku.

Dnes jsem nasel power revolver, kterej ma v zakladu dmg pres 1000 a to jsou megadahy, moje epic smart genshiro s 450dmg je oproti tomu dost flusatko. Moc to nechapu, protoze druha nejlepsi zbran (legendary carnage brokna) ma 550.

Lvl 35/50, asi 90 hodin. Mam kousek pred koncem story line a asi dve tretiny mapy vymlaceny. Sice je fakt, ze moc netlacim na pilu, ale ten terzuv lvl taky nechapu. A hlavne se obavam, ze nebude mit moc dobrej konec, protoze se side questy do story line prej promitaj. Sbalil jsem Judy, Panam mi nedala, i kdyz to mezi nama jiskrilo :D

Hraju na xsx, pada to vyjimecne (dohromady tak 6x, z toho 3x pri zoomovani mapy), bugy se mi az na nakou kosmetiku relativne vyhybaj a kdyz uz se neco zbugne a ani load nepomuze, tak restart hry jo.

Na lvl 36 budu mit epic ashuru, tak si asi vyzkousim i to snajpeni, ale bavi me to hlavne rezat hlava nehlava :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    koupil jsem na steamu, prihlasil se do geforce now (free se da parit bez RT jednu hodinu denne) a bezi mi to na linuxovym notebooku se zoufalou intel grafikou v chromu :) hrat se to da, obcas se to trhne, tak holt nainstaluju widle na jeden disk svyho pracovniho desktopu a pustim to i na svym zeleze, ale je to alespon proof of concept ze se to da hrat i pres prohlizec okamzite bez stahovani patchu atd. idealni reseni na cesty :) jen bacha google stadia ma nejakou svoji vlastni zkriplenou cloudovou licenci, takze fakt je lepsi combo steam a geforce now.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Mám dohráno, vybral jsem blbej konec, takže asi rozjedu jinou postavu ;)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JULIAN: mas pravdu - tu poznamku o custom build silenceru jsem uplne prehlid:)
    TERZ
    TERZ --- ---
    TRAGED: To mi pořád někdo říká a já ty hry prostě jenom hraju... Main quest line dává násobně víc XP než jakákoli jiná aktivita, spln si tam 4 ukoly a jsi o 5 lvlu vejs.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    co vim, tak jedina sniperka s tlumicem je za quest s Panam.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TERZ: LVL 29 po 28h? Jak to delaas? Musis hrozne rushovat. Mam po 35h lvl 16
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam