• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: hele, jako on je zase dobrej vis jak..muze brat uplne vsecko a nestarat se, ze se ti tim zasira batoh :-) A jak pise Virik, ruzny vedjesi mise jsou celkem hodne dobre placeny.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: to napadne asi kazdyho nez mu dojde, ze diky tomu perku usetri tunu casu, kterou by stravil rozebiranim srotu na suroviny, nemluve o vaze

to me spis sere, ze craftovaci ui nema button craft 10
    VIRIK: ja si ho taky aktivoval, az kdyz pro me 750 eddies byl jak flusanec do more :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MELDA: tohle mne moc netankuje :) mně už tam lítají statisíce a to ještě tyhle řetězy ani nenacházím :) a naopak, díky neustálému vylepšování oblíbených latexovo-kožených věcí potřebuju spíš ty suroviny :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Chacha! Presne to me napadlo, jamile jsem ho videl a tak se sirokym obloukem tomuhle perku vyhybam :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Mne teda trochu sere, ze sem si nagrindil vlastnost automatickeho rozebirani cetek... a kdyz najdu zlatej retez, nebo nausnice za 750edacu a jen vidim, jak to v okmziku po ulozeni do batohu je z batohu odebrano a rozebrano na dalsi materialy, tak sem z toho takovej trochu ehm v rozpacich. Zvlaste v jedne misi, kde sem takovych sperku nasel asi osum :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    jj, v obchodech vetsinou kupuju za common brokovnice:p
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    LAHINO: jj, oblíbený zdroj surovin i výdělku :)
    Ale ta ekonomika tam moc logiky nedává a je otázka, zda to enenchali i tak trochu schválně :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Vsimol som si jeden exploit, mozem craftovat Rare Healing Potion (60% healing) s pouzitim Common a Uncommon materialov (biele a zelene), ale po rozlozeni mi to hodi aj Rare (modre). Nasli ste nieco podobne?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ja mel teda vcera smulu. behem hodiny jsem musel kvuli bugu restartovat tri mise z peti. docela otravny a zbytecne to narusuje ziskanou flow z toho sveta
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Další velký patch pro Cyberpunk 2077 by měl dorazit už příští pondělí - Zing
    https://www.zing.cz/...96222191/dalsi-velky-patch-pro-cyberpunk-2077-by-mel-dorazit-uz-pristi-tyden/
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AVATAR: o tom já nic neříkám, já jen konstatuju další zajímavej fakt, že ani pro ty nvidia na PC to není pořádně zoptimalizovaný, i tam je to prostě bizár.
    Mno, ja dodelal posledni side quest, takze zitra dojedu story a bude. Teda mam lvl 40 a na tu 50 to asi jeste dotahnu, ale nechal jsem Hamako sama cekat uz dost dlouho :)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    AVATAR: já ještě nezahučel a v klidu si počkám. ale Trauma team mikinu už doma mám, když už ty nákupy přes eshopy letos
    Ze je to nedodelane a zbugovane az beda tu snad nikdo nepopira, ne? Ze tu v tom vsichni zahuceli 30+ hodin je ale taky fakt :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jinak ano, na to ultra je to nádherné. Furt nedodělané, ale nádherné.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    mám vedle XOX nyní nově i PC verzi, abych fakt mohl být k CP2077 spravedlivej. A nedodělaná je ta hra úplně stejně a ti co tvrdí že ne, tak to prostě buď ignorujou, nebo to neviděj, rpotože nejsou moc pozorní.

Jo a HNIZDO: má pravdu, že ty nové drivery a ani tu novou AMD kartu neměli v ruce, protože ostatní AMR karty jedou překvapivě až moc dobře. Já mám ještě stále AMD kartu VEGA 56 a ta to jede na ultra na 30 fps při plném 2K (jede to i více, ale mám novej kvalitní monitor co má ty smart fičury g-sync i nějakou tu AMD novou vylepšenou fičuru, takže je obraz krásnej a umí to stabilizovat plynulost obrazu neuvěřitelně kvalitně (já si chci v budoucnosti koupit i NVIDII, až budou na trhu, tak proto tyhle supermoderní monitory) bez nějakýh kolísání, samozřejmě zkouším to zvyšovat a ono to jde, uvidíme kde se zastaví a začne to moc haprovat. Nicméně ale ta grafika je proti konzolím úplně někde jinde a když vdím co s tím umí stará karta jako je VEGA a to si u toho ejště ten Saphire přede a moc netopí... a to jsem si ještě teď všiml, že mám starší ovladače, ty nové přímo pro CP jsem si ještě nenainstaloval.

Inu, technologii maj, tak by fakt měli pohnout, protože tohle bude vypadat dobře i na XOX a PS4Pro a na XSX a PS5 to MUSÍ vypadat jako na PC. Maj to celý šikovně vymyšlený, chyběl jim jen čas.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FRIZER: U bezmych jobu of Fixeru je to v poradku. Setkal jsme se s tim prave az ted v tomhle questu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam