• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    LAHINO: jj, oblíbený zdroj surovin i výdělku :)
    Ale ta ekonomika tam moc logiky nedává a je otázka, zda to enenchali i tak trochu schválně :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Vsimol som si jeden exploit, mozem craftovat Rare Healing Potion (60% healing) s pouzitim Common a Uncommon materialov (biele a zelene), ale po rozlozeni mi to hodi aj Rare (modre). Nasli ste nieco podobne?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ja mel teda vcera smulu. behem hodiny jsem musel kvuli bugu restartovat tri mise z peti. docela otravny a zbytecne to narusuje ziskanou flow z toho sveta
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Další velký patch pro Cyberpunk 2077 by měl dorazit už příští pondělí - Zing
    https://www.zing.cz/...96222191/dalsi-velky-patch-pro-cyberpunk-2077-by-mel-dorazit-uz-pristi-tyden/
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AVATAR: o tom já nic neříkám, já jen konstatuju další zajímavej fakt, že ani pro ty nvidia na PC to není pořádně zoptimalizovaný, i tam je to prostě bizár.
    Mno, ja dodelal posledni side quest, takze zitra dojedu story a bude. Teda mam lvl 40 a na tu 50 to asi jeste dotahnu, ale nechal jsem Hamako sama cekat uz dost dlouho :)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    AVATAR: já ještě nezahučel a v klidu si počkám. ale Trauma team mikinu už doma mám, když už ty nákupy přes eshopy letos
    Ze je to nedodelane a zbugovane az beda tu snad nikdo nepopira, ne? Ze tu v tom vsichni zahuceli 30+ hodin je ale taky fakt :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jinak ano, na to ultra je to nádherné. Furt nedodělané, ale nádherné.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    mám vedle XOX nyní nově i PC verzi, abych fakt mohl být k CP2077 spravedlivej. A nedodělaná je ta hra úplně stejně a ti co tvrdí že ne, tak to prostě buď ignorujou, nebo to neviděj, rpotože nejsou moc pozorní.

Jo a HNIZDO: má pravdu, že ty nové drivery a ani tu novou AMD kartu neměli v ruce, protože ostatní AMR karty jedou překvapivě až moc dobře. Já mám ještě stále AMD kartu VEGA 56 a ta to jede na ultra na 30 fps při plném 2K (jede to i více, ale mám novej kvalitní monitor co má ty smart fičury g-sync i nějakou tu AMD novou vylepšenou fičuru, takže je obraz krásnej a umí to stabilizovat plynulost obrazu neuvěřitelně kvalitně (já si chci v budoucnosti koupit i NVIDII, až budou na trhu, tak proto tyhle supermoderní monitory) bez nějakýh kolísání, samozřejmě zkouším to zvyšovat a ono to jde, uvidíme kde se zastaví a začne to moc haprovat. Nicméně ale ta grafika je proti konzolím úplně někde jinde a když vdím co s tím umí stará karta jako je VEGA a to si u toho ejště ten Saphire přede a moc netopí... a to jsem si ještě teď všiml, že mám starší ovladače, ty nové přímo pro CP jsem si ještě nenainstaloval.

Inu, technologii maj, tak by fakt měli pohnout, protože tohle bude vypadat dobře i na XOX a PS4Pro a na XSX a PS5 to MUSÍ vypadat jako na PC. Maj to celý šikovně vymyšlený, chyběl jim jen čas.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FRIZER: U bezmych jobu of Fixeru je to v poradku. Setkal jsme se s tim prave az ted v tomhle questu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MICHIGAN: U Witchera jsme přepisovali registry a stahovali jazykový balíky. V auditku jsou v záhlaví nejspíš ještě postupy, jak tam polsky audio vůbec dostat.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    TRAGED: Ne, rovnou všechno...nebo jsem nic takového nezaznamenal, smutný je ze mám na tom 3 roky starým laptopu 20+ hodin a žádnej crash, doskakovani textur nebo bug jsem zatím nemel
    GURBON
    GURBON --- ---
    JULIAN: ja prave rozjel streetkid a rikal sem si ze se to potka az na zacatku A2, ale doufal jsem ze to nebude jen o sliti do tehoz, ale ze te cekaj ruzny cesty...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GURBON: spis bych rek, ze se je to tak 15-30 minut, zalezi jak kterej start. Treba corpo start je ze dojdes do kancelare, dialog, dojdes do hospody, dialog a konec. je to hodne lame. A pak mas obcas nejakou moznost v dialogu oznacenou jako corpo, vetsinou je to jen flavor, ale parkrat jsem si myslel, ze to pomohlo, nemusels treba uplacet nebo nekoho vystrilet, ale moc vliv to nema.
    Pak je ta minutova cutscena a je z tebe street kid, uplne ve vsech zacatcich.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    HNIZDO: zkusil bych bud prepnout jazyk primo na zalozce hry do japnostiny anebo gog verze, kde by mely byt vsechny jazyky. kazdopadne nejak to jit musi, u witchera to taky slo. jinak je to tusim rozdeleny takhle:
    Cyberpunk 2077 language support explained: Here's where each one is available | GamesRadar+
    https://www.gamesradar.com/...unk-2077-language-support-explained-heres-where-each-one-is-available/
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Dotaz na PC hrace: Generuji se vam v misich NPC prubezne, nebo jsou v cele misi naspawnovane od zacatku? Ptam se, protoze jsem dnes na PS5 (cili PS4 Pro verze) delal misi tahani Ev z pruseru a na ferovku se mi NPC generovala po patrech. Aneb, hned na zacatku jsem ovladl kamery takze vim ze NPC v mape byli naspawnovana jen v povchovem patre, kdyz jsme postoupili do -1, tak se teprve naspawnovali tam a to jeste jen castecne, na ferovku jsem videl, jak se mi spawnuji pred ocima a v zadech v jiz "vycistenych" prostorach*, -2 dle kamer bylo stale tu dobou stale bez NPC, ovsem jakmile jsme zas postoupili o level niz, naspawnovali se i tam. Neskutecny.

* - mam z toho i video, az ho orezu na nutne minimum dam ho online.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MICHIGAN: RT HW od AMD RDNA2 6xxx nebyl v dobe dokoncovani fyzicky k dispozici, natoz pouzitelne drivery
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak za mě je dost rozdíl jet jednou za cyber ninju se sniperkou , podruhý za terminátora a potřetí stealth hackera....a tahle možnost je, každej pruchod 70+ hodin asi teda....plus content budou přidávat....replayabilita dost velká
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam