• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Ja poctive cekam na Jeziska teda jako... a kdyz to tady ctu, tak si rikam, ze to snad te PS4 pujde i hrat :).
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    SEKI1: A taky šetřili čas/peníze na detailních animacích, řekl bych.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SEKI1: To je presne duvod proc bych chtel 3rd person view :) Na level 40 me to vsechno zabije na 2 rany stejne a aspon vypadam dobre :D
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Ale uz chapu proc neni 3rd pohled :D To co na sebe navlikam je des ale kdyz to ma vetsi cisla :D tak ty komba co tam jsou je teda mazec :D
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LSDMASACRE: Ofiko jsou 4 soubory, ale pokud maji jinou distribuci nez GOG installer (Galaxy pouziva stejny installer), tak muze byt mene. Ja si uzil uvolnovani mista, protoze patch potrebuje 105GB volneho mista na disku :D
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    GANDHI: Ja si ted privolal motorku a spolecne s ni spadlo z nebe i moje cerstve koupene auto a zablokovalo ulici :D

A asi zatim jediny vaznejsi bug byl telefonat co nesel vzit :/
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ELECTRICKOTA: Tak to urcite, ale 1.05 opravuje hodne bugu co ti zabrani postupovat v pribehu. Ja jsem pred 1.05 ani pribeh nehral.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    co sem se díval po netu, možná blbě ale přišlo mě, že co člověk tak snad jiná velikost patche 1.0.5. já mě 9 GB, na netu je vidět i 1,3 GB, 6 GB, 18 GB a všude se jedná o PC verzi. tak nechápu.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MCKIDNEY: 1.05 již mám od včera, objevil se mi ovšem novej bug, kdy na obraze mám permanentně obdelník co se používá pro zvýraznění textu :( pro mě se zdá spíš ty bugy přidávaj
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Minimálne na PC má Cyberpunk 2077 chybu v save súbore, ktorá vám pokazí vašu pozíciu, ak súbor príliš narastie. Konkrétne ak prekoná 8MB, už sa pozícia nedá použiť.

Štandardne by ste sa s tým nemali stretnúť, ale ak ste používali glitch na duplikovanie vecí, alebo ak príliš veľa craftujete, zvýši to veľkosť save súboru. CD Projekt vtedy odporúča nahrať predchádzajúcu pozíciu a znížiť počet vecí a craftovacieho materiálu.

Ďalšie patche môžu zvýšiť veľkosť pozícií, ale pokazené súbory už ostanú pokazené
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ELECTRICKOTA: Ano, pro questy urcite stoji za to zaloha a 1.05
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    TOMBRIDER: haha presne tak. Já měl tři noci po sobě cyberpunk sen :) pro mě je těžký tu hru hejtit protože u některých částí jsem měl fakt nepopsatelnej zážitek. Ta hra mě k něčemu scriptama naváděla a já jsem si řekl tak to teda ne tohle by V neudelala a udělal jsem to po svým a ta hra mě to nechala udělat a dokonce to změnilo pribeh jak jsem chtěl já. Některý scény nevím jestli schvalne tak nachystaný nebo ne, ale prostě V v obklíčení z obou stran v úzké hotelové chodbě. Odevsud nabiha SWAT strasnej rev flashbangy chaos do toho hudba a prostě jsem z toho měl hroznej Matrix vibe, když jsem ve zpomalenym čase zabil asi třicet lidí a prosekal se katanou na jeden silenej sprint chodbou vyskočil z x teho patra na ulici a tam udělal filmovej superhero landing . First person kamera katana ruce všechno zasrany od krve. Vyhodil typka ze sporťáku šlápl na to. Auto z nuly na sto asi za vteřinu. Spálený gumy srolovanej asfalt a prostě brutální adrenalin a do toho někdo zavolá na mobil "what the fuck V" prostě pro mě to byl hroznej zážitek a v ty hře je tolik odkazů na věci co mám rád a je na ní vidět že je dělaná s láskou :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DIOM: mám to na 40% to by bylo pořád něco slyšet, prostě je to bug..
    DIOM
    DIOM --- ---
    ELECTRICKOTA: no tak si to v tom klubu asi pouští z rádia .)
    DIOM
    DIOM --- ---
    ELECTRICKOTA: nemáš hudbu vypnutou? ..když se vypne hudba, tak není slyšet ani kytara v táboře nomádů..geniální! :)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Tak potvrzeno!!
    Cyberpunk2077 je opravdu výborná hra. Totiž jen opravdu dobré hry se mi vkradou do snů.
    A dneska jsem měl úplně skvělej cyberpunk sen jak hovado.
    Děkuji za pozornost.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Zdar, dotaz :
    vedlejší mise, najít reportérku v klubu Mestrom gangu, kde hraje živý koncík, vše je krásně udělaný, hezký červený lasery ale má to zásadní chybu, neslyším žádnou hudbu :( Máte někdo podobnej bug co jste to hráli? Jel jsem to ještě ve verzi hry 1.04
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Všude se jako příklad toho, že se vše v dobré obrátí uvádí Murray a Hello Games ale to je úplně jiná liga :D. Narozdíl od CDPR Murray, což je ne-markeťák v indie studiu bez pořádného PR oddělení nasliboval co neměl, po vydání pochopil, že má držet hubu protože mlčeti zlato. Taky se všude pár měsíců šuškalo, že je to scam, hromadný žaloby atd. A dneska si všichni mlaskaj a chválí ho kude chodí, hlavně díky tomu, že po vydání držel hubu a nikomu nepotvrdil jejich "fantazie" o uspěchaném vydání a prolhaných prezentacích. Kdyby ti troubové nešli ven s tím, že teda má ta veřejnost pravdu a skutečně to odflákli a všem dáme refund tak to Sony nikdy nestáhlo z PS store, do měsíce vyjdou 3 patche, které to "zprovozní" a do půl roku je to krásná gamesa bez hloupejch příběhů okolo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LSDMASACRE: na tom XSX vybírat není problém, ale musím ti nabídku dostat...

tyhle spawn/despawn problémy jsem neměl, naštěstí, ale včera jsem našel několik side questů, které nefungovaly dobře.

Asi to bude dobré RPG, když s tím má každý v zásadě podobný, ale zároveň individuální zážitek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam