• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    DIOM: aha tak dobrý.. jen že to psalo že po hacknutí čipu to přidá xp. tak nevim.. budu to ingnorovat.
    Jinak pěkná mise Sweet Dreams. tolik vzpomínek... :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    LSDMASACRE: to ti rovnou přidá xp
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    jak dekoduju ty střepy co přidávají zkušenosti ? občas nějaký najdu. Jenže to nikde nejde hacknout. Ani ve zprávách ani v inventáři.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, prave jsem v jedny zapadly ulicce nasel Old Boye i s kladivkem a tunou mrtvol:)

btw jedna vec, na kterou jsem prisel nedavno - mozna je to hodne zjevny, ale treba se nekomu bude hodit - dvere/vrata od garaze/sklady, se kterejma jde nejak interagovat (tj nejou to genericky locked dvere) maj nad sebou svitici cervenou listu - obcas to nefunguje, zpravidla u dveri, ktery jsou nejak spojeny s questem
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: já si narval všude crit Chance a efekt stejnej. Mám jen +15 takže se to asi nestackuje
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    Já lvl 31, reputace 50. 42 hodin 35 minut...
    MELDA: taky sis pujčil od Placida kabátek co? :)
    hele jak fungujou ty upgrady armoru? Jsem si udelal kombo, ze jsem vsude narval movement speed, ale prijde mi, ze bonus se zapocital jen jednou na celej equip.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Zatim takhle a stale nejsem u konce :-)

VIRIK
    VIRIK --- ---
    Cyberpunk 2077 a jeho překladatel Filip Ženíšek: Co znamenají slova jako kumba, hemr a kábr?
    http://www.youtube.com/watch?v=J3oBJD_oxHY
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    "Improved memory management and stability, resulting in fewer crashes." Takze jak jsem si myslel, memory leak. Ale "fewer" neni uplne to co bych ocekaval.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Prave se mi stahlo na PC:

Hotfix 1.06
    December 23, 2020

Hotfix 1.06 is available on PC and consoles! Here is the full list of changes:

Quests

Dum Dum will no longer go missing from Totentanz entrance during Second Conflict.

Console-specific

Improved memory management and stability, resulting in fewer crashes.

PC-specific

Removed the 8 MB save file size limit. Note: this won’t fix save files corrupted before the update.
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    tak dohráno.. 55h09m a nelituju jediný vteřiny, skvělá hra.. zejtra si zkusím jiný konce
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    JAFROST: ale dávám to sem, protože scény natočili hezký.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    VIRIK: me na tom nejvic bavi ten nadpis od stejny redakce, ktera svet cyberpunku povazuje za nefunkcni...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    To nemuzu potvrdit,jedu stare SATA SSD a cely save se vejde do DRAM cache. GOG verze 1.05
    Save i load je prakticky okamzity. Save bez zaseku a load do par vterin. Nejdelsi je animace umirani :D

Co muzu potvrdit je, ze svet bezi zhruba od pulky loadu - takze se klidne muzete naloadovat mrtvy.
    MELDA
    MELDA --- ---
    SEKI1: Kdyby micro zaskub :-)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    MELDA: Micro zaskupy mam i ja na PC s m.2 diskem. Ze zacatku to nebylo. Nevim jestli je to po patchy nebo velikosti savu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja sem vcera vykuchal z Procka starej disk, narval tam SSDcko, tak sem zvedavej, zda odpadnou ty zasekavacky pri ukladani a jestli se to cele nebude hejbat, necitat a celkove chovat o neco malo lip :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    video pro všechny ty, co si myslí, že balde runner, pátej lement, matrix a další filmy jsou všechno cyberpunk (a nejspíš i čsr televize serál Návštěvníci, to bude taky cybrpunk), aneb žijeme v době postfaktické. Tak vám se tohle video bude líbit.

Největší předností Cyberpunku 2077 je jeho svět. Night City neustále vyzařuje podmanivou atmosféru
    http://www.youtube.com/watch?v=20-iTbx_F-Y
    DIOM
    DIOM --- ---
    GANDHI: jo..ta je skvělá! :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam