• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    mám vedle XOX nyní nově i PC verzi, abych fakt mohl být k CP2077 spravedlivej. A nedodělaná je ta hra úplně stejně a ti co tvrdí že ne, tak to prostě buď ignorujou, nebo to neviděj, rpotože nejsou moc pozorní.

Jo a HNIZDO: má pravdu, že ty nové drivery a ani tu novou AMD kartu neměli v ruce, protože ostatní AMR karty jedou překvapivě až moc dobře. Já mám ještě stále AMD kartu VEGA 56 a ta to jede na ultra na 30 fps při plném 2K (jede to i více, ale mám novej kvalitní monitor co má ty smart fičury g-sync i nějakou tu AMD novou vylepšenou fičuru, takže je obraz krásnej a umí to stabilizovat plynulost obrazu neuvěřitelně kvalitně (já si chci v budoucnosti koupit i NVIDII, až budou na trhu, tak proto tyhle supermoderní monitory) bez nějakýh kolísání, samozřejmě zkouším to zvyšovat a ono to jde, uvidíme kde se zastaví a začne to moc haprovat. Nicméně ale ta grafika je proti konzolím úplně někde jinde a když vdím co s tím umí stará karta jako je VEGA a to si u toho ejště ten Saphire přede a moc netopí... a to jsem si ještě teď všiml, že mám starší ovladače, ty nové přímo pro CP jsem si ještě nenainstaloval.

Inu, technologii maj, tak by fakt měli pohnout, protože tohle bude vypadat dobře i na XOX a PS4Pro a na XSX a PS5 to MUSÍ vypadat jako na PC. Maj to celý šikovně vymyšlený, chyběl jim jen čas.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MICHIGAN: RT HW od AMD RDNA2 6xxx nebyl v dobe dokoncovani fyzicky k dispozici, natoz pouzitelne drivery
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak za mě je dost rozdíl jet jednou za cyber ninju se sniperkou , podruhý za terminátora a potřetí stealth hackera....a tahle možnost je, každej pruchod 70+ hodin asi teda....plus content budou přidávat....replayabilita dost velká
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MICHIGAN: dobre, jak prepnu CB do jap audio a anglicky hui s ceskyma titulkama? hrat za Motoko dostava cely CB do novych vysin.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    AVATAR: dost minimalne ale, spis jen flavor odpovedi nebo nejaka poznamka navic.
    TERZ: jeste to ovlivnuje dialogy
    GURBON
    GURBON --- ---
    TERZ: tj teda dost zklamani :( dik
    TERZ
    TERZ --- ---
    GURBON: Liši se cca prvni hodina hry, pak je to stejný.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Zajimalo by me jak je to s hranim za ruzny postavy. Je to tak ze po urcity dobe se linky ruznejch zacatku slejou do jedny, nebo kazdej jede po svy ose a jen obcas se to potka, nebo jinak? Klidne do spoileru.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Kazdopadne uz vim a je 100% jiste, ze CP2077 po dohrani rozjedu znovu, protoze si nemuzu nechat ujit nevyzkouset onu volbu "polibit" afroamericana pri romantickem rozjimani u flasky wizoura a sledovani nocniho cvrkotu v Night City :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    FRIZER: Patrne ne :-)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    MELDA: Nejsem si jistej, jestli všichni myslíme ten stejný
    MELDA
    MELDA --- ---
    FRIZER: Elektrickej obusek je pecka :-)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JULIAN: Jj, mám ho furt v inventáři....) ale ještě jsem se neodvážil ho vyzkoušet....
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    FRIZER: a sebral jsi tam ten "obusek"?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    MELDA: Ale je tam dost věcí i tak... třeba sem měl dostaveničko v No-Tell motelu s tou Militech milfkou... které se dá asi dost lehce propást
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MELDA: bylo by to krasny ale :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    jako docela sem se uklidnil, protoze sem si rikal, ze bych nejakou takovou svou nedbalosti treba ovlivnil dost drasticky vyvoj jiste mise :-)

Ale jak vas ctu, tak v pohode.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    MELDA: Já se obávám že to je skript...a je to prostě debil....měl jsem teda nějáký puntikový šortky, ale taky byl na pěst
    L4MA
    L4MA --- ---
    NAGASAWA: na nahotu, ani na nic jinyho. :)

GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: kdybys jezdil na motorce, vsimnes si, ze jsi v neglize:p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam