• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Všude se jako příklad toho, že se vše v dobré obrátí uvádí Murray a Hello Games ale to je úplně jiná liga :D. Narozdíl od CDPR Murray, což je ne-markeťák v indie studiu bez pořádného PR oddělení nasliboval co neměl, po vydání pochopil, že má držet hubu protože mlčeti zlato. Taky se všude pár měsíců šuškalo, že je to scam, hromadný žaloby atd. A dneska si všichni mlaskaj a chválí ho kude chodí, hlavně díky tomu, že po vydání držel hubu a nikomu nepotvrdil jejich "fantazie" o uspěchaném vydání a prolhaných prezentacích. Kdyby ti troubové nešli ven s tím, že teda má ta veřejnost pravdu a skutečně to odflákli a všem dáme refund tak to Sony nikdy nestáhlo z PS store, do měsíce vyjdou 3 patche, které to "zprovozní" a do půl roku je to krásná gamesa bez hloupejch příběhů okolo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LSDMASACRE: na tom XSX vybírat není problém, ale musím ti nabídku dostat...

tyhle spawn/despawn problémy jsem neměl, naštěstí, ale včera jsem našel několik side questů, které nefungovaly dobře.

Asi to bude dobré RPG, když s tím má každý v zásadě podobný, ale zároveň individuální zážitek.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    TRAGED: To je tenhle případ, ale spouste lidi to jede (aspoň co píšou) to jede na verzi 1.5 mnohem hůř...na PC verzi, což si nepamatuju ze bych zažil s nějakou hrou....ale tak snad zafunguje ten návod na schozeni na 1.4
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    KID_MCHUTT: zaměřit by se mě povedlo, mám problém se zvolením konkrétního hacku. prostě mi myš neskroluje nabídkou. a v myši to není, všude jinde je to ok.

další neduh. absolutně prázdný ulice a bum. panáci se spawnují přímo před očima... tvl já chci downgrade na 1.0.4
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FRIZER: "used the github fixes in with 1.04" znamena ze si rozesral hru kdovi cim a ted si stezuje ze mu nefunguje. How PCMR :-]
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    FRIZER: predpokladam, ze se to vubec ted netestuje, proste se udela patch, a pusti se ven.
    spousta lidi jim uz od zacatku rikala, ze je blbost to vydavat pred Vanocema, chudaci programatorii (bud jim do toho hodi vidle a ukazou se az po svatcich, anebo budou nasrani, ze musi dal sedet na HO u kompu i behem poslednich dvou tydnu v roce, i kdyz treba za tucnej priplatek).
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Z Redditu, a mám stejnej problém bohužel.

"Is it possible to roll this back on GOG? It's gone from running fine to being unplayable for me."
    "I crashed within 10 seconds of booting up after installing updates. think im just gonna throw in the towel on this game"
    "I didn't see a performance hit (used the github fixes in with 1.04), but the game is MUCH buggier than it was on 1.04. As in, random bugs all over the place (can't crouch, video glitches,etc).
    This is ridiculous."
    "just so you guys know: if you're on gog go to manage installation>uncheck auto update>click version 1.04 and you're reverted from this mess of a patch!

....ale vydat patch 1.05 , kterej to pro spoustu lidí očividně sprasí....jako chápu že to neni nic lehkeho to vyladit, ale abych prodal PS4 verzi po 3 dnech abych si teda radši pořídil PC verzi kde mi to slapalo stabilně aby po pár dnech vydali update který vylepší PS4 verzi ale mojí PC pošle do horšího stavu než byl PS4 původní.....to už je slušnej trolling....:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, dalsi zazitek hodnej Akt X - kdyz jsem se od intermezzu s Judy vydal sviznym behem kolem prehrady k nedalekemu assaultu, videl jsem jak se z prehradni nadrze po zatopene silnici vylihla kolona aut a zamirila do Night City:p
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    nevim, co s rim delaj, ale na stary dobry ps4 hotfix vylepsil grafiku i fps, normalne se to da hrat i jako strilecka a jedinej bug mi zatim pokurvil optional v questu, jinak kde docela pekne orepinat i mezi pohledama na motorce
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Kikoti...clověk si chce po hektickym vikendu zahrat a mám stejnej problem jako typek tu.

"My GOG Galaxy speed starts at 20mb/s or faster and then all of sudden drops to 1mb and stays there. But this only seems to happened first with the Cyberpunkt 1.05 Update.before it was stable and fast.
    So I guess this is due to Cyberpunk's update servers, or wherever GOG get's the data for the patch (and maybe due to all the users updating currently).

Still 1mb is way to slow for 9GB data... you guys @GOG should work on this pretty quick please, and/or tell CD Projekt RED to do it. It's annoying that we have to wait like half the day for an update in our times! I do not have time to wait for updates all day and then another 10 hours to wait until the update was downloaded.

Either leave us alone without the patches and let us just "play", do not force us to apply patches at once. Or work on this please.
    Thank you "

A když update stopnu, a dám play....tak je hra nehratelná a vypadá a načítá se to hůř než na PS 4....cemuz uplne nerozumim....jelikož to behalo predtim uplne ok.
    MAOR
    MAOR --- ---
    Tak údajně ta úprava byla jen "placebo". No nevím teda, po tom, co jsem upravil ten soubor, jsem měl víc FPS, z prdele jsem si je nevytáhnul a obraz byl i při pohledu do dálky ostřejší. Ještě včera jsem to samé radil kamarádovi a ten taky pocítil zlepšení.
    Memory_pool_budgets.csv :: Cyberpunk 2077 General Discussions
    https://steamcommunity.com/app/1091500/discussions/0/4477106086841854333/
    MAOR
    MAOR --- ---
    Po tom 9GB updatu se mi stalo to, že jsem o pár FPS lehčí. Tak jsem vypnul hru a šel se podívat do složky Cyberpunk 2077/engine/config a do souboru memory_pool_budgets, kde jsem před nedávnem přepisoval hodnoty RAM, podle návodu, který tu byl. Tahle úprava mi pomohla, měl jsem víc FPS a i obraz mi přišel o něco lepší. Ale ten soubor už se tam nenachází a není ani skrytý.
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    Me se ted nesplnil quest kdyz jsem zacouval do garaze, muzel sem vyjet a zajet znova, cumakem napred :D.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LSDMASACRE: myslíš to, jak občas nejdou zaměřit, občas nefungujou vůbec a tak? Jo, to je nová a lepší fíčura.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    koment Jana Modráka + linky na zajímavý články k tematu

Víkend namodro #18 - Další pohled na kauzu Cyberpunk - Hrej.cz
    http://www.hrej.cz/komentare/vikend-namodro-18-dalsi-pohled-na-kauzu-cyberpunk-6706/
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    po hotfixu mě blbnou rychlý hacky... fakt super. řeší to load, ale je úžasný když se to posere zrovna v nějaký řežbě
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, ale stejne me fascinuje, ze kara, kteroujsem dojel ke Clairine garazi uz od prvniho zavodu furt stoji na tom samym blbym miste, kde jsem ji prve nechal:p
    MELDA
    MELDA --- ---
    Takze ve zkratce: Vic lidi, vic aut, vic vznasedel. Pribyl poletujici bordel a odpadky, hejbe se to celkove rychleji. Zatim beham po pustine, ted se vracim do mesta.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    jj, auta zapusteny v betonu jsou dost castej neduh
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Zatím se mi moc nezdá že by tam bylo až tak moc chyb, občas teda narazím na auto co je jakoby zalité v betonu, ale dá se do něj kupodivu nastoupit a najednou je úplně normální a dá se s tím odjet... :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam